2016 YGS -LYS BURAYA!

nihayet coğrafya çalışıyorum.Bu arada son yorumlara baktım da bir bilen varsa arkadaşlara yardımcı olsun sayfamız hala beklediğim aktiflikte değil.

nihayet coğrafya çalışıyorum.Bu arada son yorumlara baktım da bir bilen varsa arkadaşlara yardımcı olsun sayfamız hala beklediğim aktiflikte değil.
Kolay gelsin canım bende geometri dogruda acilarlardan Bismillah dedim başladım bakalım :) ever sayfa aktif değil Keşke daha fazla bilgi alışverişinde bulumabilsek

kızlar ygs hakkında bişe soracam. bu ygs puanına okul puanı nasıl ekleniyor.2015 de girmiştim öylesine kendimi denemek için de.sınav sonucunda ham puan yazıyor sadece.nasıl ekleme yapıyoruz okul puanımızı.yardımcı olur musunuz benim bilgim yok bu konuda.
okul puanı yerleştirmede ekleniyo obp'n 0,6 ile çarpılıyo.

Selam kızlar bende bu hafta Coğrafya ve Türkçeden program yaptım :KK59:
Bide soru bankasi önerirmisiniz:KK58: lütfen bugün almaya gidicem acilll:KK55:

soru şu; Türkiye selçuklularının Malazgirt savaşı sonrasında Anadolu da kurulan feodal beyliklere son vermekle;

1.merkezi otoriteyi güçlendirme

2.sınırları genişletme

3.demokratik bir rejim oluşturma

Amaçlarından hangilerini gerçekleştirmek istedikleri söylenebilir?

A) Yalnız 1 B)Yalnız 2 C) 1 Ve 2 D)1 Ve 3 E)2 Ve 3

soru şu; Türkiye selçuklularının Malazgirt savaşı sonrasında Anadolu da kurulan feodal beyliklere son vermekle;

2.sınırları genişletme

Yalnız 1 olabilirmi?

2.sınırları genişletme

Bence merkezi otoriteyi güçlendirme olmalı

X