heh bana böyle taktiklerle gelin işte, evli barklı insanlarsınız öğretin bana bunları
cnm nasılsın epeydir görüşemedik diğer topiğede hiç uğramıyordunbende varımmm:)
İşte hediye alacağım kişiyi de buldumcnm nasılsın epeydir görüşemedik diğer topiğede hiç uğramıyordun
evet nazım haklısın telefon konusunda hatta tam göndereceği zaman verilsin çünkü kargoyu verirken sıkıntı oluyor telefon numarası olmayıncaçekiliş yapılmadan birşey söyleyim ben bide kızlar.
geçen çekilişte telefon numaraları da verildiğinden dolayı akıllı telefonlardaki programlar kullanılarak hemen katilin isimlerine ulaşıldı ve çok heyecanı kalmadı, acaba bu sefer telefon numaralarını sonradan mı göndersek ki
bir de nacizane fikrim, çekiliş yapılmadan önce aktif olup olmayanları bi görsek ona göre mi çekiliş yapsak ki? sonra ben varım diyip bir daha pek aktif olmayanlar olabiliyor, sıkıntı olmasın
çekiliş uzmanı gibi hissettim kendimi, tüm sıkıntıları döküyorum ortaya
Herkes whataspp resimlerini/isimlerini silsin çekilişe kadar sonuç bu mudurçekiliş yapılmadan birşey söyleyim ben bide kızlar.
geçen çekilişte telefon numaraları da verildiğinden dolayı akıllı telefonlardaki programlar kullanılarak hemen katilin isimlerine ulaşıldı ve çok heyecanı kalmadı, acaba bu sefer telefon numaralarını sonradan mı göndersek ki
bir de nacizane fikrim, çekiliş yapılmadan önce aktif olup olmayanları bi görsek ona göre mi çekiliş yapsak ki? sonra ben varım diyip bir daha pek aktif olmayanlar olabiliyor, sıkıntı olmasın
en eski katilimmmben de özledim kuzummm, hiç giremedim buralara hayatımı düzene koyacam diye uğraşmaktan
Elif Nisa'mın annesiiiisorma ümranım yaa, adam bi uzatsan mı acaba saçları dedi ben de heves ettim ama alışkın değilim zorlanıyorum düğün falan olsa da kestirsem diye bekliyorum
nişanlanacam umranım nasipse alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu fikre bakalım
Herkes hoş geldi, sefa geldi.
canım whatsapp değil sorun bi proğram var o yüklü olduğu telefonlarda sorun oluyor hak kimin üstüne kayıtlıysa veya ne bileyimbaşka türlü biliniyorHerkes whataspp resimlerini/isimlerini silsin çekilişe kadar sonuç bu mudur
Anladım sıkıntı tabi..canım whatsapp değil sorun bi proğram var o yüklü olduğu telefonlarda sorun oluyor hak kimin üstüne kayıtlıysa veya ne bileyimbaşka türlü biliniyor
aynen canımAnladım sıkıntı tabi..
evet nazım haklısın telefon konusunda hatta tam göndereceği zaman verilsin çünkü kargoyu verirken sıkıntı oluyor telefon numarası olmayınca
Geçen seni seni eşimden arayınca seni işletmek istedim ama olmadı hemen bildin çünkü
ümranım açıklamış zaten de, telefondan iletişime geçmeyelim diye bir öneri sunuyoruz bakalım, çoğunluk ne derse o olurHerkes whataspp resimlerini/isimlerini silsin çekilişe kadar sonuç bu mudur
bebeğimmmm :)
değişim başladııı diosun yaniii
bn de özledidiiimm
hayırlısıyla inşaallah atanırsın canm benimmİşte hediye alacağım kişiyi de buldum
İyiyim canım nasıl olayım tayin beklerken kafayı yiycem en sonunda..O topik benim ilk göz ağrımama şu sıralar ilgi alanım değişti
çekiliş yapılmadan birşey söyleyim ben bide kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?