• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Annemdeyim, kahvaltı yapcam birazdan. Eve gideyim bir bakayım listeye. Sayı yeterli ise çekiliş yapalım

Şimdi kızlar. 20 kişi katılmak istemiş. Ama bir kısım tanıtım mesajı yazmamış.
Link http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cekilisi-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/

Eğer tanıtım mesajı yazmaz iseniz size hediye alacak kişi karambole hediye almak zorunda kalacak.

Bir kısım kişi de adres bilgisi yollamamış. Kargo ellerine ulaşamayacağı için çekilişe dahil olamazlar doğal olarak

Adres bilgisi yollamayanlar
toredo toredo S Slvslm11 Sahihuban Sahihuban xyzt-5544 xyzt-5544 @akrep33 @raptiye braindamage braindamage coko_mell coko_mell @Aylinn07

Kendini tanıtmayanlar
S Slvslm11 xyzt-5544 xyzt-5544 @raptiye braindamage braindamage YEKTA61 YEKTA61 coko_mell coko_mell

Yanlış bir şey yazmışsam düzeltin lütfen.
Ayrıca sadece katıldım demekle olmuyor, aktif sohbete de katılın ki eğlenceli olsun. Yoksa çekilişten size güzel bir anı, arkadaşlıklar yerine sadece tabak çanak don falan kalır.
Fotoğraf ekliyorum. İlk mesaja da ekleyeceğim

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    97 KB · Görüntüleme: 51
çekilişte hediyeler karşılıklımı alınacak yoksa kurada kim kime çıkarsa.mesela ben birine aldım başkasıda bana öylemi olacak.

merhaba kızlaarr, ancak ev işlerini bitirip bilgisayar başına geçtim :KK51:
ocakta da yemek var hala ya, Allah vere de unutmasam :KK53:
şimdi tanıtım topiğine yazıp çekiliş sahibimize bilgilerimi yolluyorum hemen, dilerim güzel olsun herşey :KK37:

canımmm iyiyim sağoll sen nasılsın?? yorumları okuyamadım seni görmemiştim çok sevindim <3
bende iyiyim çok şükür :)
Şimdi kızlar. 20 kişi katılmak istemiş. Ama bir kısım tanıtım mesajı yazmamış.
Link http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cekilisi-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/

Eğer tanıtım mesajı yazmaz iseniz size hediye alacak kişi karambole hediye almak zorunda kalacak.

Bir kısım kişi de adres bilgisi yollamamış. Kargo ellerine ulaşamayacağı için çekilişe dahil olamazlar doğal olarak

Adres bilgisi yollamayanlar
toredo toredo S Slvslm11 Sahihuban Sahihuban xyzt-5544 xyzt-5544 @akrep33 @raptiye braindamage braindamage coko_mell coko_mell @Aylinn07

Kendini tanıtmayanlar
S Slvslm11 xyzt-5544 xyzt-5544 @raptiye braindamage braindamage YEKTA61 YEKTA61 coko_mell coko_mell

Yanlış bir şey yazmışsam düzeltin lütfen.
Ayrıca sadece katıldım demekle olmuyor, aktif sohbete de katılın ki eğlenceli olsun. Yoksa çekilişten size güzel bir anı, arkadaşlıklar yerine sadece tabak çanak don falan kalır.
Fotoğraf ekliyorum. İlk mesaja da ekleyeceğim
tanıtım yaptım cnm :)

bebeğimmm
kk nın kazandırdığı en güzel dostum :)

her gün konuşmadan duramıoooz...

her sorunumuzu sevincimizi hayalimizi paylaşıyoruz :)

arada sırada düşünce farklılıkları olsa daaa iyi ki varız

Oy kuzum. Aslında bizim dostluğumuzun temelleri çok kuvvetli. Biz birbirimizi çıkarsız beklentisiz seviyorum. Ve ben inanıyorum ki bu ilerde dahada artıcak ve bir gün kavuşcazz :) İyiki varız tabikii. Tüm KK çatlasın :KK53::KK53::KK53:

Back