- 16 Şubat 2015
- 1.999
- 896
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
MantıklıWeewell de çok hoşuma gitti kaliteli duruyor kurutma özellikli. Ben de önce görüp inceliyorum sonra internetten indirim takip ediyorum sonuçta masraflar çok olacak:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MantıklıWeewell de çok hoşuma gitti kaliteli duruyor kurutma özellikli. Ben de önce görüp inceliyorum sonra internetten indirim takip ediyorum sonuçta masraflar çok olacak:))
Amin canimÇok çok merak ediyorum ben de sizleri..
Doğumunuzu, doğum sonrasını, miniklerinizi..
Allah hepinize hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin...
O minnak yumuk elleri ayakları kucağınızda da göstersin...
İlk bende de mide bulantısı ve iştahsızlık ile başlamıştı sonra kusmaya başladım malesef sabah yada akşam hiç farketmiyor aniden gelebiliyor. Aç kalmamaya özen göster. Çünkü vücut uzun süre aç kaldığında da tepki olarak mide bulantısı yapıyor. Az ve sık yemeye çalışıyorum. Su içemiyorum bu aralar oysaki çok su tüketen biriydim.lady1234 seninle ayni gidiyoruz senin kusmalarin mi var benm mide bulantim var iştahım kesiliyor ama hiç kusmam yok
Yok canim 3dur bunlar hepsi erkek diyip şaşırıyo bi de:))hepinize kolay ve sağlıklı hamilelik,doğumlar nasip olsun inşaALLAH kızlar.:)
azerin hepsi erkek mi,kesin mi acep?
dr.kalabalıkda karıştırmasın.
Canim ben tek hamileligimi de kusarak geçiren biriyim o yüzden sen bana bakma:))doktor 16 haftada gecer demisti ama nerdeeAaaaaayyyy deme azerin bende seviniyorum 1 ay sınra bitecek kusmalar istediğimi yiyebilcem diye son aylara yakın bebişler safra krsesine baskı yapabiliyormuş
Evet canim bizim 1 tane daha cadaloz kizlarimiz var:)))BirTutamMutluluk20 ve Y yesim43 sizin baska cocugunuzda mi var .
BirTutamMutluluk20 bende bu cuma başka bi doktora gidicem bakalm o nedicek
Günaydın canım ben çok iyiyim bebişlerimin kalp sesini duydum. Sen nasılsın?Leydicim gunaydin
Nasılsın?
Gözün aydin canim allah tamamina erdirsin asilamami yaptin. Asilama sonrasi neler yaptigini bana anlatabilir misin bende yaptirmayi dusunuyormdaGünaydın canım ben çok iyiyim bebişlerimin kalp sesini duydum. Sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım. Darısı sana ve tüm isteyenlere olsun inşallah. Aşılama sonrası 2 gün boyunca yattım dinlendim bol bol uyudum. Sonrasında da ağır kaldırmamaya dikkat ettim. Sonucumu öğrenene kadar ev temizliği vs yapmadım. Kendimi yormamaya çalıştım. Bol bol protein ağırlıklı beslendim ve en önemlisi Allahıma çok dua ettim. İnşallah seninde aşılaman tutar ve güzel haber verirsin bizlereGözün aydin canim allah tamamina erdirsin asilamami yaptin. Asilama sonrasi neler yaptigini bana anlatabilir misin bende yaptirmayi dusunuyormda
:))gözün aydin canimKızlar az önce bebişlerimin kap agışlarını dinledim
3 tane oıt pıt atan minik kalp
Teşekkür ederim :):))gözün aydin canim
Gözün aydın canım:))çok sevindimKızlar az önce bebişlerimin kap agışlarını dinledim
3 tane oıt pıt atan minik kalp
Aramıza hoşgeldin:))önceleri bir garip hissetmiştim kendimi ama şu an çok mutluyum çok farklı bir duygu inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişleri. Kalp atışlarını duydun mu?Mrb kizlar. 2 hafta once ikiz hamile oldumu ogrendm bugunki kontrlde 3 uz oldgnu ogrendm sok dayim
Ben suan 8 haftalk hamileym kalp atislarin duymadm kacnci haftada duyuluyoyesm8144279023 .!.:Aramıza hoşgeldin:))önceleri bir garip hissetmiştim kendimi ama şu an çok mutluyum çok farklı bir duygu inşallah sağlıkla kucaklarsın bebişleri. Kalp atışlarını duydun mu?
Tebrikler canim aramıza hoşgeldin :)merak etme buraya yazan herkesin ilk mesajı aynen seninki gibi:)Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsinMrb kizlar. 2 hafta once ikiz hamile oldumu ogrendm bugunki kontrlde 3 uz oldgnu ogrendm sok dayim