• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 yılbaşı çekilişi hediye topiği

İşte hediyelerim
Göremeyenler için bir daha koydum
Her hediye özenerek hazırlanmış ve hepsinin üzerinde o hediyeye ait bir not :KK24::KK24:

Katilciğime çok teşekkürler Kakao ve Ben Kakao ve Ben ve bu çekilişi hazırlayan asivemai asivemai ye teşekkürler :) Ve ayrıca çekilişe katılan diğer tüm üyelere bu heyecanı yaşattıkları için,
Amaç dostluk, heyecan, eğlenmekti ve bunu gerçekten güzel bir şekilde başardık:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

MnNGHEl.jpg

vj7ANO.jpg
g42dHlo.jpg

ZL4EZ4T.jpg
1Emm5ZN.jpg
4cldZL9.jpg
h4-WMx.jpg
61D2J-c.jpg
Erc6i-4.jpg
8GtuQ0w.jpg
bNBMkkC.jpg
pfcEm-S.jpg
O6RtB4Q.jpg
bw0xJ-i.jpg

CCQOSy.jpg
Erc6i-4.jpg

İşte hediyelerim
Her hediye özenerek hazırlanmış ve hepsinin üzerinde o hediyeye ait bir not :KK24::KK24:
Katilciğime çok teşekkürler Kakao ve Ben Kakao ve Ben ve bu çekilişi hazırlayan asivemai asivemai ye teşekkürler :) Ve ayrıca çekilişe katılan diğer tüm üyelere bu heyecanı yaşattıkları için,
Amaç dostluk, heyecan, eğlenmekti ve bunu gerçekten güzel bir şekilde başardık
:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

MnNGHEl.jpg

vj7ANO.jpg
g42dHlo.jpg

ZL4EZ4T.jpg
1Emm5ZN.jpg
4cldZL9.jpg
h4-WMx.jpg
61D2J-c.jpg
Erc6i-4.jpg
8GtuQ0w.jpg
bNBMkkC.jpg
pfcEm-S.jpg
O6RtB4Q.jpg
bw0xJ-i.jpg

CCQOSy.jpg
Erc6i-4.jpg
hepsi çok güzelmiş canım güle güle kullan Kakao ve Ben Kakao ve Ben 'in cebine bereket :D

İşte hediyelerim
Amaç dostluk, heyecan, eğlenmekti ve bunu gerçekten güzel bir şekilde başardık
:KK23::KK23::KK23::KK23::KK23:

MnNGHEl.jpg

vj7ANO.jpg
g42dHlo.jpg

ZL4EZ4T.jpg
1Emm5ZN.jpg
4cldZL9.jpg
h4-WMx.jpg
61D2J-c.jpg
Erc6i-4.jpg
8GtuQ0w.jpg
bNBMkkC.jpg
pfcEm-S.jpg
O6RtB4Q.jpg
bw0xJ-i.jpg

CCQOSy.jpg
Erc6i-4.jpg
ben göremiyorum :(

Herkese günaydıııınnn

YEKTA61 YEKTA61 Kesene bereket canım hediyelerin çok güzel Kakao ve Ben Kakao ve Ben güle güle kullan :)

Süperler YEKTA61 YEKTA61 nr kadar da zevklisin:))
Güle güle kullan Kakao ve Ben Kakao ve Ben sende pek bir hamaratsın maşallah:)

kurbancık ne kadar zevkli seçimler yapmışsın.@Kakao ve Ben iyi günlerde kullan.bayıldım hediyelerine

Çok teşekkür ederim hatunlaarrr :)

Back