2016 YGS -LYS BURAYA!

biz erkenden başladık ama sizin için de geç değil,nasılsa okullar 28'inde açılıyor devlet okulundaymışsınız gibi düşünün moralinizi bozmayın Allah yardımcınız olsun:)
Cevabın ve motiven için tesekkurler canım :21: peki bi sorum daha olacak sözel olup tm den sınava girince puan dusuyo mu bilgin var mı acaba :KK52:

O azim bende cok varda suan ders çalışmam mümkün değil sadece int doğru test cozmekle yetiniyorum evime gitsem hemen basliyacam umarım basaririm basaririz :KK31:

Bende bugün başladım çalışmaya , dönünce telafi edersiniz sizde.
İnşallah başarırız, Allah yardımcımız olsun :)

Mrb bende sozelciyim ve hukuk istiyorum henüz baslayamadim bazı işlerim var eşimin memleketindeyiz evime gidince hemen basliyacam calismaya buda 15 günümü alır siz başladınız mi calismaya acaba cok mu gec kaldım :KK43:

Vayy super o zaman cunku bu yil sozelcilerin isine yaradi arkadasim ygsde 5 mat lysde 2 mat netiyle pdrye gitti dusunun :) Ben daha cok ufak yani basladim pek degil yetisirsiniz gec kalmazsinuz bence 15 gun bol tatil yapin enerji depolayin cok enerjik hissediyor insan :)

Cevabın ve motiven için tesekkurler canım :21: peki bi sorum daha olacak sözel olup tm den sınava girince puan dusuyo mu bilgin var mı acaba :KK52:

puan düşme ya da alan dışına çıkma gibi bir şey yok canım istediğin tüm sınavlara girebilirsin ben sayısalcıydım mesela istediğim olmadı hukuk yazdım puan düşmesi gibi bir şey yok

Vayy super o zaman cunku bu yil sozelcilerin isine yaradi arkadasim ygsde 5 mat lysde 2 mat netiyle pdrye gitti dusunun :) Ben daha cok ufak yani basladim pek degil yetisirsiniz gec kalmazsinuz bence 15 gun bol tatil yapin enerji depolayin cok enerjik hissediyor insan :)
Ay ağzından bal damliyor kız :p mat le pek aram iyi olmasada çokda kötü değilim turkcem iyi desemde unuttuklarim cok Tarihde eşime güveniyorum o anlatacak bana tarih öğretmeni :KK53: Coğrafya ile uzaktan yakından alakam yok
Yani söyle tiparlayim 2 ay boyunca ygs türkçe mat tarih bitirmeye calisacam 2 ay sonrasi lys ağırlıklı çalışıp ygs test ve yapmadığım konulara ağırlık verecem
Sence bu düşüncem nekadar mantıklı yoksa aynı zamanda hem ygs hem lys mi çalışmam lazım arti 9 aylik bebegim var onada vakit ayirmam lazım
Cok mu hayalperestim bilmiyorum ama basqracagaima cok inanıyorum nedense sadece ders çalışma düzeni oturtturmakda sıkıntı yaşıyorum :KK43:

:eek:tarih bilimine giriş ve tarih öncesi medeniyetler 50 soru,coğrafya harita bilgisi 34 soru,matematik Üslü&Köklü Sayılar 66 soru,problemler 15 soru.

Ay ağzından bal damliyor kız :p mat le pek aram iyi olmasada çokda kötü değilim turkcem iyi desemde unuttuklarim cok Tarihde eşime güveniyorum o anlatacak bana tarih öğretmeni :KK53: Coğrafya ile uzaktan yakından alakam yok
Yani söyle tiparlayim 2 ay boyunca ygs türkçe mat tarih bitirmeye calisacam 2 ay sonrasi lys ağırlıklı çalışıp ygs test ve yapmadığım konulara ağırlık verecem
Sence bu düşüncem nekadar mantıklı yoksa aynı zamanda hem ygs hem lys mi çalışmam lazım arti 9 aylik bebegim var onada vakit ayirmam lazım
Cok mu hayalperestim bilmiyorum ama basqracagaima cok inanıyorum nedense sadece ders çalışma düzeni oturtturmakda sıkıntı yaşıyorum :KK43:
Vayyy super siz bastan 1-0 baslamisiniz ya :KK73: bence ygs turkceye lys mata ve edebiyata agirlik verin hem bebisle daha kolay olur :)) Yani ezber yapmaya calisin tatilden sonra oturur duzeniniz :)) Valla esiniz super avantaj bence tarihcilerin cografyasida iyi oluyo tatmin edecek kadar insallah kazanirsiniz :)

