2016 yılbaşı çekilişi

kaptanım normalde 3 hediye ama 35 tlnin altına inilmeyecek en az 35 tl olacak gönlünden gelirse tabi 3 ten fazla hediyede koyabilirsin ki ben fazla fazla koyacağım
Aaa oylemi, ben de fazla fazla koyucaktim.
Neseee en hosuma giden cukulata sekerleme kismisi oldu
Ama guzel giyinmeyi de seviyorum o yuzden kilo vermeye calisiyorum, nsi bir kisirdonguyse

koştum geldim hemen amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben demedim mi size ben ypkken bu topik kapanacak, ben gelene kadar açılmayacak diye
neyse hemen herkese laf yetiştirmeye başlıyım
kurbanım çok tatlı biri diyen herkesden şüpheleniyorum, mütevazilikte son noktadayım
kitap mevzusu olmuş, onların da hepsini üzerime aldım, şuan çekilişe katılan ben dahil herkes benim şüphelim
katilciğim bana kitap alacaksan eğer hepsi kabulüm, eğer bendeki bir kitabı almış olursan benim elimdekini kuzenime hediye ederim bende, o da çok seviyor kitap okumayı. böylece katilcim çifte hayır işlemiş olur
şuan için bitek özgeyi eledim yalnız, face te ekli değildi demiş o benim face de var ama sen olaydın iyi olurmuştu özge 3 kitap aldım diyosun, bence sen onları bana gönder boşver kurbanını
katilcim özgeyi geçmen lazım sen bana 5 tane 10 tane 15 tane kitap al ( mutevazi olduğum kadar yüzsüzüm de )

Canim zehirlendinmi yoksa

hülya ablaaa, senin katilin de ben olayım lütfen ben olayım, o oyuncakların hepsinden istiyorum, lütfen ben olayım lütfen lütfeennn

Katilin bende olabilirim bilgin olsun

Face ilede baglanicaz oylemi

Katilin bende olabilirim bilgin olsun

Face ilede baglanicaz oylemi

al işte bi şüphelim daha oldu şimdi
eğer katilim sensen face de benim adımı arat, böyle merdivenlerdde uçarken bir fotoğrafım var o hesabı bul, sonra beni ekle ben de seni kabul edeyim böylece kim olduğunu öğrenmiş olayım anlaştık mı

Nasil yani, katil hediye veren degilmiydi?

ayyy biraz uykusuzum da ondan herşeyi birbirine karıştırmışım katil hediye veren doğru biliyosun sen, ben şuan uykusuzluktan saçmalamışım

Dur hemen bakiyorum..

Eeee yok oyle merdivenlerde ucan supergirl resmi felan, bulamadim amaaa

Benim katilim kim arkadaslar kimseye demem soz

Ama ben faceimde ekli degil demedim kiii
Facete ekli desem sence de cok cakilir olmaz miydii bikaciniz eklisiniz yaa hanii
Face hesabi var kurbancikimin
Belki o kitaplar sana gidiyodur haa ne dersin tatli kis (doakolik lafini caldim )

Ama ben bazen bu kadar saf olabiliyorum, rumuz ismini aratmistim, kendi isminden araticaktim dimi

Facete ekli desem sence de cok cakilir olmaz miydii bikaciniz eklisiniz yaa hanii
Belki o kitaplar sana gidiyodur haa ne dersin tatli kis (doakolik lafini caldim )

benimle oynuyor musun özge doğru söyle

Ama ben bazen bu kadar saf olabiliyorum, rumuz ismini aratmistim, kendi isminden araticaktim dimi

sen de benimle oynuyorsun işte

_meLinDa_ seni yerim çal tabi sana çok kanım ısındı ama seni eledim katilim olma yolunda yazıkki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…