• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Kızlar bugün yazamadım işlerim yoğun
Şimdi de mesai bitiyor çıkıyorum
Yarın sabahtan buralardayım gene :)

Katilime not:

Bir gece ansızın yazabilirimmmm dırım dırım:KK75:

Çok üzüldüm ben ona şimdi...

Neden bekletiyorsunuzyaaa yazık değil mii :( :(

renkli galiba gözler mütevazın içinde ayrıca teş.ederim :oops:
peki canım o zman eti seni kemiği benim hatta oda senin olsun :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Aaa hayıır renkli değiil. Başkalarında beğensem de hiç ama hiç istemezdim renkli olsun. Tam siyah göz yokmuş. Ama oldukça siyah.

Gizlice yaz bana kim bilecek.. Sır tutarım ben. @__ATALANTE nin tanıtım konusu yok ben göremiyor muyum :KK43: :KK43: Belki e odur. Tanıtımlardan kim olduğunu çıkaramadım çünkü.
atalante nin katili belli olduğu için o tanıtmadı kendini kuzum çünkü geçen çekilişteki katiliyle aynı hediyesini tamamladığından değişim yapmadım

iyi akşamlar kızlar kocaman öpüldünüz akşam giremeye bilirim kızlar çünkü bir komşu doğum yapmıştı ona hayırlı olsuna gidicez eşimle sonrasın da dün bi arkadaşım doğum yaptı bugün evine geçti onu ziyarete gidicem kızımla :KK68: gecem bebeklerle geçicek anlaşılan sonra evime gelip kızımla oynar banyosunu yaptırır uyuruz beraber yrın görüşürüz :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

atalante nin katili belli olduğu için o tanıtmadı kendini kuzum çünkü geçen çekilişteki katiliyle aynı hediyesini tamamladığından değişim yapmadım

Şimdi anladım canım.

iyi akşamlar kızlar kocaman öpüldünüz akşam giremeye bilirim kızlar çünkü bir komşu doğum yapmıştı ona hayırlı olsuna gidicez eşimle sonrasın da dün bi arkadaşım doğum yaptı bugün evine geçti onu ziyarete gidicem kızımla :KK68: gecem bebeklerle geçicek anlaşılan sonra evime gelip kızımla oynar banyosunu yaptırır uyuruz beraber yrın görüşürüz :KK15::KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

Oh fena bir yoğunluk bekliyor seni. Hepsini öp yerimize görüşürüüz :KK36:

Back