- 18 Aralık 2009
- 6.121
- 6.555
- 773
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
luluu nbr nasılsın :)bir an önce cekiliş olsa yaaaa
canımmm iyiyim sağoll sen nasılsın?? yorumları okuyamadım seni görmemiştim çok sevindim <3luluu nbr nasılsın :)
çekilişte hediyeler karşılıklımı alınacak yoksa kurada kim kime çıkarsa.mesela ben birine aldım başkasıda bana öylemi olacak.
hoş geldin.bende ilk defa böyle birşeye kalkıştım.çok güzel olacak benceSelam :) Katılıp katılmamak arasında o kadar çok git gel yaşadım ki.. En sonunda katılmaya karar verdim :)
Selam :) Katılıp katılmamak arasında o kadar çok git gel yaşadım ki.. En sonunda katılmaya karar verdim :)
hoş geldin.bende ilk defa böyle birşeye kalkıştım.çok güzel olacak bence
Selam :) Katılıp katılmamak arasında o kadar çok git gel yaşadım ki.. En sonunda katılmaya karar verdim :)
bende iyiyim çok şükür :)canımmm iyiyim sağoll sen nasılsın?? yorumları okuyamadım seni görmemiştim çok sevindim <3
tanıtım yaptım cnm :)Şimdi kızlar. 20 kişi katılmak istemiş. Ama bir kısım tanıtım mesajı yazmamış.
Link http://www.kadinlarkulubu.com/forum...cekilisi-katilimcilari-tanitim-topigi.878167/
Eğer tanıtım mesajı yazmaz iseniz size hediye alacak kişi karambole hediye almak zorunda kalacak.
Bir kısım kişi de adres bilgisi yollamamış. Kargo ellerine ulaşamayacağı için çekilişe dahil olamazlar doğal olarak
Adres bilgisi yollamayanlar
toredo S Slvslm11 Sahihuban xyzt-5544 @akrep33 @raptiye braindamage coko_mell @Aylinn07
Kendini tanıtmayanlar
S Slvslm11 xyzt-5544 @raptiye braindamage YEKTA61 coko_mell
Yanlış bir şey yazmışsam düzeltin lütfen.
Ayrıca sadece katıldım demekle olmuyor, aktif sohbete de katılın ki eğlenceli olsun. Yoksa çekilişten size güzel bir anı, arkadaşlıklar yerine sadece tabak çanak don falan kalır.
Fotoğraf ekliyorum. İlk mesaja da ekleyeceğim
HOŞGELDİNİZ..bebeğiiiiiim hoşgeldinnn :)
çok sevindim
biraz vakit geçirelim bakalım yeni dostluklar kazanalım. :)bebeğiiiiiim hoşgeldinnn :)
çok sevindim
bebeğimmmbiraz vakit geçirelim bakalım yeni dostluklar kazanalım. :)
bebeğimmm
kk nın kazandırdığı en güzel dostum :)
her gün konuşmadan duramıoooz...
her sorunumuzu sevincimizi hayalimizi paylaşıyoruz :)
arada sırada düşünce farklılıkları olsa daaa iyi ki varız
aha haaa :)Oy kuzum. Aslında bizim dostluğumuzun temelleri çok kuvvetli. Biz birbirimizi çıkarsız beklentisiz seviyorum. Ve ben inanıyorum ki bu ilerde dahada artıcak ve bir gün kavuşcazz :) İyiki varız tabikii. Tüm KK çatlasın
aha haaa :)
bi bakıomuşsun bu kez ben senin kurbanın olmuşum