- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Evet 4cocuklu anne olacagiz cok guzel evet canim kanamam durdu ama kasiklarim agriyor dunden beri sizdede oluyormu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Agrilarla butunlestim ben nerdeyse:)Evet 4cocuklu anne olacagiz cok guzel evet canim kanamam durdu ama kasiklarim agriyor dunden beri sizdede oluyormu
Normalmi diyorsunAgrilarla butunlestim ben nerdeyse:)
Hamile kaldığım gunden beri agriyorum
Suram bitiyo buram basliyo:)
Valla canim benimkiler normal cikti şükürNormalmi diyorsun
Geçmiş olsun canimBi tanesinin kalbi durdu uc aylikken bi tanedsi hic gelismedi oda uc aylikken alindi biride iki aylikken dustu arastirildi kan pihtilasmasi dediler clexan kullaniyorum onun icin gunluk
Uzulme mayss daha yeni ilk haftalardayiz bende yiyemiyorum bisey gelisirler insallah iyi olur bebeklerimizKızlar şimdi hastaneden geldim doktor beni zayıf buldu üç bebegi zor tasirsin tahminime göre 28 - 30. Haftalarda dogum olur bebekler gelisemedigi icin sagliksizda olabilirler dedi bence birinin kalbini durdurmak en dogrusu olur dedi morelim iyice bozuldu.1 ay sonra tekrar gel saglik durumlarina bakalm ona gore karar ver dedi
Canim zayif derken bünye olarak mi yoksa kilo falan anlaminda mi?Kızlar şimdi hastaneden geldim doktor beni zayıf buldu üç bebegi zor tasirsin tahminime göre 28 - 30. Haftalarda dogum olur bebekler gelisemedigi icin sagliksizda olabilirler dedi bence birinin kalbini durdurmak en dogrusu olur dedi morelim iyice bozuldu.1 ay sonra tekrar gel saglik durumlarina bakalm ona gore karar ver dedi
Ben bir bebekle geceleri uyuyamıyordum. Ne diyeyim Allah yardımcın olsunEvet canim kipir kipirlar maşallah :))
Habire tekme atıyorlar biri bitiyo digeri başlıyo:))
Merhaba canm.aynilarini banada dediler.sen degil ucuz ikiz bile tasiyamazsn dedi doktor.hatta neler neler dedi anlatp sizimde moralinizi bozmayim. Ben 1.67 boyunda 57 kiloym birde. Cok zor bi karar nederse desnler bn yapamadm. Hakknda hayirlisi olsn canmKızlar şimdi hastaneden geldim doktor beni zayıf buldu üç bebegi zor tasirsin tahminime göre 28 - 30. Haftalarda dogum olur bebekler gelisemedigi icin sagliksizda olabilirler dedi bence birinin kalbini durdurmak en dogrusu olur dedi morelim iyice bozuldu.1 ay sonra tekrar gel saglik durumlarina bakalm ona gore karar ver dedi
Üçüz gebeliklerde çok sık rastlanan bir durummuş. Magnezyum eksikliğinden kaynaklıda olmuş olabilir. Günde 1 tane soda içmeye çalışıyorum ben mineral bakımından faydalı olsun diye.Ben de sabah yataktan kalkarken bacagimin birine taa kalcama kadar kramp girdi öylece kala kaldim
Öğlen düzeldi ancak
Onun disinda iyim bu gun kizimin odasina yilbasi dekorasyonu için bi kac şey hazirladim:)
Uzme kendini canim rabbim nasil uygn goryse onu yasiycaz. Hem ucuz annsi olmak bna gore ayricalk. :) smdlik iyi cok sukur gelisimleri haftalaryla uygn ense kalinlgna faln bakiyo doktor. Tarama testlerni yaotiramadgmz icn her gidismde detayli bakiyo doktor 1 saat cikmyrm nerdysr.
Amin canimmerhabaalarr ben evlı degilim 22 yasınndayım ama kendımı bıldım bılelı ikiz yada üçüz bebişlerim olsun ısterım fakat aılede hııc yok .sızn konuyu bastan sona kadar okudum cunku bebıs aşıgıyım sokakta görsem tanımasa bıe durup severm:) su ıgne olayları hosuma gıttı cogul gebelık sansını arttırıyormus anladıgım kadarıyla insallah hepiniz meleklerınızı sagsalım kucagınıza alırsınız.szi heep takıp edıcem kızlaar :*