- 14 Eylül 2015
- 71
- 21
- 27
- Konu Sahibi Kendiniarayankiz
kolay gelsinn="b1e2y3a4z5, post: 43206398, member: 704369"]Ben geri döndüm kızlar uzun zamandır yoktum ve çok daha motive döndüm şu an bir matematik kitabını bitirmeye oturdum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kolay gelsinn="b1e2y3a4z5, post: 43206398, member: 704369"]Ben geri döndüm kızlar uzun zamandır yoktum ve çok daha motive döndüm şu an bir matematik kitabını bitirmeye oturdum.
canım internette var google a yazınca çıktı.Kızlar FEM KAPSÜL SOSYAL BİLİMLER DENEMESİ olan var mı elinde benimkinin cevap anahtarı kaybolmuş eğer elinde olan varsa cevap anahtarının resmini atabilir mi bana??
canım internette var google a yazınca çıktı.
hmm.peki canım bulursam atarım.Baktim canim benim ama o cevap anahtari dogru degil yani benimkiyle ayni degil eski basim o cevap anahtari
hmm.peki canım bulursam atarım.
canım rica ederim ama bulamadım .istersen teknofeme girip barkodunu yaz belki bulursuntesekkur ederim canimm
canım rica ederim ama bulamadım .istersen teknofeme girip barkodunu yaz belki bulursun
evet ya orda öyle oluyodu.artık kırtasiyeye gidip fotoğrafını çekersin cevap anahtarınınOrda da tek tek cikiyor canim butun sorulari tek tek cozup acmam gerekiyor of of
evet ya orda öyle oluyodu.artık kırtasiyeye gidip fotoğrafını çekersin cevap anahtarının
aynennahahaha aynen caktirmadan
arkadaslar acaba ygs lys de hangi konular çıkacak lise öğrencisi olan veya bilen varsa müfredatı paylaşabilir mi?
arkadaslar acaba ygs lys de hangi konular çıkacak lise öğrencisi olan veya bilen varsa müfredatı paylaşabilir mi?