2016 yılbaşı çekilişi

Günaydın bayan kırmızılar evet kurbanım yine ortalarda yok.
asivemai whatsapp konusunda uzlaşmaya varılmadı mı hala ? Whatsapp daha aktif olmaz mıydı ne bileyim ?

Yaa tüm çekiliş grubu regl olduk
Ahaha Cidden vişneli turalar:)

Günaydın bayan kırmızılar evet kurbanım yine ortalarda yok.
asivemai whatsapp konusunda uzlaşmaya varılmadı mı hala ? Whatsapp daha aktif olmaz mıydı ne bileyim ?
Canim Ümran çekilişten sonra halledecek onu herkes icin hem daha kolay olur Bencede. Ama suan katil ve kurbanların ifşa olmaması adına hediyeleşme olduktan sonra olucak

Ahaha Cidden vişneli turalar:)

Canim Ümran çekilişten sonra halledecek onu herkes icin hem daha kolay olur Bencede. Ama suan katil ve kurbanların ifşa olmaması adına hediyeleşme olduktan sonra olucak

Tamam o zaman. Hepinizin sinirden saçları diken dikendir. Şahsen ben cozut cozut oluyorum uzlaşmam olay çıkarırım ama geçti mi pamuk gibi oluyorum o dönem benim cinler hep tepemde oluyor

benim de perşembe cuma gelecek davetsiz misafirim her ay hiç aksatmadan geliyor saolsun

bu aralar diken gibiyim bende, sataşacak yer arıyorum pazar günü yaklaşık 12 saat beraberdik sevgilimle 55 kere trip attım adama, garibim anladı da sesini de çıkarmadı

O kadar uzun buluşunca tabi normaldiyse kuzum:) Bi d anlıyorlar ya o cok fena oluyo

Kız kardeşim ablamın yine halleri gelmiş eyvah diye dalga geçer benimle ciddi sinirli oluyorum en ufak kıvılcım yeterli benim için hemen olay çıkartırım

O kadar uzun buluşunca tabi normaldiyse kuzum:) Bi d anlıyorlar ya o cok fena oluyo

bikaç haftada bir görüşünce öyle oluyor işte bizim ister istemez
o bana açıkça söyle ben anlayamıyorum boşuna zıtlaşıyoruz diyor, ben de utanıyorum söyleyemiyorum, ama artık çözdü beni yaa, direk anlıyor yani
Kız kardeşim ablamın yine halleri gelmiş eyvah diye dalga geçer benimle ciddi sinirli oluyorum en ufak kıvılcım yeterli benim için hemen olay çıkartırım

al benden de o kadar

Nurdanımm bu eski görüştüğün çocuk diil demi

Eki Görüntüle 1711379 Eki Görüntüle 1711382
Ben dayanamadım aldıklarımı tamamlamadan paketledimhaftasonuda bişeyler alıp onlarıda koyarım gönderirim kurbancığıma acaba kime gidicekler
ne güzel kutu bulmuşsun :) benim hediyelerde tamam sadece mektup kaldı şimdi kurbanın profiline girip biraz hakkında fikir edineyim de güzel şeyler yazayım.kestane kebap acele olmasın :))))))

ne güzel kutu bulmuşsun :) benim hediyelerde tamam sadece mektup kaldı şimdi kurbanın profiline girip biraz hakkında fikir edineyim de güzel şeyler yazayım.kestane kebap acele olmasın :))))))

benim katilim misin doğru söyle, itiraf et hadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…