İkimizin katili olamayacağına göre hangimiz alsak Yektayi :) Ya catlicam var ya bir sürü ipucu aldım toparlayamiyorum bi türlüolsun huysuz dede candır. Ben onlarla çok vakit geçiremeden erken yaşta kaybettim onları özellikle de dedemi. Allah uzun ömür versin ikisine de
o bu değil de benimde şüphelendiklerim arasında daYEKTA61 var
Yok fazla varmış. Yada Özge beni kandırıyor
Söyle bak kimseye demicem söz. Katilim sen misin :)az önce kurbancığıma 3 tane kitap sipariş verdim
1 tane de kendime aldım dayanamadım
katilim bana Ahmet Ümit'in son kitabını alma olur mu şimdi aldım ben onu
Bu kadar ısmarlama yaptığım için kötü hissediyorum ama
en tatlış benim ama kabul et
amin canım benim inşallahRabbim seninkilerin de mekanlarını cennet etsin inşallah
Sen gonullerin tatlisisin
Aha bi tane daha katil adayım çıktı _ATALANTE sen misin yoksa?
Aha bi tane daha katil adayım çıktı _ATALANTE sen misin yoksa?
Benim katilim azcik avukatmista :)
Aaa hangi kuş bu büyük ipucunu verdi sanaaAha bi tane daha katil adayım çıktı _ATALANTE sen misin yoksa?
Benim katilim azcik avukatmista :)
sadece gönüllerin mi, gerçekte tatlı değil miyim
azcık avukatsa ben de olabilirim bak
Valla canım kendisi öyle didi şimdi harıl harıl avukat olanları araştırıyorum. Amma velakin yanlış yönlendirme ihtimalini de göz ardı etmiyorum.Aaa hangi kuş bu büyük ipucunu verdi sanaa
Seni saymıyorum kuzum sen gonlumun katilisinAma baştan beri suphelendigim en yüksek adaysin hadi itiraf edeyim
Bence de bile bile bu kadannn büyük bi ipucu vermez benceValla canım kendisi öyle didi şimdi harıl harıl avukat olanları araştırıyorum. Amma velakin yanlış yönlendirme ihtimalini de göz ardı etmiyorum.
Anaaam herkes benden supheleniyo ama ben kimseden suphelenemiyorum benim katilcigim bi ses ver
Koptummmmm :))Bomba bir ipucu veriyorum
Benim kurbanım........bayan
Kiz senmisin benim kurbanimm
Kiz senmisin benim kurbanimm
bilirsin yektam, hayatta herşey mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?