- 10 Eylül 2015
- 196
- 67
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
nevertime 1. sorunu da cevaplayalım ''Tarımla uğraşan friglerde saban kıran veya öküz öldürenlere ölüm cezası verilmesi''
bir kere 3 kesinlikle var tarih boyunca ölüm cezası en ağır ve caydırıcı ceza olmuştur.2 ye gelirsek 2. soruna verdiğim cevaptaki gibi iktidar ülkeyi ayakta tutan uğraşların tıkır tıkır işlemesini ister ve tarım hayatının sürekliliği için böyle bir ceza getirilmiştir.Ancak 1 de verilen ibare kesinlikle kabul edilemez çünkü tam tersi olmalıydı.yaşam tarzı zaten vardı daha önceden hukuk kuralı sonradan oluştu. Sosyal hayat hukuka yansıdı.Eğer 1 doğru kabul edilseydi friglerde insanlar önce tarım yapmıyor olacaktı sonra yönetim böyle bir hukuk kuralı getirecekti ve ''saban kıran veya öküz öldürenlere ölüm cezası verilir'' diyecek bu insanlar da tarım yapmaya başlayacaktı bu mantıksız ve kabul edilemez.Zaten tarımla uğraşan insanlara bu uğraşın sürekli ve düzenli devam etmesi için konulan bir kanun
Soru çözemiyorum neden ya neden kızlar o şevk bir türlü gelmedi bana anca konu çalışıyorum ben
Kızlar evde hiç çalışacağım kaynak yok ne test ne konu anlatım sadece tarih var oda kpss düzeyinde
Diyeceğim şu ki bana matematik geometri türkçe tarih felsefe Coğrafya biliyloji fizik kimya hem test hem konu anlatım faydasını gördüğünüz kitap adı yayını verirseniz sevinirim
Bu arada hukuk diyodum ama hedefimi zihinsel engelliler öğretmenliği olarak değiştirdim oda ygs 4 den alıyo
Hukuk için çalışmaya geç kaldım ve oglumla uğraşmaktan kendimi ders konusunda cok sikamiyorum ama ygs 4 380 alsam bana yetiyor inş basaririm
Evet haydi kitap önerilerinizi bekliyore
kızlar ikta sistemi merkezi yönetimi zayıflatırmı???
BEN GELDİM BU SÜREDE BAYA YOL KAT ETTİM ARTIK HEDEFİME EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUM :) MATEMATİK ; TÜRKÇE VE FELSEFENİN İLK 2 ÜNİTESİNİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE BİTİRDİM BAYRAM SEYRAN DEMEK YOK YOLA DEVAM
Hayır tam tersi merkezi otoriteyi güçlendirir canım
peki bu yerleşik hayata teşvik için mi yapılmış bi uygulamamıydı?