- 28 Aralık 2015
- 1.555
- 1.102
- 32
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
oh oh maşallah onlara cnm.. nazar değmesinKizceler doktordan geldim:)
Oyy bebekler hepsi cok iyi
Birisi 1100gr,diger ikisi 900 gr olmuşlar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh oh maşallah onlara cnm.. nazar değmesinKizceler doktordan geldim:)
Oyy bebekler hepsi cok iyi
Birisi 1100gr,diger ikisi 900 gr olmuşlar :))
Amin inşallah canım yaİnşallah canım benim. Allah yardımcın olsun. Sağlıklı sıhhatli doğsunlar ve kucağına almak nasip olsun. İnş küvezde de kalmazlar hemen alırsın minnoşlarını kucağına :)
Sagolasin canim darisi basina:)oh oh maşallah onlara cnm.. nazar değmesin
amiiin cnmAmin inşallah canım ya
Hepimiz inşallah
Sagolasin canim darisi basina:)
Olsun tatlım önemli olan bebişlerin kilo durumu çok şükür ki onlar iyilerKızlar bu arada ben gecen aydan bu yana 2 kilo almışım sadece
Hoşgeldin canimMeraba arkadaslar bende foruma yeni katıldım. Bende üçüz annesi olucam kismetse :) Benim bebisler hem çift yumurta ikizi hem tek yumurta :) Biraz stresli bir hamilelik geçiriyorum. Doktorlar tek yumurta ikizlerinde olabikecek bir ton risk sayıp beni iyice strese soktular. 17+1 haftaligim suan şiddetli bel ağrısı dışında şikayetim yok. Sizin gebeliginiz nasıl geciyor.
Hayırlı olsun :) ben topiklerde hem tek hem çift yumurta olan çok gebelik okudum. Risk herzaman için var malesef inşallah Sağlıklı sıhhatli bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur. Cinsiyetlerini öğrenebildiniz mi ? Tedavi ile mi hamile kaldınız ? Benimkiler çift yumurta aşılama ile hamile kaldım. Şuan için bulantılarım devam ediyor ama eskiye oranla daha bi azalmaya başladı sanki yada ben alıştım artık bilemiyorum :) onun dışında ilk defa dün gece bel ağrım oldu :) ilk haftalarımda ufak bi kanamam oldu ama geçti çok şükür. En son bebişlerimin kalp atış seslerini duydum 12. Haftaya gitdiğimde tekrar rutin bir kontrole gideceğim.Meraba arkadaslar bende foruma yeni katıldım. Bende üçüz annesi olucam kismetse :) Benim bebisler hem çift yumurta ikizi hem tek yumurta :) Biraz stresli bir hamilelik geçiriyorum. Doktorlar tek yumurta ikizlerinde olabikecek bir ton risk sayıp beni iyice strese soktular. 17+1 haftaligim suan şiddetli bel ağrısı dışında şikayetim yok. Sizin gebeliginiz nasıl geciyor.
Sağolasın leydicimBirTutamMutluluk20 hayırlı olsun 29. Haftaya girmişsin :) bende 11. Haftaya giriyorum :) bulantılarım sanki biraz azalmaya başladı gibi inş bu hafta sona erer de dilediğim gibi yiyebilirim :) yemek yiyebilmeyi özledim çok :)))
Amin inşallah :) hakkımızda hayırlısı olsunSağolasın leydicim
Ben de seni tebrik ederim canim
36 haftamizi da kutlariz inşallah :)
Bulantılarinin azalmasina sevindim
Aa 2 gunde birse baya iyimiş canimAmin inşallah :) hakkımızda hayırlısı olsun
Vallahi bende mutluyum günde 4 defa istifra ettiğim oluyordu şimdi çok şükür 2 günde 1 oluyor :) ama tam anlamıyla geçti diyemeyeceğim devam :s beb alıştım galiba bu duruma artık :)))
Son zamanlarda vücut ağırlaşmaya başladığı için yatmak daha zor oluyormuş uyuyamıyormuşsun bide bu süreçte geçecek inşallah az kaldı sonra uykusuz geceler bekliyor :sAa 2 gunde birse baya iyimiş canim
Geciyor demek ki
Ya ben sirt ağrısından oluyorum sabaha kadar dönüp duruyorum yatakta
Gündüz de uzanamiyorum ağrıdan
Her türlü uyku yok diyosun yani:))Son zamanlarda vücut ağırlaşmaya başladığı için yatmak daha zor oluyormuş uyuyamıyormuşsun bide bu süreçte geçecek inşallah az kaldı sonra uykusuz geceler bekliyor :s
Valla ne kadar uyuyabilitsen yanına kar kalır :)Her türlü uyku yok diyosun yani:))
Valla canim neden olduğunu bilmiyorum ama berbat bi agriMrhb kızlar benimde sırt ağrılarım dün başladı. Sabah a kadar uyuyamadım ağrıdan. Bulantılar yerini sırt ağrısına bıraktı galiba. Bende 13. Haftama girdim. İş yerinde de uzanamıyorum o yüzden mi arttı ağrılar anlamadım
Aynen canım haftasonu yatıp dinleneyim diyorum ama ağrıdan yatamıyorumda. Rabbim yardımcımız olsunValla canim neden olduğunu bilmiyorum ama berbat bi agri
Sanki sirtima civi cakiyolar