akşam oldu herkes gitti:) bu aradaxyzt-5544 canım aramıza hoş geldin tekrardan yokluğun hissedildi.
hep canımız900 sayfa konuşmuşsunuz ben yokken, nasıl bi eksiklikmiş bu
Gecmedikatilin seninle iletişime geçtiyse ben olabilirim evet:)
aa laflarım çalınıyor hep:) ele ele ben diilim bak açık açık söylüyorum:)Gecmedi
Eledim seni pikachuuuu
900 sayfa konuşmuşsunuz ben yokken, nasıl bi eksiklikmiş bu
gözünden kaçmıştır:) ee neler yaptın bakalım bu arada anlat birazyoo hiç de öyle bişey görmedim
Tamam canim istedigin hediye olsunSen bana istediğin kadar alabilirsin katilim
Hmm katilini gizli mesajşuan tablete ihtiyacım var külüstür laptopumla mesaj yazmak çok zor oluyor gerçekten kendisi benden ağır.
köyde anane ve dede keyfi yaptım geldimgözünden kaçmıştır:) ee neler yaptın bakalım bu arada anlat biraz
ahaha yok canım o kadar da değil öyle şey olur mu:)Hmm katilini gizli mesaj
oooh keyif sende ne güzel vala canım ya iyi gelir insana onlar keşke benimde annanem dedem hayatta olsalardıköyde anane ve dede keyfi yaptım geldim
oooh keyif sende ne güzel vala canım ya iyi gelir insana onlar keşke benimde annanem dedem hayatta olsalardı
Yani koca çekilişte bi tatlis sen değilsin tatlımbak yine tatlış dedin ben üzerime alındım
olsun huysuz dede candır. Ben onlarla çok vakit geçiremeden erken yaşta kaybettim onları özellikle de dedemi. Allah uzun ömür versin ikisine desen gel bizim buralara, ananem dedem sana da ananelik dedelik yaparlar kiiidedem biraz huysuzdur ama ona katlanırsan yanında lokum anane bedava
o bu değil de benimde şüphelendiklerim arasında da
mesela bende varım dimi dimiYani koca çekilişte bi tatlis sen değilsin tatlım
oo bu güzeldi 1 bence o daÇekilişte kaç avukat var?
Yani koca çekilişte bi tatlis sen değilsin tatlım
olsun huysuz dede candır. Ben onlarla çok vakit geçiremeden erken yaşta kaybettim onları özellikle de dedemi. Allah uzun ömür versin ikisine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?