- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.001
Inşallah betus ya
O günleri de görecek miyim acaba
görcen tabi her yer darma dağınık olcak :))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah betus ya
O günleri de görecek miyim acaba
Hoşgeldin canim
Allah yavrularını sag salim kucağına almayi nasip etsin
Tek yumurta ikizleri mi ne güzel :)
Sanirim topikte senin gibi hem cift hem tek yumurta olan arkadasimiz vardi
Benim de cok kotu sirt agrilarim oluyo sabaha kadar dönüp duruyorum
Bu arada yas kac,ilk hamilelik mi?nasil oldu?
Bende 20 ocak gibi gitmeyi düşünüyorumGünaydın kizlar
Nasilsiniz bakalim
Kontrolune az zaman kalan var mi?
Benimkisi 25 ocak
Yapma tatlım bırak dağınık kalsın hiç bir şey bebişlerimizden önemli değil unutma. Allah onlardan ayırmasın bizleriKendimi iyi hissedip iş yapmaya başlıyorum sonra böyle oluyo inşallah bi an önce geçerde tahatlarım
Kontrole en son sali günü gitmistim. Beni cerrahpasada perinatalog takip ediyor. Suan icin 3de erkek olarak görünüyor :) benim 12. Haftaya kadar çok bulantim oldu cok istahsizdim ama sonra birden kesildi. 13. haftadan beri gayet iyi yemek yiyorum bidaha kusmadim. Doktorum ananas önermisti bana mideyi cok rahatlatiyor yiyebiliyorsan tavsiye ederim.Hayırlı olsun :) ben topiklerde hem tek hem çift yumurta olan çok gebelik okudum. Risk herzaman için var malesef inşallah Sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur. Cinsiyetlerini öğrenebildiniz mi ? Tedavi ile mi hamile kaldınız ? Benimkiler çift yumurta aşılama ile hamile kaldım. Şuan için bulantılarım devam ediyor ama eskiye oranla daha bi azalmaya başladı sanki yada ben alıştım artık bilemiyorum :) onun dışında ilk defa dün gece bel ağrım oldu :) ilk haftalarımda ufak bi kanamam oldu ama geçti çok şükür. En son bebişlerimin kalp atış seslerini duydum 12. Haftaya gitdiğimde tekrar rutin bir kontrole gideceğim.
Hayırlısı olsun inşallah. Be güzel üç erkek annesi olacaksınız :) Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza alamayı nasip etsin inş. Bakalım bende bi kaç haftaya öğrenebilcekmiyim cinsiyetlerini :) gerçi daha çok erken ama merak ediyorum :) ananası hiç denemedim ama sevdiğim bir meyve denemeye değer teşekkür ediyorum. İnşallah benimde mide bulantıları kesilirde rahat rahat yemeye başlayabilirim.Kontrole en son sali günü gitmistim. Beni cerrahpasada perinatalog takip ediyor. Suan icin 3de erkek olarak görünüyor :) benim 12. Haftaya kadar çok bulantim oldu cok istahsizdim ama sonra birden kesildi. 13. haftadan beri gayet iyi yemek yiyorum bidaha kusmadim. Doktorum ananas önermisti bana mideyi cok rahatlatiyor yiyebiliyorsan tavsiye ederim.
Amin canım inşallah da ah ahh kendimi durdurabilsem. Ama bu büyük bi korku oldu daha hiç bişey yapmam galibaYapma tatlım bırak dağınık kalsın hiç bir şey bebişlerimizden önemli değil unutma. Allah onlardan ayırmasın bizleri
Merhaba canim. Bendecok merk edyrm acabaa bu sebepten dolayii sutumiz gelmzse diye. Zaten bebeklermz anne sutune ihtiyaci olucagi bi surdce giricek insaalllah bol bol sutumuz olir.dolar tasarr :)Ya kızlar ben çok merak ediyorum erken doğumda ve sezeryanda süt hemen gelir mi acaba ? Üç bebeğe sütümüz yeter mi ? Şindi bu duruma takılı kaldım resmen
Ay hadi inşallah ey yuce Allahim evlat nelere kadir benim gibi biri bile bunu diyosagörcen tabi her yer darma dağınık olcak :))))
Canim simdi nasilsin?Yatıp dinleniyorum ama lekelenmem hiç azalmadı. Önceleride oluyodu yatınca geçiyodu ama bu defaki hiç azalmadı nedense. Yarın mesai var hiç yatamicam olmadı rapor kullanıcam bu hafta yine
Amin inşallah canimBenim tüp bebek ile oldu. 2 aşılama ve 1 kez tüp bebek denedim olmamıştı. 2. Tüp bebek denemesinde çift yumurta transplantasyonu yaptırdım :) biri sonradan ikiz e bölündü :) yaşım 31 oldu. Daha önceden 2 gebeligim oldu 6. Haftada düsuk ile sonlanmislardi hep, bu ilk bebislerim olucak. Hepimize kucaga almaya nasip etsin insallah
Evi işi bu topikte yasakYa bende dayanamiyorum ev isi yapmadan duramiyorum :) nerelerde oturuyorsunuz ben istanbul beylikduzundeyim.
Oh ohh ne güzel erkekler baya baya çoğaldı benimkiler de erkekKontrole en son sali günü gitmistim. Beni cerrahpasada perinatalog takip ediyor. Suan icin 3de erkek olarak görünüyor :) benim 12. Haftaya kadar çok bulantim oldu cok istahsizdim ama sonra birden kesildi. 13. haftadan beri gayet iyi yemek yiyorum bidaha kusmadim. Doktorum ananas önermisti bana mideyi cok rahatlatiyor yiyebiliyorsan tavsiye ederim.
Onu ben de merak ediyorum sezeryanda hemen süt gelicek mi diyeYa kızlar ben çok merak ediyorum erken doğumda ve sezeryanda süt hemen gelir mi acaba ? Üç bebeğe sütümüz yeter mi ? Şindi bu duruma takılı kaldım resmen
Ben bi de şunu merak ediyorum kuvozdeki bebege sadece snne sütü mu verilir yoksa mama da verile bilir mi?ay prematüre annesi olmak ne zormuşMerhaba canim. Bendecok merk edyrm acabaa bu sebepten dolayii sutumiz gelmzse diye. Zaten bebeklermz anne sutune ihtiyaci olucagi bi surdce giricek insaalllah bol bol sutumuz olir.dolar tasarr :)
Hayirli olsunArkadaşlar sizin 4-4,5 hafta beta değeriniz kaçtı..Bende hamileyim betam 1422 cıktı..bu cogul gebelik işareti olabilirmi?? yoksa normalmi sizce..??
Hayirli olsun
Canim ben kan testi yaptırmadim
Yaptiran arkadaşlar umarim yardimci olurlar sana
Merhaba canim. Hakkinizda hayrlisi olsun insallh. Ben gunumdn once yaptirmstm 33 civari cikti daha sonra 4 5 haftlikkn tekrarldk 1200 civari cikti kesm gzkmemsti ama dktor cogl gblktn suphlnmsti diger hafta doktra gttgmde iki sonraki kntrld uc kese oldlr.siznd baya ykskk olma sansi var bnce :)Arkadaşlar sizin 4-4,5 hafta beta değeriniz kaçtı..Bende hamileyim betam 1422 cıktı..bu cogul gebelik işareti olabilirmi?? yoksa normalmi sizce..??