Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hanımlar nasılsınızz :)
oyşş kalkıp bi çay alayım kendime bari :)Günaydınlarr sabah şerifleriniz hayr olsun..
AAAfiyet olsunn..oyşş kalkıp bi çay alayım kendime bari :)
doğum mu geçiriyo bunu acabagünaydın kızlar nasılsınız bakalım geceleri ço khoş sohbetler dönüyo maşallah H hotcouture canım aynı şeyi bende yaşıyordum hemde serumlu bir şekilde taki doğum yapana kadar şimdi hiç anlamıyorum bile regl olduğumu
evet canımdoğum mu geçiriyo bunu acaba
evet canım
bekarken banada evlenip çocuk yapınca geçiyor diyolardı pek inanmıyordum tabi tabi der geçerdim ki doğum yaptıktan sonra gördüm ki bu gerçekmiş
mmmm kanalar dar olduğu için bekarken çok sıkıntı çekiliyo ama doğum zamanında kanallar gerilip açıldığı için doğum esnasında sonrasında da sıkıntı yaşamıyorsunsebebi nedir sence
Günaydın kızlar dün regl oldum sancılarım başladı iğnelerle geçti gecem,
hiç giremedim şimdi bile çok kötüyüm hiç sevmiyorum bu günleri
evet ondan sanırımmmmm kanalar dar olduğu için bekarken çok sıkıntı çekiliyo ama doğum zamanında kanallar gerilip açıldığı için doğum esnasında sonrasında da sıkıntı yaşamıyorsun
çok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorumoyy bende 2-3 ayda bir senin gibi oluyorum, resmen kımıldamadan yatıyorum, bakkala ekmek almaya gitsem dönüşte bayılarak atıyorum kendimi eve biran önce doğurayım da kurtulayım bari
çok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
ay ben doğurmak falan da istemiyom bakalım napicaz