ama kurbanlar ifşa olurrrGünaydın bayan kırmızılarevet kurbanım yine ortalarda yok.
asivemai whatsapp konusunda uzlaşmaya varılmadı mı hala ? Whatsapp daha aktif olmaz mıydı ne bileyim ?
Ahaha Cidden vişneli turalar:)Yaa tüm çekiliş grubu regl olduk
Canim Ümran çekilişten sonra halledecek onu herkes icin hem daha kolay olur Bencede. Ama suan katil ve kurbanların ifşa olmaması adına hediyeleşme olduktan sonra olucakGünaydın bayan kırmızılarevet kurbanım yine ortalarda yok.
asivemai whatsapp konusunda uzlaşmaya varılmadı mı hala ? Whatsapp daha aktif olmaz mıydı ne bileyim ?
Ahaha Cidden vişneli turalar:)
Canim Ümran çekilişten sonra halledecek onu herkes icin hem daha kolay olur Bencede. Ama suan katil ve kurbanların ifşa olmaması adına hediyeleşme olduktan sonra olucak
Aynen bende cok cadaloz oluyorum ama daha var benim cok sukur:)Tamam o zaman. Hepinizin sinirden saçları diken dikendir. Şahsen ben cozut cozut oluyorum uzlaşmam olay çıkarırım ama geçti mi pamuk gibi oluyorum o dönem benim cinler hep tepemde oluyor
O kadar uzun buluşunca tabi normaldiyse kuzum:) Bi d anlıyorlar ya o cok fena oluyobenim de perşembe cuma gelecek davetsiz misafirimher ay hiç aksatmadan geliyor saolsun
bu aralar diken gibiyim bende, sataşacak yer arıyorumpazar günü yaklaşık 12 saat beraberdik sevgilimle 55 kere trip attım adama, garibim anladı da sesini de çıkarmadı
O kadar uzun buluşunca tabi normaldiyse kuzum:) Bi d anlıyorlar ya o cok fena oluyo
Kız kardeşim ablamın yine halleri gelmiş eyvah diye dalga geçer benimle ciddi sinirli oluyorum en ufak kıvılcım yeterli benim için hemen olay çıkartırım
Nurdanımm bu eski görüştüğün çocuk diil demibenim de perşembe cuma gelecek davetsiz misafirimher ay hiç aksatmadan geliyor saolsun
bu aralar diken gibiyim bende, sataşacak yer arıyorumpazar günü yaklaşık 12 saat beraberdik sevgilimle 55 kere trip attım adama, garibim anladı da sesini de çıkarmadı
Nurdanımm bu eski görüştüğün çocuk diil demi
ne güzel kutu bulmuşsun :) benim hediyelerde tamam sadece mektup kaldı şimdi kurbanın profiline girip biraz hakkında fikir edineyim de güzel şeyler yazayım.kestane kebap acele olmasın :))))))Eki Görüntüle 1711379 Eki Görüntüle 1711382
Ben dayanamadım aldıklarımı tamamlamadan paketledimhaftasonuda bişeyler alıp onlarıda koyarım gönderirim kurbancığıma acaba kime gidicekler
ne güzel kutu bulmuşsun :) benim hediyelerde tamam sadece mektup kaldı şimdi kurbanın profiline girip biraz hakkında fikir edineyim de güzel şeyler yazayım.kestane kebap acele olmasın :))))))
Eki Görüntüle 1711379 Eki Görüntüle 1711382
Ben dayanamadım aldıklarımı tamamlamadan paketledimhaftasonuda bişeyler alıp onlarıda koyarım gönderirim kurbancığıma acaba kime gidicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?