- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
Ilk sayfada liste var resim atmis kedifatos. Bende varim. Katilin yaKimler katılıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk sayfada liste var resim atmis kedifatos. Bende varim. Katilin yaKimler katılıyor?
Öf sana da yaranilmiyoBaydin
Bi düzine don alcam sana tugbam su Kufi de çatlasin hasedindenManyak ya ne meraklısın küflü don almaya ben küfsüz don istiyorum Harbimm
Bana dusme cekiliste baska bisey demiyorum arbi
Ihaleye fesat karıştırcam seni seçicemBana dusme cekiliste baska bisey demiyorum arbi
Ooooo yandan yandan bir düzine donum olacak ohhh
Sec sec. Gor bak ne hediyeler alacamIhaleye fesat karıştırcam seni seçicem
Sec sec. Gor bak ne hediyeler alacam
suradına kaynana dılı uflıcektımm .. kırmızı don alıcaktım oysakı sana
Şaka bir yana ben yılbaşı kutlamaya karşıyım canm. Teşekkür ederim davet ettiğin için ama katilmam ben
Hediyenin maksadı yılbaşı kutlamasi olunca o beni bozar canm. Size iyi eglencelerEnHarbiKiz kutlama yapmiyorum bende kaldiki bende karsiyim. Ben sadece yeni yila girerken birinden hediye alip veya hediye gonderip sevinc yasamanin derdindeyim cnm sen bilirsin cnm
Şaka bir yana ben yılbaşı kutlamaya karşıyım canm. Teşekkür ederim davet ettiğin için ama katilmam ben
Keyfin bilir dedim ya. Tekrar edeyim yilbasi kutlamasi degil :)Hediyenin maksadı yılbaşı kutlamasi olunca o beni bozar canm. Size iyi eglenceler
Manitana al sen gırmızı donu kaynananin suratina ufle o dili deeesuradına kaynana dılı uflıcektımm .. kırmızı don alıcaktım oysakı sana
Ben katıldım kuzum@cimcimegfb @yasakhayal EnHarbiKiz @Margarikotin HALLEYS @pinkstrap @Papatya gelini
@efecikim kizlar siz katilmiyor musunuz?
bılmıyorumm kım kıme ne ufler sonrasındaManitana al sen gırmızı donu kaynananin suratina ufle o dili deee
Ben katıldım kuzum
ayyy bir çoğunuz evli tek bekar ben miyim yaaa
neyse neyse bende sözlü sayılırım azıcık allah mı söyletti ne
Sana da alayım hoşuna gittiyse tugbam
ben varım pinkooooKimler katılıyor?