- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
Aynen seker nasilsin ne var ne yok
iyi canım bende, bugün biraz migren ağrım var. yattım uyuyamadım geri kalktım şimdi, oturuyorum uykum gelsin diye sen nasılsın kuzum ? nasıl gidiyor iş hayatı evlilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen seker nasilsin ne var ne yok
Bende idare eder cnm iste. Yrn normlade kayinvalideler felan gelicekti bugunden hazirlik yapacaktim esim grip oldu aksam eve geldigimdede elektrikler kesikti apartmanda sıkınti vardi hic bisey yapamadm esim aradi gelmeyin dedi bizde oturduk sora iste eskme yemek hZiadkm felan oyle tvye bakiyoziyi canım bende, bugün biraz migren ağrım var. yattım uyuyamadım geri kalktım şimdi, oturuyorum uykum gelsin diye sen nasılsın kuzum ? nasıl gidiyor iş hayatı evlilik
Bende idare eder cnm iste. Yrn normlade kayinvalideler felan gelicekti bugunden hazirlik yapacaktim esim grip oldu aksam eve geldigimdede elektrikler kesikti apartmanda sıkınti vardi hic bisey yapamadm esim aradi gelmeyin dedi bizde oturduk sora iste eskme yemek hZiadkm felan oyle tvye bakiyoz
Sen ipucu vermesen de benim suphelimsin:)ben şimdiye kadar birtek kurbancık benden yaşça küçük diye bilgi verdim, o kadar
Dimi yani Bilemedim ya yarın bi kaç ipucu daha alayım :)Bence de bile bile bu kadannn büyük bi ipucu vermez bence
Bacım ben herkesten supheleniyorum ama yakından takip ettiğim kisilerdensin :)Anaaam herkes benden supheleniyo ama ben kimseden suphelenemiyorum benim katilcigim bi ses ver
Bu arada kadinlar günü yaza merhaba gibi çekilişlerde oluyormus mesela ben hic bilmiyordum sadece gecen seneki yilbasi çekilişine katılmıştım. Bundan sonra kı çekilişlerde de boyle birbirimizi etiketleyelim ki haberdar olalım ne dersiniz?
Sen ipucu vermesen de benim suphelimsin:)
Bu arada sıradaki çekilişi kim yapacak :)
Maşallah oku oku bitmedi haaaaa
Evet haber verilsin cok eğlenceli ya kıza hediye almak cok guzel bir de kurbanımla da onu konuştuk yanı hicbir erkek boyle tatlı seyler yapamaz ama kızlar özene bozene hazırlıyorlar:) vala kim yapsin cekilisi sen gönüllü musun yoksa:)Sen ipucu vermesen de benim suphelimsin:)
Dimi yani Bilemedim ya yarın bi kaç ipucu daha alayım :)
Bacım ben herkesten supheleniyorum ama yakından takip ettiğim kisilerdensin :)
Genelde haber verilir önceki kisilere. Hangimiz önce görürse çekilişi yada yapmaya karar verirsek diğerlerine haber etsin :)
Bu arada sıradaki çekilişi kim yapacak :)
Aynennn nazım brn hatta etiketledim seniçünkü ben geri döndüm ümranım
Aynennn nazım brn hatta etiketledim seni
Ben seni hiç unutur muyummmmmn bebeğimmmzaten yokluğumu bitek sen fark etmişsin ümranım, fark ettim onu
Ben seni hiç unutur muyummmmmn bebeğimmm
Bebemin çamaşırları çıktı makinadan onları asıp geliyorum
Al benden de o kadar sana hediye hazirlamazsam rahat etmicemsenin katilin olana kadar çekilişlerin peşini bırakmayacam burcu, sen nereye ben oraya
İtiraf edeyim benim pek kız arkadaşım yok. Güzelce sohbet edebildiğim nadir bi yer burası o yüzden seviyorum :) Ayrıca cok eglenceli gercekten de.Evet haber verilsin cok eğlenceli ya kıza hediye almak cok guzel bir de kurbanımla da onu konuştuk yanı hicbir erkek boyle tatlı seyler yapamaz ama kızlar özene bozene hazırlıyorlar:) vala kim yapsin cekilisi sen gönüllü musun yoksa:)
Yirim ben o cimcimeyi yirim.Bebemin çamaşırları çıktı makinadan onları asıp geliyorum
Ben yaparım belki:) evet ya bende senin gibiyim cok kız arkadasım yok bu forum insana iyi geliyor yaAl benden de o kadar sana hediye hazirlamazsam rahat etmicem
İtiraf edeyim benim pek kız arkadaşım yok. Güzelce sohbet edebildiğim nadir bi yer burası o yüzden seviyorum :) Ayrıca cok eglenceli gercekten de.
Ben bi iki önceki çekilişi düzenlemiştim yapmayan arkadaşlar var onlar yapsın
Yirim ben o cimcimeyi yirim.
Al benden de o kadar sana hediye hazirlamazsam rahat etmicem
İtiraf edeyim benim pek kız arkadaşım yok. Güzelce sohbet edebildiğim nadir bi yer burası o yüzden seviyorum :) Ayrıca cok eglenceli gercekten de.
nazımmnmümranıımmmm
elif nisamıı kokla benim için annesii
ye teyzesi tam ısırmalıkAl benden de o kadar sana hediye hazirlamazsam rahat etmicem
Abi bu ne kıskançlıktır ya Hehehe..O kitapların hepsi benim çatla da patlakoştum geldim hemen amma kaynatmışsınız oku oku bitmedi ben demedim mi size ben ypkken bu topik kapanacak, ben gelene kadar açılmayacak diye
neyse hemen herkese laf yetiştirmeye başlıyım
kurbanım çok tatlı biri diyen herkesden şüpheleniyorum, mütevazilikte son noktadayım
kitap mevzusu olmuş, onların da hepsini üzerime aldım, şuan çekilişe katılan ben dahil herkes benim şüphelim
katilciğim bana kitap alacaksan eğer hepsi kabulüm, eğer bendeki bir kitabı almış olursan benim elimdekini kuzenime hediye ederim bende, o da çok seviyor kitap okumayı. böylece katilcim çifte hayır işlemiş olur
şuan için bitek özgeyi eledim yalnız, face te ekli değildi demiş o benim face de var ama sen olaydın iyi olurmuştu özge 3 kitap aldım diyosun, bence sen onları bana gönder boşver kurbanını
katilcim özgeyi geçmen lazım sen bana 5 tane 10 tane 15 tane kitap al ( mutevazi olduğum kadar yüzsüzüm de )