2016 yılbaşı çekilişi

hoşgeldin kuzuuuu

çekiliş arkadaşlarım merabalar yeniden yeni bir oranizasyonda yine beraberiz :) :) :)

yektam cesminazım :)

özledimmm siziiii
merhaba kuzummm nasılsın görüşemedik epeydir buara biraz yoğunum topiğede yazamıyom fazla :)

Çok heyecanlıyım yaa
bende.ama ben hep imrenmişimdir böyle arkadaşlıklara.çocukluğumda keşke mektup arkadaşım olsun istemişimdir.içimde kalmıştı :) bu organizasyona katılmamın amacı mektup arkadaşlığını anımsatması.güzel arkadaşlıklar edineceğimi düşünüyorum

Dimi :) ben hemde böyle organizasyonları çok severim.

bu arada günaydın kızlar xyzt-5544 kuzummmmm sen nişanlanıyon mu ahyırlısıyla ayyyy çok sevindim senin adına yemin ederim canım arkadaşım hep mutlu ol sen ya maşallah saçlar uzamış ama

Çok heyecanlıyım yaa

aynen kızlar biz daha önce güzel arkadaşlıklar kurduk bi etkinlik sosyallik oluyor sonuçta :) vede heycan verici

çekiliş arkadaşlarım merabalar yeniden yeni bir oranizasyonda yine beraberiz :) :) :)

yektam cesminazım :)

özledimmm siziiii
en eski katilimmm ben de özledim kuzummm, hiç giremedim buralara hayatımı düzene koyacam diye uğraşmaktan

bu arada günaydın kızlar xyzt-5544 kuzummmmm sen nişanlanıyon mu ahyırlısıyla ayyyy çok sevindim senin adına yemin ederim canım arkadaşım hep mutlu ol sen ya maşallah saçlar uzamış ama

Elif Nisa'mın annesiiii sorma ümranım yaa, adam bi uzatsan mı acaba saçları dedi ben de heves ettim ama alışkın değilim zorlanıyorum düğün falan olsa da kestirsem diye bekliyorum
nişanlanacam umranım nasipse alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu fikre bakalım

gerçekten uzun saç gelinliğin ve nişanlılığın üstünde güzel oluyor kuzum rabbim mutluluğunuzu daim etsin kuzum çok güzel gerçekten ama bu duygu tarif edilemez sence en güzel yanlarıyla yaşarsın inşallah

amin ümranım amin inşallahh
ya bana kalsa ben kısa saçla da kullanırdım, biliyosun öyle çok da kısa değildi zaten ama herifim heves edince kıramadım azcık gönlünü yapayım dedim boyatıp falan alışmaya çalışıyorum

evet güzel fikir bencede boyat değişiklik olur sana alışman için ama inanki çok güzel yakışmış sen sadece alışmadığın için tuhaf geliyordur ama zamanla alışırsın herifini kırma ama fazlada şımartma sonra yüz buluyorlar ipin ucunu tut bırakma :)

bi saçımı uzattım onun için onu da dedim düğüne kadar uzatırım sonra yallah eski halime dönerim diye şımarmasın valla kırarım boynuzunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…