- 4 Şubat 2015
- 6.057
- 12.269
- 248
ya espirileşmişler :) galiba onlar bütçeyi yukarıda tuttu.öyle bi uğrayıp geldimneden????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya espirileşmişler :) galiba onlar bütçeyi yukarıda tuttu.öyle bi uğrayıp geldimneden????
ya biz sadece alt sınır olarak 35 tl dedik şahsen ben yaklaşık olarak tek tek sayarsak 60 tlnin üstüne çıkmış durumdayım yani bu 35 denilipte illa 35 tl lik akışveriş değilya espirileşmişler :) galiba onlar bütçeyi yukarıda tuttu.öyle bi uğrayıp geldim
benimde öyle oldu.kargoyla falan dahada artacak.olsun kurbanımı çok sevdim ben helal olsunya biz sadece alt sınır olarak 35 tl dedik şahsen ben yaklaşık olarak tek tek sayarsak 60 tlnin üstüne çıkmış durumdayım yani bu 35 denilipte illa 35 tl lik akışveriş değil
tabi ki de ama ben parada değilim gönderecek arkadaşıma da sesleniyorum asla beni yanlış anlama ben parada değilim sadece güzel sohbet dost kazanmak için buradayım sen bana tek parçada hatta hiç göndermesende bu sorun değil yanibenimde öyle oldu.kargoyla falan dahada artacak.olsun kurbanımı çok sevdim ben helal olsun
yokmu senin katil ortalarda bide ban yemiş arkdaşlarımız var onlardan biridir belki :)tabi ki de ama ben parada değilim gönderecek arkadaşıma da sesleniyorum asla beni yanlış anlama ben parada değilim sadece güzel sohbet dost kazanmak için buradayım sen bana tek parçada hatta hiç göndermesende bu sorun değil yani
yok bayadır da uğramıyoyokmu senin katil ortalarda bide ban yemiş arkdaşlarımız var onlardan biridir belki :)
Ben böyle cümle görmedim ya çok yaşaaaa seninan şu soğuklarda evde olmayı çok isterdiö.kışı hiç sevmiyorum.yolda gelirken yolumun üzerinde köstebekler vardı onlar aklıma geldi.sonra karıncalar toprağın altında yuvalarındalar şimidi.yaza kadar yatacaklar ne güzel diye :) ya duygusalım yada tembel çözemedim :)
bana yok mu :)Ben yemeği geçin üstüne tatlımı yiyorum..Karam bitter antep fıstıklı mükemmel gerçekten
Aaa olmaz mı:) Hepinizin adreslerini istiyorum herkese benden çikolataabana yok mu :)
az ipucu alabilir miyizAaa olmaz mı:) Hepinizin adreslerini istiyorum herkese benden çikolataa
ya espirileşmişler :) galiba onlar bütçeyi yukarıda tuttu.öyle bi uğrayıp geldim
yaniii :)Canım onların 25 ile 50 arası. Bizim alt sınır 35 . Hoş gönlümüz zengin olsun önemli olan o
İpucu yok, tüm topiğe benden çikolata:)))bir
az ipucu alabilir miyiz
neden kiİpucu yok, tüm topiğe benden çikolata:)))
İpucu yok, tüm topiğe benden çikolata:)))
Bana keşke herkesin adresi gelseydi valla böyle bir garip hissettim:))) Gerçi benim kurbanım bomba ondan yana sıkıntım yok ama olsun:))neden ki
:9 :) :) evet kurbanın bomba ama azcık ipucu vereydin oda seni az buçuk tahmin edeydiBana keşke herkesin adresi gelseydi valla böyle bir garip hissettim:))) Gerçi benim kurbanım bomba ondan yana sıkıntım yok ama olsun:))