- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
çok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
ay ben doğurmak falan da istemiyom bakalım napicaz![]()
Benimde adetim sancılı ve bulantılı geçer. Kusarım rahatlarım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
Bakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)geranio kuzum kızımı istemişsin ama o tam bi anakuzusu oldu hiç dibimden ayrılmıyor mayıs gibi ist. a gelicez 2 haftalığına tatile bakarsın görüşürüz
![]()
Günaydın :) biraz daha aktif olsan bizde sohbet etsek azcik :)Günaydın hanımlar nasılsınızz :)
Bi tane daha bendençok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
doğuracaksın başka çaresi yok![]()
düşünmedim hiçevet doğuracaksın![]()
düşünmedim hiç
ama şu ağrılar için düşünülebilir![]()
Bakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)
Günaydın :) biraz daha aktif olsan bizde sohbet etsek azcik :)
Bi tane daha bendenİnanılmaz ağrı çekiyorum her ay. Ama doğum diyince de duruyorum orada hamilelik tamam ama nasıl dogurcam hiç bilmiyorum
![]()
şimdiden hamileymişiz gibiBenimde adetim sancılı ve bulantılı geçer. Kusarım rahatlarım :)
Ay öyle oldu dimi sapık gibi tövbe tövbeElimden geldigince aktif oluyorumda sen aşıkmısın bana yahuuSevdigi kıza açılamayan erkekler gibi dolanıyon peşimdee
![]()
ben de bilemedim valla onuBakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)
Bi tane daha bendenİnanılmaz ağrı çekiyorum her ay. Ama doğum diyince de duruyorum orada hamilelik tamam ama nasıl dogurcam hiç bilmiyorum
![]()
kesin çözümse ben de düşünebilirimben ağrılardan kurtulmak için bi tane doğuracam, yeter o kadar fazlasında gözüm yok zaten![]()
Benimkine daha çok var nasılsa şimdi düşünmeye gerek yokben de bilemedim valla onu![]()
o zaman ağrıları düşünelimBenimkine daha çok var nasılsa şimdi düşünmeye gerek yok![]()
bakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştimBakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)
![]()
ben sezeryan oldum ve 5 cm lik açıklığım vardı sezeryanımı oldum hala da sıkıntı yok
Adetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yoko zaman ağrıları düşünelim![]()
şimdiden hamileymişiz gibi![]()
Ay öyle oldu dimi sapık gibi tövbe tövbe
E insan katiliyle sohbet etmek istiyor azcik![]()
bakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştim
ben sezeryan oldum ve 5 cm lik açıklığım vardı sezeryanımı oldum hala da sıkıntı yok
Olsun bakarım da:) görmeye de gelirim hepsi olurbakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştim
Yaaaaaaaa katilimsin ışte bananeaynen valla
Korkmaya başladım senden.. Neyse tenha yerlerde gezmeyeyim ben..![]()
Adetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yokHe varsa bi tedavisi koşa koşa giderim.
![]()
Çok şiddetli ağrıları da geçirir mi acep? Denetim surda bi kaç gün kalmış zaten yapayım bari :)Adet sancısını ilaçsız tedavi etmek istiyorsanız adet gününden 1 gün önceden şu tarifi içmeye çaşlayın. 1 çay bardağı ılık su 1 çay kaşıgı kimyonu karıştırın ve için. Dogal agrı kesicidir.