- 2 Mart 2012
- 500
- 308
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Selam kızlar Coğrafyadan 48 tane soru çözüldü Doğru = 31 yalnis =17 çok zorlandım ölçeklerde
Herkese iyi geceler
Herkese iyi geceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler fıstığım renkli rüyalarSelam kızlar Coğrafyadan 48 tane soru çözüldü Doğru = 31 yalnis =17 çok zorlandım ölçeklerde
Herkese iyi geceler
Ben görmedim canımyaaaa arkadaşlar coğrafyadan bi soru sordum.Kimse yardımcı olmayacak mı ama yaa
Sorunun cevabını pek karşılar mı bilemedim bende bu konuya daha gelmedi internetten bunları buldu işine yarararkadaşlar huuuu.
arkadaşlar eksenin eğikliği neden 23 derece ve neden 66 derece? yani bu dereceyi neyden neyi çıkarılıp bulmuşlar?
teşekkürlerr
Kafam karıştı ya baktım kitapdada bişey yazmıyorb. Eksen Eğikliği 23° 27’ dan Fazla Olsaydı (33°):
Dönenceler 33° ve kutup daireleri 57° enlemlerinden geçerdi.
Diyor yazı da.Yani 90-33=57 derece oluyo. yani kutup daireleri 57 dereceden geçerdi ozaman evet.
Ama anlamadığım şu; 90-23(dönenceler)=67 yapıyo ama kutup dairesi 66 dan geçiyo..neden?
Kafam karıştı ya baktım kitapdada bişey yazmıyor
Coğrafyada iyi değilim zaten hepten Sıyırdim
Aynen bende sozelciyim ama Coğrafya yapamıyorumKızlar ya ben coğrafya yapamıyorum ne kadar çalışsamda bana ne önerirsiniz kitap olarak ya da dinleyecek hoca var mı önerdiğiniz
Önemli değil valla yardimci olamadım üzüldümben yanıtını öğrendim canım.Çok sağol yinede
Aynen bende sozelciyim ama Coğrafya yapamıyorum
Ben bu hocayı youtube dan izliyorum iyi anlatiyor bir bak istersen
this HTML class. Value is
Hocanın adını bilmiyorumvideo açılmıyo hangi hoca bu
Ayy niye açılmadı acaba ben böyle video yüklerim hep ama hiç böyle olmazdialalh allah buda açılmıyo niyeki.ne yazıyosun youtube?
Aynen bende sozelciyim ama Coğrafya yapamıyorum
Ben bu hocayı youtube dan izliyorum iyi anlatiyor bir bak istersen
this HTML class. Value is