• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kızar bence yeterli sayıya geldik artık alımları durdursak mı mhnds den sonra tabi sizler ne düşünürsünüz

cnm nasılsın epeydir görüşemedik diğer topiğede hiç uğramıyordun
İşte hediye alacağım kişiyi de buldum:KK200:
İyiyim canım nasıl olayım tayin beklerken kafayı yiycem en sonunda..O topik benim ilk göz ağrım:KK68: ama şu sıralar ilgi alanım değişti:KK53:

çekiliş yapılmadan birşey söyleyim ben bide kızlar.
geçen çekilişte telefon numaraları da verildiğinden dolayı akıllı telefonlardaki programlar kullanılarak hemen katilin isimlerine ulaşıldı ve çok heyecanı kalmadı, acaba bu sefer telefon numaralarını sonradan mı göndersek ki o_O

bir de nacizane fikrim, çekiliş yapılmadan önce aktif olup olmayanları bi görsek ona göre mi çekiliş yapsak ki? sonra ben varım diyip bir daha pek aktif olmayanlar olabiliyor, sıkıntı olmasın o_O
çekiliş uzmanı gibi hissettim kendimi, tüm sıkıntıları döküyorum ortaya :KK53:

geçen çekilişte telefon numaraları da verildiğinden dolayı akıllı telefonlardaki programlar kullanılarak hemen katilin isimlerine ulaşıldı ve çok heyecanı kalmadı, acaba bu sefer telefon numaralarını sonradan mı göndersek ki o_O

bir de nacizane fikrim, çekiliş yapılmadan önce aktif olup olmayanları bi görsek ona göre mi çekiliş yapsak ki? sonra ben varım diyip bir daha pek aktif olmayanlar olabiliyor, sıkıntı olmasın o_O
evet nazım haklısın telefon konusunda hatta tam göndereceği zaman verilsin çünkü kargoyu verirken sıkıntı oluyor telefon numarası olmayınca
Geçen seni seni eşimden arayınca seni işletmek istedim ama olmadı hemen bildin çünkü :KK70::KK70:

Herkes whataspp resimlerini/isimlerini silsin çekilişe kadar sonuç bu mudur:rolleyes:

en eski katilimmm :KK60::KK60: ben de özledim kuzummm, hiç giremedim buralara hayatımı düzene koyacam diye uğraşmaktan :KK12:

Elif Nisa'mın annesiiii :KK46::KK46: sorma ümranım yaa, adam bi uzatsan mı acaba saçları dedi ben de heves ettim ama alışkın değilim zorlanıyorum :KK53: düğün falan olsa da kestirsem diye bekliyorum :KK70:
nişanlanacam umranım nasipse alıştırmaya çalışıyorum kendimi bu fikre bakalım :KK45:

bebeğimmmm :)

değişim başladııı diosun yaniii

bn de özledidiiimm

Herkes whataspp resimlerini/isimlerini silsin çekilişe kadar sonuç bu mudur:rolleyes:
canım whatsapp değil sorun bi proğram var o yüklü olduğu telefonlarda sorun oluyor hak kimin üstüne kayıtlıysa veya ne bileyimbaşka türlü biliniyor

evet nazım haklısın telefon konusunda hatta tam göndereceği zaman verilsin çünkü kargoyu verirken sıkıntı oluyor telefon numarası olmayınca
Geçen seni seni eşimden arayınca seni işletmek istedim ama olmadı hemen bildin çünkü :KK70::KK70:

işte o program bende de yüklüydü o zaman eşinin ismini gördüğüm için direk çakmıştım :KK53:
bence de koliler gönderileceği zaman verilsin telefon numaraları, evet telefondan konuşmak msj laşmakda eğlenceli oluyordu ama hatunlar akıllı çıktı işte hemen çözdüler olayı :KK45:

ümranım açıklamış zaten de, telefondan iletişime geçmeyelim diye bir öneri sunuyoruz bakalım, çoğunluk ne derse o olur :KK51:

bebeğimmmm :)

değişim başladııı diosun yaniii

bn de özledidiiimm

bitek saçlar kuzu, daha da değişmem ben fazlasını diye düşünüyorum ama belli de olmaz tabi :KK53:

İşte hediye alacağım kişiyi de buldum:KK200:
İyiyim canım nasıl olayım tayin beklerken kafayı yiycem en sonunda..O topik benim ilk göz ağrım:KK68: ama şu sıralar ilgi alanım değişti:KK53:
hayırlısıyla inşaallah atanırsın canm benimm

Nacizane fikrim, cekiliste kim kime cikarsa adres isim teli birbirlerine versin..

Cekilis ne zaman?

bende katılıyorum bencede hediyeler gönderileceği zaman telefonlar verilsin

AKTİF OLMAYANLAR ALINMASIN..

Back