Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yemeğe gidiyorum hadi göürşüürüüzzzEvet haklisin canım o zaman başka topiklerde Fink atacagima buralardayim...şimdi mola zamanı öğlen yemeğimiz 12 de..1 den sonra gorusmek üzere.
bakıyorum ama pek yakalayamıyorum :skuzum dikkat edersen ipucularından yakalarsın
YEKTA61 ah canim bende biturlu bulamıyorum katilimi tahminlerim var ama surekli yanılıyorum ben klasik:)Hrpinize afiyet olsun hatunlar ben yedim geldim
inan şu soğuklarda evde olmayı çok isterdiö.kışı hiç sevmiyorum.yolda gelirken yolumun üzerinde köstebekler vardı onlar aklıma geldi.sonra karıncalar toprağın altında yuvalarındalar şimidi.yaza kadar yatacaklar ne güzel diye :) ya duygusalım yada tembel çözemedim :)Ay ne kadar calisan kadınlarımızın oldugu bir topik ne guzel
oyyy kıyamam ben sana doakolik in katilin nerdeysen çabuk gel buraya aaaaaa kızıyorum ama ah kuzum ah belki işi falan vardır ya hemen kötü düşünme üzülmesinAyy vala cok sen doğmuştun icime ama diilsin sanirim whatsapptan iletişime gecti ama cok konuşmadık cok sevmiyo konusmayi kendi tahmin etmemi istemiyor sanirim. Neyse ayıp olmasın katılıme :)
O zaman önceki tanıtımdaki hatirliyorum bir de profil foton forumdaki ayy yoksa yakalandım mı
Sen yine giriyorsun kuzum ben foruma katıldığını görüyorum sonucta herkesin isi var herkes ben mi ıssız güçsüz ede takiliyorum
yakalarsınbakıyorum ama pek yakalayamıyorum :s
oyyy kıyamam ben sana kız üzüldüm sana ama biliyon muYEKTA61 ah canim bende biturlu bulamıyorum katilimi tahminlerim var ama surekli yanılıyorum ben klasik:)
söyesem mi katiliniYazık dimi bana ya asivemai
Duygusallıktandir o tatlı kisss:)inan şu soğuklarda evde olmayı çok isterdiö.kışı hiç sevmiyorum.yolda gelirken yolumun üzerinde köstebekler vardı onlar aklıma geldi.sonra karıncalar toprağın altında yuvalarındalar şimidi.yaza kadar yatacaklar ne güzel diye :) ya duygusalım yada tembel çözemedim :)
Evet evet soyle onun bana kendini tanıtacağı yok:) sen ne guzel kimin sana alcagini da biliyosunsöyesem mi katilini
bilsem nolcak ki hiç katılmıyo sohbetlere üzülüyorum bende senin gibiEvet evet soyle onun bana kendini tanıtacağı yok:) sen ne guzel kimin sana alcagini da biliyosun
hadi biz birbirimizin katili olalımEvet evet soyle onun bana kendini tanıtacağı yok:) sen ne guzel kimin sana alcagini da biliyosun