- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
kaptanım zaten amaç burda merak uyandırmak kimsenin bilmemesi ve eğlencesiNacizane fikrim, cekiliste kim kime cikarsa adres isim teli birbirlerine versin..
Cekilis ne zaman?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaptanım zaten amaç burda merak uyandırmak kimsenin bilmemesi ve eğlencesiNacizane fikrim, cekiliste kim kime cikarsa adres isim teli birbirlerine versin..
Cekilis ne zaman?
belli bi bütçe var mı mesela şu fiyatın altında olmayacak gibi
atanma değil de nakil..saol canımmmhayırlısıyla inşaallah atanırsın canm benimm
ama öyle olursa süpriz olmaz ki, bilmeyeceğiz ya bize kimin hediye alacağınıNacizane fikrim, cekiliste kim kime cikarsa adres isim teli birbirlerine versin..
Cekilis ne zaman?
AKTİF OLMAYANLAR ALINMASIN..
Ha tabi bide o durum var dimi. Ben hala tam anlamadim sanirim.ama öyle olursa süpriz olmaz ki, bilmeyeceğiz ya bize kimin hediye alacağını
katılıyorum sana en eski katilcim
kaptanım şimdi @kedifatos arkadaşımız ev adresini gerçek ad soyad ve cep telefon numaranı verip çekiliş zamanını bekleyeceksin sonra arkadaş sana mesaj atıcak ve sen kendini belli etmeden alacağın kişiye küçük ipuçları vereceksin ama belli etmeden ortaya yazarak burada yani taki sen hediyeni kargolayıp alacağın kişiye ulaşana kadar seni bilmeyecek eline geçince kendisine senin çıktığını o zaman anlayacakHa tabi bide o durum var dimi. Ben hala tam anlamadim sanirim.
Ee o zaman hediyenalacagimiz kisinin adresini telini nerden bilicez?
hayırlı akşamla canımherkese hayırlı akşamlar iyi tatiller kızlar
beklemedeyizzzSelam bayanlar nasilsiniz? Nasil gidiyor cekilis
Sana küflü don alıp yolluycam zaten ben canm merak etmecimcimegfb Y yasakhayal EnHarbiKiz @Margarikotin HALLEYS pinkstrap @Papatya gelini
E efecikim kizlar siz katilmiyor musunuz?
Haha Harbimm bu çok iyi bir fikir ya, çok hoşuma gittiSana küflü don alıp yolluycam zaten ben canm merak etme
Sana da alayım hoşuna gittiyse tugbamHaha Harbimm bu çok iyi bir fikir ya, çok hoşuma gitti
BaydinSana küflü don alıp yolluycam zaten ben canm merak etme
Manyak ya ne meraklısın küflü don almaya ben küfsüz don istiyorum HarbimmSana da alayım hoşuna gittiyse tugbam
Kimler katılıyor?cimcimegfb Y yasakhayal EnHarbiKiz @Margarikotin HALLEYS pinkstrap @Papatya gelini
E efecikim kizlar siz katilmiyor musunuz?