2016 yılbaşı çekilişi katılımcıları tanıtım topiği

Herkese hayirli aksamlar;
Ben 26 yasinda..kumral..172 boyundayim.bedenim m dur..psikolojik ve dini kitap okumayi seviyorum..dislerime cok duskunum..camasir ve coraplari severim..birde en cok merakim kizlar oyali yazmalardir..ve patikler..
Makyaj olarakta iliner rimel f
ar severim.
Umarim cekilis guzel gecer kizlar..aslinda kimin gonlunden ne koparsa dimi..

Selam kızlar :)
Ben 27 yaşımdayım. Evliyim ve hamileyim(henüz cinsiyet bilmiyoruz). Açık bir bayanım.

Kitap okumayı çok severim..
Kıyafet, ayakkabı, makyaj ve bakım malzemeleri, çanta, atkı bere, ev eşyaları, mutfak eşyaları çok severim...
Boyum 170.. Kilom 80.. 42 beden giyiniyorum şuanda (hamile olduğum için her an değişebilir :kk77: ayak numaram 39..
Renkli kalemler, defterler severim.
Eşyada Pembe, mor renkler en sevdiğimdir. Kıyafette çok renk ayrımı yapmam.

Şimdilik bukadar :) aklıma gelen birşey olursa ilerki sayfalarda eklerim...

sevgili arkadaşlarım :)

bendeniz şahsına münhasır
24 yaşındayım ..1 yıllık evliyim ..bebeğim henüz yok..(inşaallah hayırlı zamanda olur )
örtülüüyüm ..:)) genellikle şal takıyorum :))(amakurbancım sakın şal alma fazlasıyla mevcut çok şükür) makyaj pek yapmam..:))
kırtsiye ürünleri delisiyim..not defterleri yazılar renkli kalemler kağıtlara bayılırım...kitapçı ve ya kırtasiyeye girdiğimde kendimi kaybediyorum :))
haa şiir yazmayı ve de kitap okumaya bayılırım ..tarzım tasavvuf edebiyatıdır:))islam dini ürünlere bayılırım ..
sofra düzeni benim için çok öenmlidir; kombin yapmayı severim...
bedenim L ; 39 numara ayakkabı giyiyorum :KK66:iç çamaşırları çoraplar ev botları kışın vazgeçilmezlerimdendir:))
tarihi mekanları geleneksel ürünleri çok severim :)) yörene özgü her şeyi merak ediyorum :))
soft renkleri çok severim :)
sürprizlereee bayılırım ::))

sevgilerim ve dualarımmm seninleeeeee :)))

Ay ben burayi cok sevdim, ilk sayfayi okudum ve kendimi kaptirip herkesi okumadan kendimi tanitayim hemen.
Oncelikle merhabalar herkese..
İsmimi burda vermek istemiyorum, malum cevre cok olunca.
Bu aralar pis sisko olsamda :KK67: tatli hos bi bayanim
Tamam tamam basliyorum.
Ben oyle zuccaciye islerinden pek hoslanmam. Kiyafet severim ayakkabi cok severim.
Bu aralar L bedenim, bazi kiyafetlerde M de oluyor. Daha dogrusu 6 li kilolarda M giyiyorum. Boyum 1.64 kilom bugun 70.9, kilo vermeye devam ediyorum, sanirim onumuzdeki haftalarda 6 li rakamlarda olurum.
Giyim ve tarz konusunda kokos bi bayanimdir. Simli ve suslu seyleri pek severim. Renk konusunda secici degilim, tum renklerle barisigimdir.
Ayak numaram 38. Makyaj severim ama daha cok bakim urunleri severim. Sac bakim cilt bakim..
Astroloji ve gizli ilimlerle ilgiliyimdir. Kitaplari cok severim.
Bu kadar yeter sanirim.

Selam :)

İç anadolunun ortasındaki küçüçük şehirden merhabalar. :) Öncelikle tanıtayım kendimi ;

-1 yıllık evliyim,
-Bebeğim henüz yok
-1,60 boyunda 62 kg hafif toplu bir bayanım o_O L beden giyiniyorum.
-Ayak numaram 36
-Çanta ve cüzdana bayılırımm ama böyle bol bol gözü olanlardan.
-Nevresim takımı gibi ev tekstil ürünlerini çok severim.
-Kitap okumayı çok severim ve ayda 6-8 kitap okurum.
-Kırtasiye ürünlerine ve değişik defterlere bayılırımm.
-Madame Coco ve Engilish Home ürünleri favorimdir..
-Makyajda Rimel,Eyeliner,Göz Kalemi ve Ruj kullanırım ve çok severim.
-Hafif kokulu deodorontları ve parfümleri severim.
-Mutfak eşyalarını severim.
-Bileklik ve kolye takmayı çok severim
-Ev terlikleri botları ve pufları çook severim.
-Normalde siyah ve mor en sevdiğim renktir ama şu sıralar
hardal sarısı aşığıyım.

