2016 yılbaşı çekilişi

Dua et kuzum hersey iyi olucak insallah. Olur oyle duygusallıklar ya. Aa daha kurbanına hediyeler almadin mi benim az bisi kaldı:)
Hic baslamadim inan

Ama yarin foruma gtcem alisverise evelallah in izniyleee...

O zamn bakcammm

Sen neler aldinnn azcık ornek versen ☺

Aneeeem bilmem mi..
KOCisim de ikizleeeer
Gecer gecer

O da bi sevinc krizi bi surat asar arada siradaaaa

Slam kizlar.nasilsiniz.whatsap gurubundan bahsedilmis cok guzel fikir
Bugun bayaa yoruldum ama tatli yorgunluk.kurbanimin paketi tamam gibi.hediye almak cok guzel hele tanimadigin ama sevmeye basladigin kisiye almak.daha zevkli :)

Aneeeem bilmem mi..
KOCisim de ikizleeeer
Gecer gecer

O da bi sevinc krizi bi surat asar arada siradaaaa
Babam da ikizler ya erkekleri daha fena Benimki de öyle olsaydı yanmistik sanırım
Allah raziolsunkuzum

Kafami dagtcak bisiler bulsam guzeeeel olâacak ama ne kiiiii
Canım elinden gelen bişey varsa onu yap. Resim yap örgü or dağıt aklını sürekli düşünme.

Bu arada hangi foruma gidiyorsun:)

Bugun bayaa yoruldum ama tatli yorgunluk.kurbanimin paketi tamam gibi.hediye almak cok guzel hele tanimadigin ama sevmeye basladigin kisiye almak.daha zevkli :)
Selamlar çok şükür idare ediyorum sen sormalı :)

Whatsapp grubu olayı ne ben şimdi okudum daha ilk? Birde hediyeleri tamamlamayin ya ben hazırlamadim daha kendimi kötü hissediyorum

Whatsapp grubu olayı ne ben şimdi okudum daha ilk? Birde hediyeleri tamamlamayin ya ben hazırlamadim daha kendimi kötü hissediyorum
Sagol iyim.ocaktan sonra gurup kurulacakmis guzel dostluklar baslicak :) 15 ine kadar sure var acele etme canim benim

Ben geldimmm bi uğruyayım dedim bugün çok yoruldum benim kociş ev ev dolaştırdı beni koca kadınlar gbi ev oturmalarına bayılıyor bende sinir oluyorum hemen yatağıma yatıp uyumayı düşünüyorum

Ay el emeği cok değerli olur ya kurbanın cok sansli:)

Hic baslamadim inan

Ama yarin foruma gtcem alisverise evelallah in izniyleee...

O zamn bakcammm

Sen neler aldinnn azcık ornek versen ☺
Simdi örnek verirsem kurbanım anlar süpriz olur ama istediklerinden aldım ama daha ekliceklerim var bitmedi henuz:)

Ben açtım kuzum o whatsapp meselesini dun Bi baktım diğer cekilis topiginde line'da konuşuyorlarmış. Ümran ocakta acarim grubu dedi numaralar onda ya:)

Hissetme daha cok vakit var kuzum ya:) Ümran ocakta acarim grubu sesi su hediyeleşme faslımız bitsin bence cok guzel olur guzel dostluklar kalacak bize burdan insallah:)

Sagol iyim.ocaktan sonra gurup kurulacakmis guzel dostluklar baslicak :) 15 ine kadar sure var acele etme canim benim
Aaa ne iyimis kaynatiriz oradan :) Kurbanim kesecek beni hani hediyelerim diye
Ben geldimmm bi uğruyayım dedim bugün çok yoruldum benim kociş ev ev dolaştırdı beni koca kadınlar gbi ev oturmalarına bayılıyor bende sinir oluyorum hemen yatağıma yatıp uyumayı düşünüyorum
Gir canım yorganın altına ohh sicacik en bayildigim keyif :) Hava buz gibi gezilmiyor ki hiç. Bende disardaydim dondum dondum.
Hepiniz sırayla cekilislerde çıkın bana hepimize yapayım el emeği :)

Line ne bu arada ben bilmiyorum? Ama whatsapp grubu olur. Zaten sürekli cevrimiciyim artık is mis yapamam

Line da whatsapp gibi bisi Can'ım:) whatsapp iyi olur ama ya vala hediyeleşme faslından sonra Ümran ayarlıcak heralde konuşuruz yine:)

ahanda muhabbete yetiştiimmm

burcum kendini yalnız hissetme, ben de daha iki hediyeyi hazırladım, diğerleri sadece aklımda ancak önümüzdeki haftasonu alabilirim diye düşünüyorum

Bence de güzel olur devam ettiririz arkadasligimizi. Yoksa hediyelerden fazla kalan olmuyor topikte.
Bence de devam ettiririz arkadaşlıkları cok guzel olur o yuzden grup kuralım demiştim:)

ahanda muhabbete yetiştiimmm

burcum kendini yalnız hissetme, ben de daha iki hediyeyi hazırladım, diğerleri sadece aklımda ancak önümüzdeki haftasonu alabilirim diye düşünüyorum
Hosgeldin nazcim iyi yetiştin vala cok kimseler olmayınca cok muhabbet birikmemiştir hemen okumussundur zaten:) naptin Nasıl gecti ?

Hosgeldin nazcim iyi yetiştin vala cok kimseler olmayınca cok muhabbet birikmemiştir hemen okumussundur zaten:) naptin Nasıl gecti ?

evet 4 sayfacık birikmiş hemen okudum geldim güzel geçti canım, teyzemin kızı 7 yaşında zaten maksat onun gönlünü yapmaktı, yaptık sanırım. pek mutluydu sarı sıpa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…