• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Yok kk ya girmemi istemiyo

Kullanıcı adını bilmiyorsa sıkıntı yok :) Silmeyi unutma da hatta silmekle uğraşma chrome da gizli modda aç kk yı. Ben de şirkette öyle yapıyorum. Networkten yakalarlar ama en azından tarayıcımdan erişilemesin. Bir de chrome kullanıyor ve gmailin açıksa, gizli mod harici girdiklerin google hesap üzerinde tutulur. Bunlardan anlayan biriyse gmail şifreni girip bakabilir.

Kullanıcı adını bilmiyorsa sıkıntı yok :) Silmeyi unutma da hatta silmekle uğraşma chrome da gizli modda aç kk yı. Ben de şirkette öyle yapıyorum. Networkten yakalarlar ama en azından tarayıcımdan erişilemesin. Bir de chrome kullanıyor ve gmailin açıksa, gizli mod harici girdiklerin google hesap üzerinde tutulur. Bunlardan anlayan biriyse gmail şifreni girip bakabilir.
Bunlardan benimki şyi anlar dur akşam bi soruyım kendi kendimi ifşa ediyim ;) yok kız başka anlayan nerdeeeee

kızz bu ne üst karakter alt karakter ben anlamadım burda üst karakter yazmıyooooo

Shift varya o üst karakter dediği. Tarayıcınızda nerelere girdiğiniz tutulsun istemiyorsanız chrome gizli modda açın.

Klavyenin en sol alttaki ctrl ve yukarı ok işaretli shift tuşuna bir de N tuşuna basıp açıyorsunuz.

Back