• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Olsun bakarım da:) görmeye de gelirim hepsi olur :KK70:

Yaaaaaaaa katilimsin ışte banane:KK8:

Büyük hayal kırıklıgına ugrucaksın sanırım. :) Geranionun katiline sesleniyorum şu kıza azıcık ipucu ver yazık her gördügünü katili sanıyo :D

Büyük hayal kırıklıgına ugrucaksın sanırım. :) Geranionun katiline sesleniyorum şu kıza azıcık ipucu ver yazık her gördügünü katili sanıyo :KK70:
Yok ben bi tek senden şüpheleniyorum :D Ama gerçekten sen degilsen daha da katil aramam arkadaş.
Etkisi kişiden kişiye degişir. Benim bazen geçiriyor bazen geçirmiyor. :)
Bu ay denerim o zaman inşallah geçer :)

Günaydınlar:KK51:
Bugün karın ağrısı ve miğde yanmasıyla güne başladım bütün günüyatakta geçiricem anlaşılan

sezeryan olunca yarım kadın olursun filan diyolar canım sıkılıyor. Evet Kadın için çok zor sezeryan ama bence bebek için daha sağlıklı degil mi
yani çocuk için en sağlıklısı normal doğum aslında. yarım kadın diye birşey yok çok saçma neden yarım kadın olunuyormuş ki

Adetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yok:KK34: He varsa bi tedavisi koşa koşa giderim.:rolleyes:
aa ilaç alamam
ilaç alınca gecikiyor/ azalıyor sonra 1 hafta adetin gelmesini bekliyorum. o da işe yaramıyor malesef
ben grip olunca bile zar zor ilaç kullanırım, vücudumu ilaçlara alıştırmamaya calısıyorum

Günaydın kızlar. Topik olarak ne kadar da adeti sancılı gecen bir topigiz oyle ya:) vala benimde oyle gecer tez zamanda gecer insallah hepinize geçmişler olsun opuyorum gozlerinizden:KK200::KK200:

Günaydın kızlar. Topik olarak ne kadar da adeti sancılı gecen bir topigiz oyle ya:) vala benimde oyle gecer tez zamanda gecer insallah hepinize geçmişler olsun opuyorum gozlerinizden:KK200::KK200:
doaaaaaa nereye gidiyosun bi selam verip kaçmakta ne demek

Back