-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.801
her gün yapabiliyorsan ne güzelAlayım günde bi avuç yerim o zaman. Zaten süt yoğurt ceviz vs şimdi çekirdek derken günlük rutinimde baya kilo aldırıcı şeyler olacak :)
Oda yok Can'ım normalde regl olacağım Zaman belim ağrır hemde çok henüz yok ama eli kulağında ufak ufak başlıyor başka regl belirtim yok hiçBenim iki hamileliğimde de en büyük belirtim regl belirtimin olmamasıydı canım. Regl belirtin var mu peki?
İnşallah Can'ım nasip bir kaç güne belli olur zaten hayırlısı artıkHer insan belirti yaşamaz ben oğluma hamile kaldığımda tek bir gece korunma olmamıştı sadece hiç bir belirti yaşamadıgımdan hamile olduğumu hiç aklıma bile getirmedim 2gün fecikince test yaptım çok şaşırmıştım sizde hamile olanilirsiniz belli okmaz
Geç oldu biraz ama haftasonu hep bulamtıyla geçti yemek yapmıyorum eşim yapıyor. En sevdiğim sostan bile nefret ettim sadece ekşi yeşil zeytin ve salatalık turşusu kurtarıyor beni. O da nereye kadar iki gündür aç dolanıyorumm sende durumşar nasıl ? Ha bu arada batmalar hala devam ediyor, sanırım bebiş yer açıyor kendineeEvet bundan sonra bu hallere alışmamız gerekicek galiba :)
Bizde hala devam ediyor doktor kanama olmadığı sürece bir sorun olmaz dedi. Folic-1 başladım ben sanırım yeni çıkmış bu. Ama esas doktoruma ben bu hafta gidicem ben sadece hastayım diye beta sonucunu göstermek için önüme gelen ilk kadın doğuma girmiştim folic yazısını alıp çıktım. Muayenede okuduklarıma göre ultırasonda gözükürse üstten, gözükmezse izninle alttan diye biliyorummHayırlı geceler bayanlar konuları çok takip edemiyorum konuştunuz mu bilmiyorum ama bi kaç sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğiniz Zaman'dan sonra hiç ilişki yaşadınız mı bide hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum son olarak doktorda ilk randevu nasıldı alttan mı muane oldunuz üstten mi baktı
Rabbim inşallah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip eder canımEvet 1 inde vardi kese dolu derken onu kastettim ama kismet degilmis 13 haftalikken kaybettim benim butun gebeliklerim çok riskli zaten
Canım ben yaşamadım çünkü eşim bişi olucak diye kaçıyo :) folik asit olarak ben hamile kalmadan öncede folik asit kullandım hala daha kullanıyorum benimkidr folbiol :) muayeneye gelince ben daha muayene olmadım cnm :)Hayırlı geceler bayanlar konuları çok takip edemiyorum konuştunuz mu bilmiyorum ama bi kaç sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğiniz Zaman'dan sonra hiç ilişki yaşadınız mı bide hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum son olarak doktorda ilk randevu nasıldı alttan mı muane oldunuz üstten mi baktı
Bak cnm bi kadının yumurtası çatladıktan 14 gün sonra adet olur hamile kalmadıysa yapma bekle biraz hemen karamsar olma rabbbimin izniyle olmuştur belkiBilmiyorum ki Can'ım içinden geldi sanki olmadı gibi hissettim inşallah yanılıyorumdur
Ankara 27 son adet 30 eylül tahmini dogum 6 temmuz :) Teşekkürler tommbikcimŞehir yaş son adet ve tahmini doğum tarihi alayım canım
Merhaba cnm agustos annelerinde yazısmistik. Hatırladın mi beni ? 14 haftalikken bebeğimi kaybetmiştim. Sonrasinda tabi takip edemedim Şimdi bu ay bekliyorum sen ne yaptin
Bence hiç moralini bozma, ben geçen ay kimyasal olunca bu ay hiç bebiş beklemiyordum, regl tarihim geçene kadar da hiiiç bir belirti de yaşamadım. Tam regl olmam gereken günden sonra uyku hali başladı. O yüzden bata kadar olumlu düşün, belki belirtiler o zaman çıkacakOda yok Can'ım normalde regl olacağım Zaman belim ağrır hemde çok henüz yok ama eli kulağında ufak ufak başlıyor başka regl belirtim yok hiç
Hayırlı geceler bayanlar konuları çok takip edemiyorum konuştunuz mu bilmiyorum ama bi kaç sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğiniz Zaman'dan sonra hiç ilişki yaşadınız mı bide hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum son olarak doktorda ilk randevu nasıldı alttan mı muane oldunuz üstten mi baktı
Özellikle yoğurda zaten çok düşkünüm. Kuruyemiş pek sevmem ama günde iki ceviz yemeye çalışıyorum. Ya aslında önceki hamileliğimde tam örnek hamileydim beslenmem hareketlerim vs. Şimdi nedense hala adapte olamadım hala oraya buraya uzanıyorum bişeyler kaldırıyorum yemek desen bisküvş kraker fast food. Vicdan azabı çekiyorumher gün yapabiliyorsan ne güzel
ben kuruyemiş oldum olası nerdeyse hergün yerim de cok değil ama şimdi bi gün süt içiyorsam bi gün yoğurt yemeye çalışıyorum
Hadi hayırlısı canım bakarsın bebek süpriz yapar sana:)Oda yok Can'ım normalde regl olacağım Zaman belim ağrır hemde çok henüz yok ama eli kulağında ufak ufak başlıyor başka regl belirtim yok hiç
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri bir iki kez ilişki oldu canım dikkat ediyoruz ona.Hayırlı geceler bayanlar konuları çok takip edemiyorum konuştunuz mu bilmiyorum ama bi kaç sorum olacak hamile olduğunuzu öğrendiğiniz Zaman'dan sonra hiç ilişki yaşadınız mı bide hangi folik asiti kullanıyorsunuz ben folbiol kullanıyorum son olarak doktorda ilk randevu nasıldı alttan mı muane oldunuz üstten mi baktı
Ben bütün haftasonu uyudum, bıraksan yine uyurum. Dün kayınvalideme yemeğe gittik masada kafam düşmeye başladı saat daha öğlen 4tüGünaydın güzel anneler.
Haftasonu nasıl geçti?
Benimki güzeldi cumartesi evde birsürü misafir vardı çok eğlenceli geçti pazar da eşimle gezmelere gittik. Tek sıkıntım sürekli uykumun olması. Pazar günü eşim hazırlanırken ben uyuyakalmışım. Dışarı 2 saat rötarlı çıktık