- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.021
Teşekkür ederiz canimBenimki tek ama maşallah üçüz hayal gibi çok zor ama çok güzel maşallah hepinize.
Allahim sana da bebegini sag salim kucagina aldigin günü gostersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz canimBenimki tek ama maşallah üçüz hayal gibi çok zor ama çok güzel maşallah hepinize.
İnşallah canım hepimize.Teşekkür ederiz canim
Allahim sana da bebegini sag salim kucagina aldigin günü gostersin
Merhaba canim. Hakkinizda hayrlisi olsun insallh. Ben gunumdn once yaptirmstm 33 civari cikti daha sonra 4 5 haftlikkn tekrarldk 1200 civari cikti kesm gzkmemsti ama dktor cogl gblktn suphlnmsti diger hafta doktra gttgmde iki sonraki kntrld uc kese oldlr.siznd baya ykskk olma sansi var bnce :)
Üçüzse bekleriz canim:)Canım cok tşk ederim..benim durumumda seninle aynı gibi ...bende şuan keseyi göremedim doktor erken haftaya gel görebiliriz dedi..sadece kan değerim ve progesteronumun iyi olduğunu söyledi..:) İnşallah ikizlerdir AMİN..Allahım seninde bebişlerini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin...
Dün kanamam oldu canım 5 gün rapor verdi doktor kasıklarım ağrıyo. Boğazım şişti. Evdeyim dinleniyorum. Bebişlerim sağlıklılar çok şükür. Bekliyoruz bakalım hayırlısı olsunAy hadi inşallah ey yuce Allahim evlat nelere kadir benim gibi biri bile bunu diyosa
Canim simdi nasilsin?
Amin inşallah canim
Ben de 25 yaşındayım bir kizim var 5 yasinda
Evi işi bu topikte yasak
Ben azeriyim Azerbaycanda oturuyorum canim
Oh ohh ne güzel erkekler baya baya çoğaldı benimkiler de erkek
Onu ben de merak ediyorum sezeryanda hemen süt gelicek mi diye
Hos benim 3 ayindan beri sütüm geliyotüm hamileliklerimde böyle oldu
3 bebege sutumuz yetmez diye biliyorum çünkü okuduğum tum bloklarda falan bi süre sonra mama da verildigi yaziyo
Ben bi de şunu merak ediyorum kuvozdeki bebege sadece snne sütü mu verilir yoksa mama da verile bilir mi?ay prematüre annesi olmak ne zormuş
Allah hepimize kolaylik versin inşallah
Üçüzse bekleriz canim:)
Geçmiş olsun canımDün kanamam oldu canım 5 gün rapor verdi doktor kasıklarım ağrıyo. Boğazım şişti. Evdeyim dinleniyorum. Bebişlerim sağlıklılar çok şükür. Bekliyoruz bakalım hayırlısı olsun
:))ben de hep içten içten istesem de ihtimal dahi vermiyodum ama su anda gördüğün gibi sonlara az kaldi:)))Canım ücüzmüüü ??? şaka gibi geliyor banaaa... ben ikiz olursa düşer bayılırım herhâlde...:))))
Geçmiş olsun canım
Bebeklerin iyi olmasina sevindim
:))ben de hep içten içten istesem de ihtimal dahi vermiyodum ama su anda gördüğün gibi sonlara az kaldi:)))
Amin çok teşekkür ederim canimCanım yaaa Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini..Bakalım pazartesi günü kontrole gideceğim..şuan 4,5 haftalık dedi..kese felan görülmedi..İnşallah mucize olur bende size katılırımmmm:)
Sağol canımGeçmiş olsun canım
Bebeklerin iyi olmasina sevindim
:))ben de hep içten içten istesem de ihtimal dahi vermiyodum ama su anda gördüğün gibi sonlara az kaldi:)))
Canim oncelikle hem siteye hem aramiza hoşgeldinKizlar merhaba siteye yeni katildim. Bende insallah 2016da 3üz annesi olucam. Size birsey danismak istiyorum. Belli bi sure tedavi gordukten sonra hamile kaldim. 3kere aşılama yaptık. 3. Asilamada cok şükür 3üz bebeklerimizin olacagini ogrendik. Ama okuduklarim ve doktorum bu surenin cok zor gececegini ve gerekirse ikize indirilebilecegini soyledi. Ama ben bunu hic istemiyorum. Suan 3bebegiminde haftalik dollenmeleri farkli sizinde oyleme acaba ultrasonda biri 10+2 igeri 9 oteki ise 8+4 haftalik gozukuyor. Nolur yardimci olun bana 3üz hamilelginde bbeklerde sorun yasayan varmi aranizda?
Günaydın azerinnn nasıl gidiyor ?Leydi nereye gittin kiz?:)
Gunaydin canimGünaydın azerinnn nasıl gidiyor ?
Haftalar arasında çok fazla bir fark olmadığı için bir problem olacağını zannetmiyorum. Önemli olan bebeklerin gelişimi . Azerinin dediği gibi drlar bizede üçüz gebeliğin risklerinden bahsetti ama tek gebelikte bile bir çok risk oluşabiliyor. Bende üçüzlerimle yola devam etme kararı aldım. O kadar çok isterken Rabbim bana üç tane nasip etti. Ben onlardan hangisinin canına kıyabilirim. Canı verende alanda Allah. Rabbim ne nasip ederse bizede tevekkül etmek düşer. 1,5 sene bebeğim olsun diye dua ettim şimdi ise dualarımda bebeişlerimi sağlıklı sıhhatli kucağıma alabilmek var. Allah hepimizin hakkında hayırlısını basip etsin inş. Hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucağımıza alabilmeyi bir ömür mutlu bir hayat sürebilmeyi nasip etsin.Kizlar merhaba siteye yeni katildim. Bende insallah 2016da 3üz annesi olucam. Size birsey danismak istiyorum. Belli bi sure tedavi gordukten sonra hamile kaldim. 3kere aşılama yaptık. 3. Asilamada cok şükür 3üz bebeklerimizin olacagini ogrendik. Ama okuduklarim ve doktorum bu surenin cok zor gececegini ve gerekirse ikize indirilebilecegini soyledi. Ama ben bunu hic istemiyorum. Suan 3bebegiminde haftalik dollenmeleri farkli sizinde oyleme acaba ultrasonda biri 10+2 igeri 9 oteki ise 8+4 haftalik gozukuyor. Nolur yardimci olun bana 3üz hamilelginde bbeklerde sorun yasayan varmi aranizda?
Allah yardımcın olsun tatlım. Zor süreçler asıl şimdi başlıyor ama tüm bu zorluklardan sonra bebişlerinin kokusunu duymak herşeyi unutturacak sana :) inşallah sağlıcakla dualarımdasın arkadaşım.Gunaydin canim
Artik 2 gecedir uyumak baya zorlaştı