2016 yılbaşı çekilişi

geranio kuzum kızımı istemişsin ama o tam bi anakuzusu oldu hiç dibimden ayrılmıyor mayıs gibi ist. a gelicez 2 haftalığına tatile bakarsın görüşürüz
Bakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)

Günaydın hanımlar nasılsınızz :)
Günaydın :) biraz daha aktif olsan bizde sohbet etsek azcik :)
çok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
ay ben doğurmak falan da istemiyom bakalım napicaz
Bi tane daha benden İnanılmaz ağrı çekiyorum her ay. Ama doğum diyince de duruyorum orada hamilelik tamam ama nasıl dogurcam hiç bilmiyorum

Elimden geldigince aktif oluyorumda sen aşıkmısın bana yahuu Sevdigi kıza açılamayan erkekler gibi dolanıyon peşimdee

Hamilelikte zor dogurmakta bence :) Hele hele benim gibi 6 ay vajinismus olan birisi için normal dogum hayal resmen

ben de bilemedim valla onu

bakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştim
asivemai acaba sezeryanlada geçer mi adet sancısı doktorum?
ben sezeryan oldum ve 5 cm lik açıklığım vardı sezeryanımı oldum hala da sıkıntı yok

bakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştim
ben sezeryan oldum ve 5 cm lik açıklığım vardı sezeryanımı oldum hala da sıkıntı yok

sezeryan olunca yarım kadın olursun filan diyolar canım sıkılıyor. Evet Kadın için çok zor sezeryan ama bence bebek için daha sağlıklı degil mi

Olsun bakarım da:) görmeye de gelirim hepsi olur
aynen valla

Korkmaya başladım senden.. Neyse tenha yerlerde gezmeyeyim ben..
Yaaaaaaaa katilimsin ışte banane

Adetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yok He varsa bi tedavisi koşa koşa giderim.

Adet sancısını ilaçsız tedavi etmek istiyorsanız adet gününden 1 gün önceden şu tarifi içmeye çaşlayın. 1 çay bardağı ılık su 1 çay kaşıgı kimyonu karıştırın ve için. Dogal agrı kesicidir.

Çok şiddetli ağrıları da geçirir mi acep? Denetim surda bi kaç gün kalmış zaten yapayım bari :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…