SELAM BAYANLAR
İSMİM SERAP 32 YASINDAYIM TURIZM CALISANIYIM
BOY 1,65
KİLO 83 MALUM BIRAZ BALIK ETLIYIM :) HA ONEMLI BEKARIM
GİYİNMEYİ VE MODAYI TAKIP ETMEYI SEVIYORUM AYRICA DEGISIK MUTFAK AKSESUARLARINDANDA HOSLANIRIM HIMMM AKLIMA BASKA BIR SEY GELMIYOR AYAKKABI NUMARAMDA 39 BU ARADA
HERKEZE SEVGILER SEKERLER :)
Merhabalar, arkadaşlar
Eski üyelerdenim, liseye giderken ( 6 sene önce oluyor) bu forumda çok takılırdım, güzel dostluklar, takaslar ( kıyafet,parfüm) ve dertleşip fikir alışverişinde olduğumuz paylaşımlarım oldu,
KK izmir buluşması da unutamadığım güzelliklerdendir,
6 7 sene önceki çekilişlerde de yer almıştım, şimdi 2016 çekilişinde de yer alacağım için mutluyum
Ben 23 yaşındayım, İzmir'liyim, üniversite için Bursa'ya geldim ve iş bulup burada kalmış bulunmaktayım
Bekarım,
Kitap okumayı film izlemeyi, yağlı boya tablo yapmayı severim. Ev dekorasyonuna meraklıyım,
İşim lojistik sektöründe insan kaynakları, bu alanda okumayı da severim, kişisel gelişim alanlarında da okumayı severim.
Ek olarak dans eğitmenliği yapıyorum en büyük hobim budur, (salsa,tango ve zumba branşları)
170 boyundayım, 54 kiloyum, spor meraklısıyım
39 numara ayakkabı, ve 36-38 beden giyinirim,
Bir de aksesuar-giyim de Siyah renk favorimdir
Başka aklıma gelmiyor, sohbet ettikçe zaten tanıtma kısmı devam eder diye düşünüyorum
öncelikle herkese merhaba hatunlar
kendimi ufaktan bir tanıtayım, zaten uzun uzadıya sohbet ederek tanırız birbirimizi
bendeniz 30 yaşında ( hala yaşına alışamamış ve yaşının olgunluğuna sahip olmayan), şu sıralar işsiz fakat umudunuz kaybetmeyip kpss, ales, yds çalışıp duran bir mimarım.
170 boyunda, (kilomu belirtmeyip XL beden giyiyorum diye es geçeyim bu kısmı) spor giyim tarzına sahip bir bayanım. bu ara genelde evde olduğum için eşofman sweatshirt modunda geziyorum. ayakları ve elleri deli gibi üşüyen bir insanım, bu yüzden kış aylarında dışarıda eldivensiz ve atkısız, evde ise ev ayakkabısı ve kalın polar sweatshirtler olmadan duramıyorum
henüz evli değilim ancak Rabbim engel çıkartmazsa şubat yada mart gibi nişan yapıp seneye eylülde evlenmeyi planlıyoruz. o sebeple bu ara deli gibi çeyiz alışverişi modundayımmesleğimdenmidir yoksa ilgi alanımdanmıdır bilmiyorum, dünyadaki önemli binalarla ( eyfel kulesi big ben, sidney opera binası vb ) ilgili aksesuarlar, biblolar aşırı ilgimi çekiyor. evimde de aksesuar olarak böyle birşeyleri kullanmayı planlıyorum.
bir ufak not da, henüz ortada fol yok yumurta yok ama çeyiz için mutfaga yapılan örtülerim vs tamamen pastel mavi ve pastel pembe tonlarında. tüm mutfağı bu tonlarda yapmayı planlıy
cilt bakımı, makyaj, çiçek kokuları, aksesuar hepsine bayılırım ve zevkle kullanırım. bir zamanlar kısa saçlıydım ama herifim istedi diye saçları uzatmaya çalışıyorum
inanılmaz fanatik bir Beşiktaşlıyımerkekten farklı olmayacak şekilde maçları takip ederim, hatta şu işsiz sıkıcı hayatımdaki en büyük eğlencem Beşiktaş diyebilirim bu sebeple içerisinde beşiktaşın amblemi veya adı geçen her türlü şeye hastayımdır.
kitap okumayı çok severim. vikitap adresinde üyeliğim var buradaki kullanıcı adımla aynı. orada okumak istediğim ve elimde olmayan kitapları da görebilirsiniz.
bir de puzzle delisiyim, yeni yeni hobi ediniyorum bu konuda ama büyük bir eğlence tavsiye ederim
buraya uzun uzun yazmam kimsenin gözünü korkutmasınben sadece kendimi tanıtayım ve zorluk çekmesin sevgili katilim diye abarttım. benim için önemli olan burada güzel sohbet edebilmek, birbirimizi tanımak ve bir yerlerde benim için özen gösterilen birşeyler olduğunu fark edebilmek. onun dışında kimin gönlünden ne geçerse hepsi çok kıymetlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?