2016 YGS -LYS BURAYA!

ygs ve lys yi birlikte götürmeye çalışıyorum ben.bölümün neydi?
Doğru olanı bu zaten ama ben lys matematik geometri dışında çalışmayı düşünmüyorum ygs den önce. Ygs performansıma bağlı olarak lys nin diğer derslerine bakarım. Kolay gelsin :)

@Bölümüm hukuk ancak özel bi üniversitedeyim. Çok uzak yerlere gitmek istemiyorum o yüzden merkezi yerleştirme puanıyla geçmek yerine tekrar sınava girip denemeye karar verdim.

teşekkürler.sana da kolay gelsin :)

arkadaşlar hangi konulardasınız? ben sözelciyim. Çok geri hissediyorum kendimi
bu arada bide sorum var coğrafyadan yardım rica etcem
Off bende gerideyim sanırım tarihte avrupa tarihindeyim coğrafyada iklim bilgisindeyim
Coğrafya dan hiç iyi değilim sabah soru çözdüm hatalarim çok oldu
hangi konu belki yardımcı olurum yinede

kitapta yazan şu:

Jeolojik süreç içersinde deniz seviyesindeki alçalma o denize dökülen akarsuların aşındırma gücünü arttırır,yükselme ise azaltır.

Şimdi benim anlamadığım deniz seviyesi alçalırsa neden akarsuyun aşındırma gücü artarki? niye yani

Tamam canım gönderirim bu arada sen daha ileridesin benden ya
Nasıl çalışıyorsun ders programı yapıyormusun banada biraz anlatirmisin

ben program yapamıyorum çünkü işteyim çalışıyorum.Akşam 7 e doğru evde oluyorum o saatten sonrada çalışmıyorum genelde hafta sonu tatillerimde ve mesela bugün olduğu gibi patronum yokken işyerimde ders çalışmaya çalışıyorum

Ben geri döndüm kızlar uzun zamandır yoktum ve çok daha motive döndüm şu an bir matematik kitabını bitirmeye oturdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…