Aklıma gelenler bunlar. Buradan Katilciğime sevgiler saygılar gönderiyorum. 2015 yılı çekilişi bana çook güzel bir dost ( Sahihuban Sahihuban ) kazandırdı. Umarım bu çekiliştede bir dost kazanırım.

Selamun aleyküm hatunlar;

Kendimi kısaca tanıtmaya çalışayım. 24 yaşında, çiçeği burnunda evli bir hatunum:21:. 46 Kiloda 157 boyunda çıtı pıtı biriyim. Tesettürlüyüm çoğunlukla ipek eşarp kullanırım şal kendime yakıştırmadığım için kullanmıyorum. Takı takmayı severim daha çok uzun kolyeleri beğenirim. 34-36 /s-xs beden kıyafet giyiniyorum. Evde genellikle tayt ve sweatshirt giyerim, pofuduk panduflar çok hoşuma gider. Makyaj yapmaktan hoşlanıyorum ancak alerjim olduğu için belli başlı markaları kullanabiliyorum sadece. Ev ürünlerinde ise Vintage ve Retro şeylerden çok hoşlanıyorum. Renk olarak siyah, pembe, mor, gold, bordo renklerini çok severim. İç çamaşırlarında siyah ve bordo favori renklerimdir.

Son olarak hediyenin büyüğü küçüğü değil manevi değeri, özenilmiş olması önemli benim için. Bana özel yapılmış şeyler beni çok mutlu eder.

Hepinize sevgilerle (f) :KK68:

öncelikle herkese merhaba hatunlar :KK37:
kendimi ufaktan bir tanıtayım, zaten uzun uzadıya sohbet ederek tanırız birbirimizi :KK51:
bendeniz 30 yaşında ( hala yaşına alışamamış ve yaşının olgunluğuna sahip olmayan:KK53:), şu sıralar işsiz fakat umudunuz kaybetmeyip kpss, ales, yds çalışıp duran bir mimarım.
170 boyunda, (kilomu belirtmeyip XL beden giyiyorum diye es geçeyim bu kısmı :KK55: ) spor giyim tarzına sahip bir bayanım. bu ara genelde evde olduğum için eşofman sweatshirt modunda geziyorum.
henüz evli değilim ancak Rabbim engel çıkartmazsa şubat yada mart gibi nişan yapıp seneye eylülde evlenmeyi planlıyoruz. o sebeple bu ara deli gibi çeyiz alışverişi modundayım :KK53:
cilt bakımı, makyaj, çiçek kokuları, aksesuar hepsine bayılırım ve zevkle kullanırım. bir zamanlar kısa saçlıydım ama herifim istedi diye saçları uzatmaya çalışıyorum :KK45:
inanılmaz fanatik bir Beşiktaşlıyım En Büyük TÜRKİYE erkekten farklı olmayacak şekilde maçları takip ederim, hatta şu işsiz sıkıcı hayatımdaki en büyük eğlencem Beşiktaş diyebilirim :KK51:
kitap okumayı çok severim. Melinda gibi benim de vikitap üyeliğim var, buradaki kullanıcı adımla aynı. orada okumak istediğim ve elimde olmayan kitapları da görebilirsiniz.
bir de puzzle delisiyim, yeni yeni hobi ediniyorum bu konuda ama büyük bir eğlence tavsiye ederim :KK53:

buraya uzun uzun yazmam kimsenin gözünü korkutmasın :KK45: ben sadece kendimi tanıtayım ve zorluk çekmesin sevgili katilim diye abarttım. benim için önemli olan burada güzel sohbet edebilmek, birbirimizi tanımak ve bir yerlerde benim için özen gösterilen birşeyler olduğunu fark edebilmek. onun dışında kimin gönlünden ne geçerse hepsi çok kıymetlidir :KK15:

