• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi

kaptanım normalde 3 hediye ama 35 tlnin altına inilmeyecek en az 35 tl olacak gönlünden gelirse tabi 3 ten fazla hediyede koyabilirsin ki ben fazla fazla koyacağım :KK66:
Aaa oylemi, ben de fazla fazla koyucaktim.
Neseee en hosuma giden cukulata sekerleme kismisi oldu :KK53:
Ama guzel giyinmeyi de seviyorum o yuzden kilo vermeye calisiyorum, nsi bir kisirdonguyse:confused::KK70:

koştum geldim hemen amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi :KK14: ben demedim mi size ben ypkken bu topik kapanacak, ben gelene kadar açılmayacak diye :KK67:
neyse hemen herkese laf yetiştirmeye başlıyım :KK53:
kurbanım çok tatlı biri diyen herkesden şüpheleniyorum, mütevazilikte son noktadayım :KK70:
kitap mevzusu olmuş, onların da hepsini üzerime aldım, şuan çekilişe katılan ben dahil herkes benim şüphelim :KK70:
katilciğim bana kitap alacaksan eğer hepsi kabulüm, eğer bendeki bir kitabı almış olursan benim elimdekini kuzenime hediye ederim bende, o da çok seviyor kitap okumayı. böylece katilcim çifte hayır işlemiş olur :KK49:
şuan için bitek özgeyi eledim yalnız, face te ekli değildi demiş o benim face de var :KK45: ama sen olaydın iyi olurmuştu özge 3 kitap aldım diyosun, bence sen onları bana gönder boşver kurbanını :p:p
katilcim özgeyi geçmen lazım sen bana 5 tane 10 tane 15 tane kitap al :KK70: ( mutevazi olduğum kadar yüzsüzüm de :KK70::KK70: )

Mesai bitmek üzere
Ben de bitiyor gibiyim :KK43: Midem bulanıyor çok. Lahmacun yedim öğlen. Çok büyük olmayan 2 tane. Öplen 3 4 ten beri mide bulantısı aldı başını gitti. Dokunur mu ki? İyi bir yerden yedim aslında ama :KK43:
Canim zehirlendinmi yoksa:KK35:

hülya ablaaa, senin katilin de ben olayım lütfen ben olayım, o oyuncakların hepsinden istiyorum, lütfen ben olayım lütfen lütfeennn :mad::mad:

koştum geldim hemen amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi :KK14: ben demedim mi size ben ypkken bu topik kapanacak, ben gelene kadar açılmayacak diye :KK67:
kurbanım çok tatlı biri diyen herkesden şüpheleniyorum, mütevazilikte son noktadayım :KK70:
kitap mevzusu olmuş, onların da hepsini üzerime aldım, şuan çekilişe katılan ben dahil herkes benim şüphelim :KK70:
katilciğim bana kitap alacaksan eğer hepsi kabulüm, eğer bendeki bir kitabı almış olursan benim elimdekini kuzenime hediye ederim bende, o da çok seviyor kitap okumayı. böylece katilcim çifte hayır işlemiş olur :KK49:
şuan için bitek özgeyi eledim yalnız, face te ekli değildi demiş o benim face de var :KK45: ama sen olaydın iyi olurmuştu özge 3 kitap aldım diyosun, bence sen onları bana gönder boşver kurbanını :p:p
katilcim özgeyi geçmen lazım sen bana 5 tane 10 tane 15 tane kitap al :KK70: ( mutevazi olduğum kadar yüzsüzüm de :KK70::KK70: )
Katilin bende olabilirim bilgin olsun

Face ilede baglanicaz oylemi:KK5:

Katilin bende olabilirim bilgin olsun

Face ilede baglanicaz oylemi:KK5:

al işte bi şüphelim daha oldu şimdi :KK62:
eğer katilim sensen face de benim adımı arat, böyle merdivenlerdde uçarken bir fotoğrafım var o hesabı bul, sonra beni ekle ben de seni kabul edeyim böylece kim olduğunu öğrenmiş olayım anlaştık mı :p:p

Nasil yani, katil hediye veren degilmiydi?

ayyy biraz uykusuzum da ondan herşeyi birbirine karıştırmışım :110: katil hediye veren doğru biliyosun sen, ben şuan uykusuzluktan saçmalamışım :110:

eğer katilim sensen face de benim adımı arat, böyle merdivenlerdde uçarken bir fotoğrafım var o hesabı bul, sonra beni ekle ben de seni kabul edeyim böylece kim olduğunu öğrenmiş olayım anlaştık mı :p:p

ayyy biraz uykusuzum da ondan herşeyi birbirine karıştırmışım :110: katil hediye veren doğru biliyosun sen, ben şuan uykusuzluktan saçmalamışım :110:
Dur hemen bakiyorum..

Eeee yok oyle merdivenlerde ucan supergirl resmi felan, bulamadim amaaa

Ama ben faceimde ekli degil demedim kiii
Facete ekli desem sence de cok cakilir olmaz miydii bikaciniz eklisiniz yaa hanii :KK53:
Face hesabi var kurbancikimin:KK200:
Belki o kitaplar sana gidiyodur haa ne dersin tatli kis :KK45: (doakolik lafini caldim :KK45:)

Ama ben bazen bu kadar saf olabiliyorum, rumuz ismini aratmistim, kendi isminden araticaktim dimi:KK45:

Facete ekli desem sence de cok cakilir olmaz miydii bikaciniz eklisiniz yaa hanii :KK53:
Belki o kitaplar sana gidiyodur haa ne dersin tatli kis :KK45: (doakolik lafini caldim :KK45:)

benimle oynuyor musun özge doğru söyle :KK12:

Ama ben bazen bu kadar saf olabiliyorum, rumuz ismini aratmistim, kendi isminden araticaktim dimi:KK45:

sen de benimle oynuyorsun işte :KK12:

_meLinDa_ _meLinDa_ seni yerim çal tabi sana çok kanım ısındı ama seni eledim katilim olma yolunda yazıkki:):KK200:

Back