sağol cnm benimmiyi günlerde kullanYEKTA61 .
iyi günlerde kullanBenim sevimli katilimgecenin_resmi Fatosun haptigi ilk cekiliste kendisi katilimdi biraz acemi oldugu icin soyleyivermisti hemen katilim oldugunu ozmn cok tatli gelmisti bana Baya isinmistim kendisine bu Cekilistede 2. Kez ona cikmisim. Hediyelerini cok begendimm hepsi ayri guzeel. Herbiri icin cookk coook tesekkur ederim. Taa uzaklardan boyle sicacik sevimli bir arkadas edindimm.
Gelelim Hediyelerime
İlk kutuyu actigimdaki halleri
Eki Görüntüle 1717937
Eki Görüntüle 1717952
Eki Görüntüle 1717954
teşekkür ederim cnm :)iyi günlerde kullangecenin_resmi kesene bereket..çok güzeller.
hani senin hediyeler nerde kızCevrimhici hediyelerine bayıldım gönderen arkadaşın kesesine bereket
Starwars tişörtüne de bayıldımm
Güle, güle kullann canım bunlara makyaj malzemesi olan farmasinin ürünlerindende koyacaktım ama oğlumun aniden ameliyat işi çıkınca vakit bulamadım.. beğendiğine çok sevindim..İşte hediyelerim
Her hediye özenerek hazırlanmış ve hepsinin üzerinde o hediyeye ait bir not
Katilciğime çok teşekkürlerKakao ve Ben ve bu çekilişi hazırlayan asivemai ye teşekkürler :) Ve ayrıca çekilişe katılan diğer tüm üyelere bu heyecanı yaşattıkları için,
Amaç dostluk, heyecan, eğlenmekti ve bunu gerçekten güzel bir şekilde başardık
Düşüncen yeter canım teşekkür ederim. :) Sağlık önde gelir tabi..Güle, güle kullann canım bunlara makyaj malzemesi olan farmasinin ürünlerindende koyacaktım ama oğlumun aniden ameliyat işi çıkınca vakit bulamadım.. beğendiğine çok sevindim..
hani hediyeler yok :Sİşte hediyelerim
Her hediye özenerek hazırlanmış ve hepsinin üzerinde o hediyeye ait bir not
Katilciğime çok teşekkürlerKakao ve Ben ve bu çekilişi hazırlayan asivemai ye teşekkürler :) Ve ayrıca çekilişe katılan diğer tüm üyelere bu heyecanı yaşattıkları için,
Amaç dostluk, heyecan, eğlenmekti ve bunu gerçekten güzel bir şekilde başardık
Nasıl yokkhani hediyeler yok :S
bende görünmüyor telefondanda girdim yine görünmüyor alla allaNasıl yokk( ben görüyorumm
Herkeste böyle mi????bende görünmüyor telefondanda girdim yine görünmüyor alla alla
teşekkür ederim sizlerinde keselerinize bereketYok yok görünüyor canım bende telden griyorum
H hotcouture güle güle kullan cicilerini hepsi birbirinden güzel ve özenilmiş@Kakao ve Ben kesene bereket canım benim
bende görüyorum canım.bende görünmüyor telefondanda girdim yine görünmüyor alla alla
Teşekkür ederimmYok yok görünüyor canım bende telden griyorum
H hotcouture güle güle kullan cicilerini hepsi birbirinden güzel ve özenilmiş@Kakao ve Ben kesene bereket canım benim
teşekkür ederim kızlar ilk kez katıldım ve tecrübe edindim ya nasip ya kısmet bir dahaki hediyeleşmek için edindiğim bilgilere ön ayak oldu bu katılımım ..bende gördüm.ayyy hepsi birbirinden güzel.güle güle kullan @hotcouture.seninde kesene bereket @ Kakao ve Ben çok zevkli seçimler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?