• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

Günaydınlar, nasılsınız?
Ben bugün nişanlı bir arkadaşımla İkea ya gideceğim Çeyiz alışverişi malum

Ekledim ilk sayfaya linki
Benim sürekli başım ağrıyor
Rapor aldım 10 gün. Daha az ağrıyor artık evde olduğumdan beri ama sürekli ağrıyor ne yapsam bilemedim

Ekledim ilk sayfaya linki
Benim sürekli başım ağrıyor
Rapor aldım 10 gün. Daha az ağrıyor artık evde olduğumdan beri ama sürekli ağrıyor ne yapsam bilemedim
kuzum doktor olan sensin sen daha iyi bilirsin sebebini dikkat et kendineee

kuzum doktor olan sensin sen daha iyi bilirsin sebebini dikkat et kendineee

İnan doktor olmanın hiç bir faydası yok. Migren için hamilelikte yapılan şeyler sınırlı.
İstirahat, bol sıvı, sadece parol.
İnan alnıma vicks sürüp kafamı bağlıyorum o derece

KAÇ KİŞİ OLDUK _?

15 kişi falan olduk galiba. Evde deftere yazdım hep, ama şimdi yan apartmanda annemdeyim kahvaltıda. Sayı yeterli gibi aslında çekilişi erken mi yapsak?

Bende varımmmm :)
Yılbaşı çekilişine katılmak istiyorum..

Tabi ki de. İlk mesajı oku. Bana özel mesajla bilgilerini yollaman lazım. İsim soyisim adres ve telefon numarası. Telefon numarası, kargoda problem çıkarsa rahatlıkla ulaşılabilelim diye.
Ve gene ilk mesajda tanıtım linki var, oraya kendini tanıt. Üç hediye ve bir seksi don göndericez

Özel mesaj göndermeyenler lütfen göndersin, heyecanlananlar için sayı yeterlş olduğu için erken olabilir çekilii

15 kişi falan olduk galiba. Evde deftere yazdım hep, ama şimdi yan apartmanda annemdeyim kahvaltıda. Sayı yeterli gibi aslında çekilişi erken mi yapsak?

Tabi ki de. İlk mesajı oku. Bana özel mesajla bilgilerini yollaman lazım. İsim soyisim adres ve telefon numarası. Telefon numarası, kargoda problem çıkarsa rahatlıkla ulaşılabilelim diye.
Ve gene ilk mesajda tanıtım linki var, oraya kendini tanıt. Üç hediye ve bir seksi don göndericez

Özel mesaj göndermeyenler lütfen göndersin, heyecanlananlar için sayı yeterlş olduğu için erken olabilir çekilii

Canım selam,
Bilgilerimi attım sana ;)

Back