ben deeeeeeeeÇok isterim :)
hoşgeldin kuzuuuumerhaba kızlaarr, ancak ev işlerini bitirip bilgisayar başına geçtim
ocakta da yemek var hala ya, Allah vere de unutmasam
şimdi tanıtım topiğine yazıp çekiliş sahibimize bilgilerimi yolluyorum hemen, dilerim güzel olsun herşey
hoşgeldin kuzuuuu
hoşgeldin kuzuuuu
hoşbulduk canımmm
ay ben tanıtım işlerini unutmuşum yaa, ne yazacam diye düşünüp duruyorum
merhaba kuzummm nasılsın görüşemedik epeydir buara biraz yoğunum topiğede yazamıyom fazla :)çekiliş arkadaşlarım merabalar yeniden yeni bir oranizasyonda yine beraberiz :) :) :)
yektam cesminazım :)
özledimmm siziiii
bende.ama ben hep imrenmişimdir böyle arkadaşlıklara.çocukluğumda keşke mektup arkadaşım olsun istemişimdir.içimde kalmıştı :) bu organizasyona katılmamın amacı mektup arkadaşlığını anımsatması.güzel arkadaşlıklar edineceğimi düşünüyorumÇok heyecanlıyım yaa
merhaba kuzummm nasılsın görüşemedik epeydir buara biraz yoğunum topiğede yazamıyom fazla :)
bende.ama ben hep imrenmişimdir böyle arkadaşlıklara.çocukluğumda keşke mektup arkadaşım olsun istemişimdir.içimde kalmıştı :) bu organizasyona katılmamın amacı mektup arkadaşlığını anımsatması.güzel arkadaşlıklar edineceğimi düşünüyorum
aynen kuzu düğünüde atlattık çok şükür bende iş ev koşturuyoruz artıkaynen :) ebebğim iim çok şükür iş güç ev eş :)
elhamdülillah :) :) :)
sen naptın düğünü de yaptın
Çok heyecanlıyım yaa
bende.ama ben hep imrenmişimdir böyle arkadaşlıklara.çocukluğumda keşke mektup arkadaşım olsun istemişimdir.içimde kalmıştı :) bu organizasyona katılmamın amacı mektup arkadaşlığını anımsatması.güzel arkadaşlıklar edineceğimi düşünüyorum
kız ikindi oldu neredeyse ne günaydını :)bu arada günaydın kızlarxyzt-5544 kuzummmmm sen nişanlanıyon mu ahyırlısıyla ayyyy çok sevindim senin adına yemin ederim canım arkadaşım hep mutlu ol sen ya maşallah saçlar uzamış ama
en eski katilimmmçekiliş arkadaşlarım merabalar yeniden yeni bir oranizasyonda yine beraberiz :) :) :)
yektam cesminazım :)
özledimmm siziiii
bu arada günaydın kızlarxyzt-5544 kuzummmmm sen nişanlanıyon mu ahyırlısıyla ayyyy çok sevindim senin adına yemin ederim canım arkadaşım hep mutlu ol sen ya maşallah saçlar uzamış ama
gerçekten uzun saç gelinliğin ve nişanlılığın üstünde güzel oluyor kuzum rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum çok güzel gerçekten ama bu duygu tarif edilemez sence en güzel yanlarıyla yaşarsın inşallahen eski katilimmmben de özledim kuzummm, hiç giremedim buralara hayatımı düzene koyacam diye uğraşmaktan
Elif Nisa'mın annesiiiisorma ümranım yaa, adam bi uzatsan mı acaba saçları dedi ben de heves ettim ama alışkın değilim zorlanıyorum düğün falan olsa da kestirsem diye bekliyorum
nişanlanacam umranım nasipse alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu fikre bakalım
gerçekten uzun saç gelinliğin ve nişanlılığın üstünde güzel oluyor kuzum rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum çok güzel gerçekten ama bu duygu tarif edilemez sence en güzel yanlarıyla yaşarsın inşallah
evet güzel fikir bencede boyat değişiklik olur sana alışman için ama inanki çok güzel yakışmış sen sadece alışmadığın için tuhaf geliyordur ama zamanla alışırsınamin ümranım amin inşallahh
ya bana kalsa ben kısa saçla da kullanırdım, biliyosun öyle çok da kısa değildi zaten ama herifim heves edince kıramadım azcık gönlünü yapayım dedimboyatıp falan alışmaya çalışıyorum
evet güzel fikir bencede boyat değişiklik olur sana alışman için ama inanki çok güzel yakışmış sen sadece alışmadığın için tuhaf geliyordur ama zamanla alışırsınherifini kırma ama fazlada şımartma sonra yüz buluyorlar ipin ucunu tut bırakma :)
bi saçımı uzattım onun için onu da dedim düğüne kadar uzatırım sonra yallah eski halime dönerim diyeşımarmasın valla kırarım boynuzunu
aferin bunlar fazla şımarmaya yüz vermeye gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?