-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
4. Sorunun cevabı Chandaww son sorunun cevabı ne ona göreEki Görüntüle 1652199
Selam hosgeldin aramızaSelam kızlaaarrbende eşit ağırlık mezunuyuuum ygs lys ye çalışıyoruuum. Cok sevindiim böyle bir başlık bulduğuma.
hoşgeldinnSelam kızlaaarrbende eşit ağırlık mezunuyuuum ygs lys ye çalışıyoruuum. Cok sevindiim böyle bir başlık bulduğuma.
şimdi 5.soruda; haritada bi uzunluk kısa gösterilmişse ölçeği küçüktür yani ölçeğin paydası büyüktür.40/5=8 800000 x 8 = 6400000
canım 4.soruya bakarmısın?kızlar ölçek sorularını yapamamanızın nedeni formül kullanmaktır asla formül kullanmayın işi matematiğe dökün bir kurala bağlı kalmayın.
Teşekkürlerşimdi 5.soruda; haritada bi uzunluk kısa gösterilmişse ölçeği küçüktür yani ölçeğin paydası büyüktür.40/5=8 800000 x 8 = 6400000
6.soruda; 20cm/400m = 20cm/40000cm=1/2000
4.soruyu yanlış buldum ya 64 buldum
Benim kafamı karıştıran hep formüller zaten bide matematigimin zayıf olmasikızlar ölçek sorularını yapamamanızın nedeni formül kullanmaktır asla formül kullanmayın işi matematiğe dökün bir kurala bağlı kalmayın.
Evet bende gördüm hakkımızda hayırlısı olur insallahKızlar ygs tarihini erkene almışlar. 13 Mart'ta olacakmış
Selam hosgeldin aramıza
Hos buldum sağ oluunrs
hoşgeldinn
4.soruyu yanlış buldum ya 64 buldum