Aaa oylemi, ben de fazla fazla koyucaktim.kaptanım normalde 3 hediye ama 35 tlnin altına inilmeyecek en az 35 tl olacak gönlünden gelirse tabi 3 ten fazla hediyede koyabilirsin ki ben fazla fazla koyacağım
Canim zehirlendinmi yoksaMesai bitmek üzere
Ben de bitiyor gibiyimMidem bulanıyor çok. Lahmacun yedim öğlen. Çok büyük olmayan 2 tane. Öplen 3 4 ten beri mide bulantısı aldı başını gitti. Dokunur mu ki? İyi bir yerden yedim aslında ama
Katilin bende olabilirim bilgin olsunkoştum geldim hemen amma kaynatmışsınız oku oku bitmediben demedim mi size ben ypkken bu topik kapanacak, ben gelene kadar açılmayacak diye
neyse hemen herkese laf yetiştirmeye başlıyım
kurbanım çok tatlı biri diyen herkesden şüpheleniyorum, mütevazilikte son noktadayım
kitap mevzusu olmuş, onların da hepsini üzerime aldım, şuan çekilişe katılan ben dahil herkes benim şüphelim
katilciğim bana kitap alacaksan eğer hepsi kabulüm, eğer bendeki bir kitabı almış olursan benim elimdekini kuzenime hediye ederim bende, o da çok seviyor kitap okumayı. böylece katilcim çifte hayır işlemiş olur
şuan için bitek özgeyi eledim yalnız, face te ekli değildi demiş o benim face de varama sen olaydın iyi olurmuştu özge 3 kitap aldım diyosun, bence sen onları bana gönder boşver kurbanını
katilcim özgeyi geçmen lazım sen bana 5 tane 10 tane 15 tane kitap al( mutevazi olduğum kadar yüzsüzüm de )
Nasil yani, katil hediye veren degilmiydi?hülya ablaaa, senin katilin de ben olayım lütfen ben olayım, o oyuncakların hepsinden istiyorum, lütfen ben olayım lütfen lütfeennn
Katilin bende olabilirim bilgin olsun
Face ilede baglanicaz oylemi
Nasil yani, katil hediye veren degilmiydi?
Dur hemen bakiyorum..al işte bi şüphelim daha oldu şimdi
eğer katilim sensen face de benim adımı arat, böyle merdivenlerdde uçarken bir fotoğrafım var o hesabı bul, sonra beni ekle ben de seni kabul edeyim böylece kim olduğunu öğrenmiş olayım anlaştık mı
ayyy biraz uykusuzum da ondan herşeyi birbirine karıştırmışımkatil hediye veren doğru biliyosun sen, ben şuan uykusuzluktan saçmalamışım
Eeee yok oyle merdivenlerde ucan supergirl resmi felan, bulamadim amaaaal işte bi şüphelim daha oldu şimdi
eğer katilim sensen face de benim adımı arat, böyle merdivenlerdde uçarken bir fotoğrafım var o hesabı bul, sonra beni ekle ben de seni kabul edeyim böylece kim olduğunu öğrenmiş olayım anlaştık mı
ayyy biraz uykusuzum da ondan herşeyi birbirine karıştırmışımkatil hediye veren doğru biliyosun sen, ben şuan uykusuzluktan saçmalamışım
Eeee yok oyle merdivenlerde ucan supergirl resmi felan, bulamadim amaaa
kandırdın dimi beni, daha benim adımı soyadımı bile bilmiyosun dimi
Ama ben faceimde ekli degil demedim kiiikoştum geldim hemen amma kaynatmışsınız oku oku bitmediben demedim mi size ben ypkken bu topik kapanacak, ben gelene kadar açılmayacak diye
neyse hemen herkese laf yetiştirmeye başlıyım
kurbanım çok tatlı biri diyen herkesden şüpheleniyorum, mütevazilikte son noktadayım
kitap mevzusu olmuş, onların da hepsini üzerime aldım, şuan çekilişe katılan ben dahil herkes benim şüphelim
katilciğim bana kitap alacaksan eğer hepsi kabulüm, eğer bendeki bir kitabı almış olursan benim elimdekini kuzenime hediye ederim bende, o da çok seviyor kitap okumayı. böylece katilcim çifte hayır işlemiş olur
şuan için bitek özgeyi eledim yalnız, face te ekli değildi demiş o benim face de varama sen olaydın iyi olurmuştu özge 3 kitap aldım diyosun, bence sen onları bana gönder boşver kurbanını
katilcim özgeyi geçmen lazım sen bana 5 tane 10 tane 15 tane kitap al( mutevazi olduğum kadar yüzsüzüm de )
Ama ben faceimde ekli degil demedim kiii
Facete ekli desem sence de cok cakilir olmaz miydii bikaciniz eklisiniz yaa hanii
Face hesabi var kurbancikimin
Belki o kitaplar sana gidiyodur haa ne dersin tatli kis(doakolik lafini caldim )
Ama ben bazen bu kadar saf olabiliyorum, rumuz ismini aratmistim, kendi isminden araticaktim dimi
Ama ben faceimde ekli degil demedim kiii
Facete ekli desem sence de cok cakilir olmaz miydii bikaciniz eklisiniz yaa hanii
Face hesabi var kurbancikimin
Belki o kitaplar sana gidiyodur haa ne dersin tatli kis(doakolik lafini caldim )
Ben seni hala elemedim bence sen benim katilimsin ya ondan kanin isindi bana
katilin seninle iletişime geçtiyse ben olabilirim evet:)Ben seni hala elemedim bence sen benim katilimsin ya ondan kanin isindi banabenim de sana kanim cok isindi katilcikim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?