- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
Ben 8 haftasinda duymuştumBen suan 8 haftalk hamileym kalp atislarin duymadm kacnci haftada duyuluyo
Doktor ne zaman çağırdı kalp atışları icin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 8 haftasinda duymuştumBen suan 8 haftalk hamileym kalp atislarin duymadm kacnci haftada duyuluyo
Amin. Cumlemizin Iinsallah. Bidaki kontrolm ocak 20. Sizin kacinci hafta,Tebrikler canim aramıza hoşgeldin :)merak etme buraya yazan herkesin ilk mesajı aynen seninki gibi:)Allahim sag salim kucagina almayi da nasip etsin
Çok teşekkür ederimGözün aydın canım:))çok sevindim
Aramıza hoşgeldinMrb kizlar. 2 hafta once ikiz hamile oldumu ogrendm bugunki kontrlde 3 uz oldgnu ogrendm sok dayim
Allah tamamina erdirsin sorununuz va miydi bende 5 yildir bekliyorum ama olmuyor bir turlu pko var bendeHosbuldk .)) 5 senedir ugrasiyoz vakti zamani bugnmus sukurler olsn.
Benim 27 hafta olucak yarin darisi basiniza:)Amin. Cumlemizin Iinsallah. Bidaki kontrolm ocak 20. Sizin kacinci hafta,
Günaydın ben her sabah olduğu gibi güne bulantılar ile başladım senin nasıl gidiyor ?Günaydın anneler:)bu gün durumlar nasil?
Ben de sabah yataktan kalkarken bacagimin birine taa kalcama kadar kramp girdi öylece kala kaldimGünaydın ben her sabah olduğu gibi güne bulantılar ile başladım senin nasıl gidiyor ?
Teşekkür ederim canim şimdilik iyi gidiyo Şükür :)BirTutamMutluluk20 nasıl gidiyor hamilelik
İyi yoluu yarılamışsın.Teşekkür ederim canim şimdilik iyi gidiyo Şükür :)
28 haftaya az kaldi
Evet canim kipir kipirlar maşallah :))İyi yoluu yarılamışsın.
Kımıldıyormu bebişlerin
Yesimcim hosgeldinEvet benim 7yasinda oglum var allah bagislarsa ucuzlerimde su an 10.haftaya girdi biraz zor geciyor hicbirsey yiyemiyorum su icemiyorum arada ise gidiyorum baya zorum var yani