- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Olsun bakarım da:) görmeye de gelirim hepsi olur
Yaaaaaaaa katilimsin ışte banane
Çok şiddetli ağrıları da geçirir mi acep? Denetim surda bi kaç gün kalmış zaten yapayım bari :)
Yok ben bi tek senden şüpheleniyorumBüyük hayal kırıklıgına ugrucaksın sanırım. :) Geranionun katiline sesleniyorum şu kıza azıcık ipucu ver yazık her gördügünü katili sanıyo
Bu ay denerim o zaman inşallah geçer :)Etkisi kişiden kişiye degişir. Benim bazen geçiriyor bazen geçirmiyor. :)
Günaydınlar
Bugün karın ağrısı ve miğde yanmasıyla güne başladım bütün günüyatakta geçiricem anlaşılan
yani çocuk için en sağlıklısı normal doğum aslında. yarım kadın diye birşey yok çok saçma neden yarım kadın olunuyormuş kisezeryan olunca yarım kadın olursun filan diyolar canım sıkılıyor. Evet Kadın için çok zor sezeryan ama bence bebek için daha sağlıklı degil mi
Günaydınlar
Bugün karın ağrısı ve miğde yanmasıyla güne başladım bütün günüyatakta geçiricem anlaşılan
aa ilaç alamamAdetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yokHe varsa bi tedavisi koşa koşa giderim.
GünaydınGünaydınlar
yarım kadın ne yayani çocuk için en sağlıklısı normal doğum aslında. yarım kadın diye birşey yok çok saçma neden yarım kadın olunuyormuş ki
doaaaaaa nereye gidiyosun bi selam verip kaçmakta ne demekGünaydın kızlar. Topik olarak ne kadar da adeti sancılı gecen bir topigiz oyle ya:) vala benimde oyle gecer tez zamanda gecer insallah hepinize geçmişler olsun opuyorum gozlerinizden
Yok canikom kaçmadım burdayim sıkıntı yok:) naptin katil kurban olayını çözdün mudoaaaaaa nereye gidiyosun bi selam verip kaçmakta ne demek
Günaydın kızlar. Topik olarak ne kadar da adeti sancılı gecen bir topigiz oyle ya:) vala benimde oyle gecer tez zamanda gecer insallah hepinize geçmişler olsun opuyorum gozlerinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?