- 10 Ekim 2015
- 7.196
- 9.107
-
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
Doğru olanı bu zaten ama ben lys matematik geometri dışında çalışmayı düşünmüyorum ygs den önce. Ygs performansıma bağlı olarak lys nin diğer derslerine bakarım. Kolay gelsin :)ygs ve lys yi birlikte götürmeye çalışıyorum ben.bölümün neydi?
Sözel canımtm miydin canım sen?
teşekkürler.sana da kolay gelsin :)Doğru olanı bu zaten ama ben lys matematik geometri dışında çalışmayı düşünmüyorum ygs den önce. Ygs performansıma bağlı olarak lys nin diğer derslerine bakarım. Kolay gelsin :)
@Bölümüm hukuk ancak özel bi üniversitedeyim. Çok uzak yerlere gitmek istemiyorum o yüzden merkezi yerleştirme puanıyla geçmek yerine tekrar sınava girip denemeye karar verdim.
sayısalım canım ben.Sözel canım
Sen?
Oo zıt kutuplarizsayısalım canım ben.
tabiki sorabilirsinOo zıt kutuplariz
Ya matematik ile ilgili çözemedigim olursa sana sorabilirmiyim
arkadaşlar hangi konulardasınız? ben sözelciyim. Çok geri hissediyorum kendimi
Off bende gerideyim sanırım tarihte avrupa tarihindeyim coğrafyada iklim bilgisindeyimbu arada bide sorum var coğrafyadan yardım rica etcem
Off bende gerideyim sanırım tarihte avrupa tarihindeyim coğrafyada iklim bilgisindeyim
Coğrafya dan hiç iyi değilim sabah soru çözdüm hatalarim çok oldu
hangi konu belki yardımcı olurum yinede
Tamam canım gönderirim bu arada sen daha ileridesin benden yayanlış coğrafyalarını buraya gönderebilirsin bede bakabilirim
Tamam canım gönderirim bu arada sen daha ileridesin benden ya
Nasıl çalışıyorsun ders programı yapıyormusun banada biraz anlatirmisin
zaten senle aramızda çok az bişey varmış. iç kuvvut çok kısa konu sonra dış kuvvet işte