- 14 Eylül 2015
- 71
- 21
- 27
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Tarihini bilmiyorum da başka derslerinde hata oluyodu diye hatırlıyorumkarekök
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarihini bilmiyorum da başka derslerinde hata oluyodu diye hatırlıyorumkarekök
Tarihini bilmiyorum da başka derslerinde hata oluyodu diye hatırlıyorum
öyledir yaozaman buda öyledir inş
biz de öyle düşünüyoruzYa bence 1 olmalı diye düşünüyorum kafam karıştı
biz de öyle düşünüyoruz
Coğrafya da harita ve ölçeklerde hiç iyi değilim ne yapmalıyımkızlar napıyosunuz çalışmalar nasıl gidiyo?
Coğrafya da harita ve ölçeklerde hiç iyi değilim ne yapmalıyım
kızlar bu kadar panik olmayın sakin sakin nolur zamanımız gayette var bakın ben bugün hiç çalışamadım ve inanın iyi de oldu arada bir zihniniz dağılsın, buna ihtiyacımız var hem bu hedeflerimizden vazgeçtiğimiz anlamına gelmez.daha YGS matematiğine de başlamadım şu an LYS matematiği için uğraşıyorum hiç de panik değilim YGS matematiği için.handaww ölçeklerde iyi değilmişsin acaba formül mü ezberliyorsun?
nevertime sorularını takip ediyorum canım ve sorunu anlamadım gerçekten acaba daha selçukluları işlemediğimden mi?
yani ben de 1 derdim ve belki 2 de ama kesin 1 i alırdım.bunu düşünüyorum.
canım konu anlatımına bak örneklere falan bak biraz. çok zor bi konu değil yaparsın :)Coğrafya da harita ve ölçeklerde hiç iyi değilim ne yapmalıyım
canım panik yapma ya zamanımız var yaparız inşallahSağol canım bende anlamadım vala o sorunun cevabından.Ya ben panik yapıyorum maleef çinki çalışıyorum iş saatlerim uzun.Ders çalışmaya az vaktim kalıyo ygs ye de az kaldı.Keşke yazdan beri boş boş durcağıma çalışsaydım
Ya bana bi akıl verin nerden basliyacam şaşırıyorum bi o konu yarım yamalak bi bu konu yarım yamalak bakıp geçiyorum oyüzden bi program yapamıyorum kendime
Geometriyi seviyorum diye ondan başladım onuda unutmuşum afalladim kaldım zor dersten başladığım için mi ders calismaya hevesim gitti bilmiyorum
Türkçeden mi baslamaliydim
Zaman kisaliyo ben hala bi yol katedemedim bak katetmeyi doğru mu yazdım yanlış mı onu düşünüyorum suan durumum okadar vahim
Nasıl bi yol izlemeliyim bi el atın bana siz nasıl başladınız hangi ders hangi konu nasıl bi program duzenlediniz
Aynen ya nasıl olucak
al benden de okadar...haritalar izohipsleri hiç yapamıyorum.
Evet ölçekler beni bitirdi bugün ders hiç çalışmadım dersden sogudum resmenkızlar bu kadar panik olmayın sakin sakin nolur zamanımız gayette var bakın ben bugün hiç çalışamadım ve inanın iyi de oldu arada bir zihniniz dağılsın, buna ihtiyacımız var hem bu hedeflerimizden vazgeçtiğimiz anlamına gelmez.daha YGS matematiğine de başlamadım şu an LYS matematiği için uğraşıyorum hiç de panik değilim YGS matematiği için.handaww ölçeklerde iyi değilmişsin acaba formül mü ezberliyorsun?
nevertime sorularını takip ediyorum canım ve sorunu anlamadım gerçekten acaba daha selçukluları işlemediğimden mi?
yani ben de 1 derdim ve belki 2 de ama kesin 1 i alırdım.bunu düşünüyorum.
Örneklere baktım hatta youtube dan bir kaç video da izledim ama iş soruyu çözmeye gelince şasip kalıyorum tutukluluk yaptım resmencanım konu anlatımına bak örneklere falan bak biraz. çok zor bi konu değil yaparsın :)
soru atsan belki yardımcı oluruz?Aynen ya nasıl olucak
Evet ölçekler beni bitirdi bugün ders hiç çalışmadım dersden sogudum resmen
Örneklere baktım hatta youtube dan bir kaç video da izledim ama iş soruyu çözmeye gelince şasip kalıyorum tutukluluk yaptım resmen
Tamam bir kaç tane var atarım burayasoru atsan belki yardımcı oluruz?