kızlar ben de kadınlar kulubüne yeni katıldım :KK3: ve bu sene ikinci hazırlanışım olacak sınava. Evde çalışacağımdan çalışan birilerinin olduğunu bilmek beni de motive eder bu sayfa kapanmasın.yarından itibaren hangi konulara çalıştım kaç soru çözdüm düzenli olarak yazacağım.hedefim en kötü ihtimal Eskişehir hukuk olsun.

Vayyy super siz bastan 1-0 baslamisiniz ya :KK73: bence ygs turkceye lys mata ve edebiyata agirlik verin hem bebisle daha kolay olur :)) Yani ezber yapmaya calisin tatilden sonra oturur duzeniniz :)) Valla esiniz super avantaj bence tarihcilerin cografyasida iyi oluyo tatmin edecek kadar insallah kazanirsiniz :)
Ay cok sagol canım cevabın için bakalım hayırlısı ile bi baslayabilsem calismaya devamı gelir

kızlar ben de kadınlar kulubüne yeni katıldım :KK3: ve bu sene ikinci hazırlanışım olacak sınava. Evde çalışacağımdan çalışan birilerinin olduğunu bilmek beni de motive eder bu sayfa kapanmasın.yarından itibaren hangi konulara çalıştım kaç soru çözdüm düzenli olarak yazacağım.hedefim en kötü ihtimal Eskişehir hukuk olsun.
Hoşgeldin canım ağırlık hukuk istiyoruz heralde bende Selçuklu hukuk istiyorum başka il tercih yapamam mecbur konya :KK25:

Merhaba kızlar eşit ağırlık mezunuyum ve kitaplar hakkında epey bilgilendim bu süreçte o yüzden önerilerimi yazmak istiyorum Hoppa

YGS TÜRKCE : Simetri konu anlatımı harikadır ama detay fazla eğer eksiğiniz varsa süper olur.
Femin beyaz soru bankası ve Güvenderin kalın bir soru bankası var bu ikisini çözerseniz türkçede ustalaşabilirsiniz :)

YGS SOSYAL : Ben tarihte delta özet kullandım ve ygsde 1 yanlışım çıkmıştı keşke coğrafyada da kullansaydım diyorum :)

Felsefede konu özetleri işinize yarar yanlış hatırlamıyorsam eğer sadece 7 konu vardı zaten.
Soru bankası olarak ben Fem,Körfez öneriyorum

YGS MATEMATİK : Eğer temeliniz yoksa youtubede Şenol Hoca var sıfırdan anlatıyor çok katkı sağlıyor gerçekten.Hız katmak için ve kendinizi geliştirmek için Fem İlk Adım soru bankası işinize yarar.Daha sonra ustalaşmak için Fem Konu Özetli ve Karekök kullanabilirsiniz.Konu anlatım için Şenol Hoca yeterli olmayabilir.Hocalarageldik,teknofemden de dinlemeniz gerekebilir

Şimdilik bu kadar yazacaklarım aklıma gelmedi inşallah faydam dokunur kızlar :KK16: :KK36: :KK39:

Kızlar bu topiği canlı tutalım bence her akşam çözdüğümüz soru sayısını veya bitirdiğimiz konuları yazalım.Notlarımızı paylaşalım ya da internetten bulup tabi herkes paylaşacaksa :) Çözemediğimiz soruları falan atalım

ben geceleri çalışabiliyorum tarihten tarih bilimine giriş bitti ilk çağ uygarlıklarının ikisini tamamladım ama bu akşam edebiyata başlayacağım ardından tarihe devam ederim çok yavaşım ama anlamadan geçmek istemiyorum ve hep sözel çalışıyorum halk eğitim kursu açılırsa orada mat-geo çalışırım

Merhaba kızlar :KK54: Kendiniarayankız topiğin hayırlı olsun öncelikle.. Kendimi tanıtayım: Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisiyim.. Bölümümü çok istediğim halde benimseyemediğim için dondurdum, psikoloji bölümünü istiyorum hedefimde İstanbul'daki üniversiteler var. Beni de aranıza alabilir misiniz acaba?:KK36:

X