kendimi ufaktan bir tanıtayım, zaten uzun uzadıya sohbet ederek tanırız birbirimizi :KK51:
bendeniz 30 yaşında ( hala yaşına alışamamış ve yaşının olgunluğuna sahip olmayan:KK53:), şu sıralar işsiz fakat umudunuz kaybetmeyip kpss, ales, yds çalışıp duran bir mimarım.
170 boyunda, (kilomu belirtmeyip XL beden giyiyorum diye es geçeyim bu kısmı :KK55: ) spor giyim tarzına sahip bir bayanım. bu ara genelde evde olduğum için eşofman sweatshirt modunda geziyorum.
henüz evli değilim ancak Rabbim engel çıkartmazsa şubat yada mart gibi nişan yapıp seneye eylülde evlenmeyi planlıyoruz. o sebeple bu ara deli gibi çeyiz alışverişi modundayım :KK53:
cilt bakımı, makyaj, çiçek kokuları, aksesuar hepsine bayılırım ve zevkle kullanırım. bir zamanlar kısa saçlıydım ama herifim istedi diye saçları uzatmaya çalışıyorum :KK45:
inanılmaz fanatik bir Beşiktaşlıyım En Büyük TÜRKİYE erkekten farklı olmayacak şekilde maçları takip ederim, hatta şu işsiz sıkıcı hayatımdaki en büyük eğlencem Beşiktaş diyebilirim :KK51:
kitap okumayı çok severim. Melinda gibi benim de vikitap üyeliğim var, buradaki kullanıcı adımla aynı. orada okumak istediğim ve elimde olmayan kitapları da görebilirsiniz.
bir de puzzle delisiyim, yeni yeni hobi ediniyorum bu konuda ama büyük bir eğlence tavsiye ederim :KK53:

buraya uzun uzun yazmam kimsenin gözünü korkutmasın :KK45: ben sadece kendimi tanıtayım ve zorluk çekmesin sevgili katilim diye abarttım. benim için önemli olan burada güzel sohbet edebilmek, birbirimizi tanımak ve bir yerlerde benim için özen gösterilen birşeyler olduğunu fark edebilmek. onun dışında kimin gönlünden ne geçerse hepsi çok kıymetlidir :KK15:
bende koyu beşiktaşlıyım :)

cicişler merhaba:) @kedifatos a mesajımı attım cevap gelmesini beklemden hemen kendımı tanıtmaya geçiyorum:) geçen senede katılmıştım çok keyifli oluyor öncellikle bunu belirtmek istedim.Tanıtma işine gelince 23 yaşındayım evli değilim uzun bir ilişkim var:).Kova burcuyum 21 ocak doğum günüm 1.78 boyunca 58-60 kilo aralığındayım üstte 36 alt beden de ise 38 giyiyorum genelde.ayak numaramda 40:p .Sarışın ve renkli gözlü ve açık tenliyim..Bunların haricinde kitap okumaktan çok keyif alıyorum.Özellikle kişisel gelişim kitaplarına takmış durumdayım bu arada onun dışında zülfü Livaneli ve Ahmet Altan'ın kitaplarını okumaktan keyif alıyorum.Türk yazarlar tercihimdir yanı.Ayrıca takı tokaya da ayrı bi ilgim var her kız gibi ama özellikle de küçük küpelerden ve uzun kolyelerden hoşlanıyorum.Çapraz çanta ve bol gözü olan cüzdanları çok severim.Fular ve renkli saat gibi şeyleri de severim.En sevdiğim renkler;mavi ve mor kesinlikle.Çok konuştum yine katilimi öpüyorum.İnşallah geçen seneki gibi samimi olur sohbet eder birbirimizi buluruz:)

Merhaba herkese.
Yas:27
Boy:1.68
Kilo: 51
Ayak no: 38
Bunlar fiziksel ozelliklerim. Evliyim 2 kizim var. Hediyenin buyugu kucugu olmaz hicbisey belirtmeyecefim kimden ne gelirse hatiradir. Kucuk bir anahtarlik bile olabilir yani. Zevkinize kalmis hersey olabilir. Hepimize bol sans :KK36::KK8:
Ek olarak dun gebeligimi ogrendim. Birde ben tesetturluyum.

Gayet güzel anlatmışsın valla bende bjk liyim öyle fanatik falan değilim ama bjk candır

merhabalar ben de daha önce çekilişlere katılmıştım.. fatoşçum haber vermiş koştum geldim
ismim Özge 29 yaşındayım evliyim henüz bebişim yok ama artık istiyorum bakalım inşallah olur
kitap okumayı çok seviyorum ve kütüphane oluşturuyorum..
hediye olarak kitap almak isteyen arkadaşım okuduğum kitabı almaması açısından vikitap üyeliğime bakabilir.. oraya düzenli olarak okuduğum okumak istediğim kitapları yazıyorum.. vikitap üye adım da melinda
uzun kolyeler seviyorum, yeşil gözlüyüm göz makyajı seviyorum (kalem, dipliner, maskara kullanıyorum gerçi farla aram pek yok)
55 kiloyum üste s giyiyorum genelde, alt da 38 oluyo biraz basenlerim var
ayaklarım minnak 36 numara, ama kalıba göre 37 de olabiliyor
biblo pek sevmem, zaten evi değiştirdik aldık alacağımızı :KK45:
ev botu vs seviyorum, seksülü çamaşırlar severim :KK45:
aklıma başka birşey gelmiyor ama ben herşeyden mutlu olabilen biriyim, ne hediye gelse eminim çok sevineceğim :KK19:

