- 2 Mart 2012
- 500
- 308
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Rica ederimCok sagol canimm baakcagim mutlaka :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica ederimCok sagol canimm baakcagim mutlaka :)))
Aynen ya herkes yazsın bence daha iyi olurTürkçe özet ve 100 soru çözdüm ve hala cozuyorum kafam dagilsin diye girdim
Keşke biraz daha aktif olabilsek ve herkes hergün yaptığı şeyi yazsa bizde gaza gelsek nasıl olur
Ben daha başlamadım şuanda tarih ve Coğrafya yı bitiricem sonrada ona başlayacağımDün işlerim vardı oyüzden derse bakamadım bugunu türkçe bol test çözmeye ayırdım
Birde sorum olacak edebiyat calismaya şimdi başlasam erken mi unutur muyum sizce siz başladınız mi veya nezamn başlamayı dusunuyosunuz
Teşekkürler birde sayfada arkadaşlar olsa iyi olur ama yoklar buaraKızlar 8 yıl önce girmiştim ben de sınava, heyecanınızı stresinizi çok iyi anlıyorum. Umarım hepiniz hedeflerinize ulaşırsınız. Özellikle matematik ve fen alanında sorularınız olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Düzenli çalışmayı ihmal etmeyin, ama 3 - 5 gün çalışamadınız diye de umutsuzluğa kapılmayın, akıllı çalışın, eksiklerinizin üzerine gidin, konuları ne zaman çalışacaksınız ne zaman tekrar edeceksiniz, hep bir planınız olsun. Kolay gelsin hepinize
ben burdayımTeşekkürler birde sayfada arkadaşlar olsa iyi olur ama yoklar buara
Hoşgeldin canım nerde diğer arkadaşlar yaben burdayım
hoşbuldumm.idare eder canım çalışmaya çalışıyorum.senin nasıl?Hoşgeldin canım nerde diğer arkadaşlar ya
Çalışmalar nasıl gidiyor
İyi gidiyor ya konu çalışıp not alıyorumhoşbuldumm.idare eder canım çalışmaya çalışıyorum.senin nasıl?
Herhangi bilgim yok canımAhmet yesevi üniversitesi uzaktan eğitim hakkimda bilgisi olan var mı bilgisayar muh için
tm miydin canım sen?="handanww, post: 43083132, member: 365178"]İyi gidiyor ya konu çalışıp not alıyorum
ygs ve lys yi birlikte götürmeye çalışıyorum ben.bölümün neydi?Selam kızlar. Ben 2013 yılında yerleştim ama bu yıl tekrar girip kendi bölümüme başka bir okulda yerleşmek istiyorum. Çok yoğun olmayan bir çalışma süreci olacak benim için, malum okul dersleri de var. Eski bilgilerine olan güvenim boş çıkmaz umarım Siz neler yapıyorsunuz? Ygs çalışmayı bitirdiniz mi?