2016 üçüz anneleri :)

Iyi akşamlar canlar
Sabah kuzenim gelmisdi o yüzden giremedim nete
Valla buraya geldigimden beri 1 gün bos kalmıyo ev
Gorumcem çocuklarıyla falan geliyo kafam davul gibi oluyo
Uzanamiyorum
Evde daha cok uzaniyodum valla
Bu gün yine ağrılarım var
Kimsede anlayış yok maalesef eşine söylesen duruma müdahale etmez mi canım?
 
Kimsede anlayış yok maalesef eşine söylesen duruma müdahale etmez mi canım?
Esim kesinlikle kalkma yataktan diyor ama olmuyo ki öyle anlatamıyorum kizim cocuklari gorunce iyice zivanadan cikiyo o tarafa bu tarafa kosusturuyolar bagiriyolar
Kafam sisiyo
Bi de sabah 11de gelip aksam 5de 6da gidiyolar
Gelme demek de olmuyo
 
Dıktoruna danıştın mı tatlım ? Belki ağrı için bişey önerebilir. Son haftalara yakın bebişler geliştikçe yer daralmaya başlıyor muhtemelen hayırlısıyla yarından sonra 30. Haftanın içerisine girmiş oluyorsun.
Hayir canim doktoru aramadim artik neler yapmam gerektiğini biliyorum bu durumda
1 litre su ictim bi de fitil kullandim gecti şükür
Gecmezse tehlikeli
 
Ah ahh kurbanlık koyun gibi one beni aldiniz:KK70:
Benim icin zaman cok hızlı geçiyo ama sezeryandan korktuğum icin de ola bilir :KK70:
Canim senin kiz normal dogumla mi oldu?
Sezeryanla oldu canım korkacak hiçbiiey yok merak etme ben çok zorlanmamıştım aksine beni de normaldaki dikiş korkutuyordu:)) senin tecrübelerden yararlanacaz artık:))
 
Ben de epidural istiyorum ama hissederim diye de korkuyorum bi de narkozun etkisi geçince aci cok mu oluyo?
Hiçbişey hissetmiyosun üstelik doktorla sohbet ediyorsun:))bacakların 1-2 saate ancak açılıyor ama ağrıkesicileri vurdukları için çok ağrımıyor yani ağrıyor ama dayanılmayacak kadar değil. Üçüz olunca ağrı çok olur mu bilmiyorum malum herşeyi 3 katı yaşıyoruz:))
 
Selam kızlar ben hala burun tıkanıklığıyla mücadele ediyorum. 13 haftam bitiyo yarın ama arada kasılmalarım oluyo bazen otururken felAn basınç oluyo rahatsız ediyo sizde böyle şeyler yaşadınız mı
 
Leydicim sessizsin bu gün:)
Pek iyi hissetmiyorum bu aralar kendimi bugün inanılmaz bir baş ağrım oldu karnımın sağ tarafına bi ağrı girdi bir ara bide çok uykum geliyor sürekli uyukluyorum 2 gündür :s midem desen felaket durumda ne yatabiliom ne kalkabiliom bugün kusamasım da belki kussam rahatlıcam :KK43: bide çok derin mevzular konuşmaya başlamışsınız :) be yalan söyliim bende tırsıyorum azcık ama çaktırmıom :)))
 
Slm kizlar yazismalari okuyunca yazmadan duramadin sizi gormek insana moral veriyor. Bende ucuz annesi olacagim Allah nasip ederse ama sevinsemmi yoksa uzulsemmi bilemedim. O kadar cok surekli olarak risklerden bahsediyorlarki onlara bisey olacak diye cok korkuyorum. Benimki daha yeni ama haftalari baya ilerlemis olanlari duyunca insan moral buluyor. Umarim hepimiz saglikla sihhatle yavrularimizi kucagimiza aliriz. Banada dua edin buyusun ve bize gelsin bebislerim :)
 
X