- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
çok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
ay ben doğurmak falan da istemiyom bakalım napicaz
Bakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)geranio kuzum kızımı istemişsin ama o tam bi anakuzusu oldu hiç dibimden ayrılmıyor mayıs gibi ist. a gelicez 2 haftalığına tatile bakarsın görüşürüz
Günaydın :) biraz daha aktif olsan bizde sohbet etsek azcik :)Günaydın hanımlar nasılsınızz :)
Bi tane daha bendençok kötü yaa of midem de bulanıyor böyle kokulara duyarlı oluyorum
ay ben doğurmak falan da istemiyom bakalım napicaz
doğuracaksın başka çaresi yok
düşünmedim hiçevet doğuracaksın
düşünmedim hiç
ama şu ağrılar için düşünülebilir
Bakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)
Günaydın :) biraz daha aktif olsan bizde sohbet etsek azcik :)
Bi tane daha bendenİnanılmaz ağrı çekiyorum her ay. Ama doğum diyince de duruyorum orada hamilelik tamam ama nasıl dogurcam hiç bilmiyorum
şimdiden hamileymişiz gibiBenimde adetim sancılı ve bulantılı geçer. Kusarım rahatlarım :)
Ay öyle oldu dimi sapık gibi tövbe tövbeElimden geldigince aktif oluyorumda sen aşıkmısın bana yahuuSevdigi kıza açılamayan erkekler gibi dolanıyon peşimdee
ben de bilemedim valla onuBakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)
Bi tane daha bendenİnanılmaz ağrı çekiyorum her ay. Ama doğum diyince de duruyorum orada hamilelik tamam ama nasıl dogurcam hiç bilmiyorum
kesin çözümse ben de düşünebilirimben ağrılardan kurtulmak için bi tane doğuracam, yeter o kadar fazlasında gözüm yok zaten
Benimkine daha çok var nasılsa şimdi düşünmeye gerek yokben de bilemedim valla onu
o zaman ağrıları düşünelimBenimkine daha çok var nasılsa şimdi düşünmeye gerek yok
bakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştimBakarım tabi:) oyunlar oynarız biz seni aramaz bile:)
ben sezeryan oldum ve 5 cm lik açıklığım vardı sezeryanımı oldum hala da sıkıntı yok
Adetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yoko zaman ağrıları düşünelim
şimdiden hamileymişiz gibi
Ay öyle oldu dimi sapık gibi tövbe tövbe
E insan katiliyle sohbet etmek istiyor azcik
bakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştim
ben sezeryan oldum ve 5 cm lik açıklığım vardı sezeryanımı oldum hala da sıkıntı yok
Olsun bakarım da:) görmeye de gelirim hepsi olurbakmak için değil kuzum yanlış anladın bakarısn buluşuruz görüşürüz demek istemiştim
Yaaaaaaaa katilimsin ışte bananeaynen valla
Korkmaya başladım senden.. Neyse tenha yerlerde gezmeyeyim ben..
Adetten iki gün önce ilaç almaya başla şekerim başka yolu yokHe varsa bi tedavisi koşa koşa giderim.
Çok şiddetli ağrıları da geçirir mi acep? Denetim surda bi kaç gün kalmış zaten yapayım bari :)Adet sancısını ilaçsız tedavi etmek istiyorsanız adet gününden 1 gün önceden şu tarifi içmeye çaşlayın. 1 çay bardağı ılık su 1 çay kaşıgı kimyonu karıştırın ve için. Dogal agrı kesicidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?