Bikac bisi daha ekleyeyim bari
Hırka falan seviyorum ben tayt da severim uzun tuniklerle giymek hosuma gidiyo yoksa basenlerim var pek hos olmuyo kabak gibi :KK45:
Is hayatında mecbur klasik giyiyom ama normal hayatta dah rahat giyinirim salas seyleri severim.. retro seyleri seviyorum
Oldies müzik seviyorum oldies gruplara ait t shirt severek giyerim 60lar 70ler
Kikirdaga takilan kupeleri severim
Parfum severim
Bunlari sirf secenegin cok olsun cok zorlanma diye yazdım canim arkadaşım :KK15:

bende eklyim,oda kokuları tütsüler,çakraları çok severim güzel kokulu sabunlara bayılırım dekoratif sabun tutamam dayanamam çünkü kullanırım,mum çok severim devaasaa mumların hayranıyım,pofuduk terlik falan giyemem hiç rahat edemem zira kışın bile çorap giymekte zorlanırım,evde eşofman tayt giymeyi severim rahatıma düşkünümdür hiiiiç sıkılamam öyle pantalonla falan ay nebiliyim biraz kendimi tanıtabildiysem ne ala

:KK200::KK200:En Büyük KK:KK48:

merhaba
boy: 1,59
kilo: 55
ayak no: 37

kitaba bayılırım ama islami tarzı okumayı sevmem.süs eşyası biblo çok severim.hatıra olarak saklayabileceğim el yazısı küçük notlar mektup alırsam çok sevinirim.türbanlı değilim açığım.çok mükemmel insanlar tanıyacağım için heyecanlıyım:)
bende bir kaç bişey ekleyem bari :) maksat hatıra olarak saklayabileceğim şeyler olması hediyenin önemi yok.ama katilim zorlanmasın diye cüzdan çanta tarzım şeylerde düşünebilir.ama mümkünse kendi yöresine ait bi küçük bişey alırsa sevinirim ;)

Bende ekleme yapayım. Katilciğimin işine yarar umarım :) yaramazsada gönlünden geçeni alsın. Dostluğumuz daim olsun :)

Esmerim...
siyah saçlarım, kahverengi gözlerim. Buğday tenim var.
Kolye pek takmam... ve ruj kullanmıyorum.
Ama onların dışında takı toka ve kozmetiğe bayılırım...
Parfüme, vücut spreyine, kokulara bayılırım.

Ev kokularınıda çok severim. evimde her odada banyoda tuvalette kokular vardır :D
Mumları ve sabunları çok severim. Banyoma bir sabun sepeti yapacağım.

Şimdilik aklıma bunlar geldi. Gelirse yazarım yine :D

katilciğim bende ekleme yapayım tunik giyinirim ama evde normal t shirt le takılırım.Mutfak gereçleri renli olanlara bayılırm. orta sehpa veya masa örülerini çok severim değişir değişir kullanırım evde dantelli boyalı kurdale nakışlı vs.vs. olarak. başka mmm babet severim spor giyinirim çoğunlukla bence yeterli ya sen ne alırsan ben beğenirim kuzum sadece biblo tarzı şeyler alma kafidir :KK48::KK48:

katilciğim bende ekleme yapayım tunik giyinirim ama evde normal t shirt le takılırım.Mutfak gereçleri renli olanlara bayılırm. orta sehpa veya masa örülerini çok severim değişir değişir kullanırım evde dantelli boyalı kurdale nakışlı vs.vs. olarak. başka mmm babet severim spor giyinirim çoğunlukla bence yeterli ya sen ne alırsan ben beğenirim kuzum sadece biblo tarzı şeyler alma kafidir :KK48::KK48:
Benim katilim senmisin:))

Merhaba,
Çekilişe İstanbul Anadolu yakasından katılıyorum:) (Kendimi yarışmaya katılmış gibi hissettim:D Diğer arkadaşlara başarılar dilersem tam olacak :D )

Çalışıyorum. Bekarım. Evliliği 30 umdan önce pek düşündüğüm söylenemez:)

Herşeyden hoşlanabilirim. O yüzden bana alacak kişinin bütçesi etkilenmesin yeter.

Back