2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
1

Kızlar bişi sorucam hamilelik öncesinde sigara içen veya hamile olduğunu öğrendikten sonrada sigara içen var mı aramızda :)
ben günde 2 paket aktif iiçiciyim.öğrendğimden beri.3 tane yi içemiyorum.içime çekemiyorum tiksindiğimden değil.çokk istiyorum ama tamamen psikilojik...bişey olacak korkusundan

Merhaba hanimlar. Ben konyadan yaziyorum 24 yasindayim 33 aylik bi kizim var 3 4 gun once idrar testiyle hamis olduumu ogrwndigim biraz oncede kan sonucumu aldim hcg.303 cikmis telefonla.ogrendik sonucumuzu rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.. sorum su ki ilk muayeneye ne zaman gittiniz. Yada ne zaman gideceksinIz..Intertteki hesaplamalara gore 4+3 um bugun 6 haftalikken falan gitmeyi planliyorum kalp atislarinida duyayim gitmisken diye.

Kizlar bu arada kilolar hakkinda ne dusunuyosunuz?
Ilk hamileligimde 22 kg aldim dogumdan sonra sadece 3 kg su gitmisti ve acayip bunalima girdim oyle dedikleri gibi kolay kilo veremedim hala kalan 5 kg var
hedefim ilk 3 ay kilo almamak sonrasinda da en fazla 7 kilo alcam insallah

Kizlar kuafore makyaj yaptirmaya gittim. Kirpiklerime maskara surerken sen hamilemisin dedi. Bilme ihtimali yok,beni tanimiyor. Nerden tahmin etmis olabilir? BATa son 4.

hayırlı olsun. bende senin gibi altıncı hafta dolsun öyle gitmeyi düşünüyorum.

9 yaşımda oğlum var. doğum kilolarımı vermek için çok gayret gösterdim ve başardım. küçük bir kısmını geri alsam da bulantılarla o kısmını da vermeyi temenni ediyorum :) şuan 58 kiloyum. 70 le tamamlasam benim için uygun. geçen sefer 80 küsür kiloyla doğuma girmiştim.
Kizlar kuafore makyaj yaptirmaya gittim. Kirpiklerime maskara surerken sen hamilemisin dedi. Bilme ihtimali yok,beni tanimiyor. Nerden tahmin etmis olabilir? BATa son 4.
eski kadınlar kirpiklerden anlarmış hamileliği. hamilelikte kirpikler birbirine yapışıp çift çift dururmuş. çok bilimsel olmasa da böyle bir inanış var. doğruluğunu sende test edelim. hayırlısı olsun inşallah :)

Aynen oyle canim.senin bulantilarin baslamadigi icin sigaradan tiksinmemissin daha.ben su bile icemiyorum dusun.sende sigaradan kesin tiksinirsin yani insallah oyle olur :)
İllaki olacaktık :) ama o bulantılar bende ilk gebeliğimdede olmadı :)

Kızlar güzel hamilelik geçirirsiniz hepiniz inşllah benim baş dönmem ve sık idrara çıkma sıkıntısı var şimdilik inşllah mide bulantısı yaşamam çok zor daha doktora gitmedim bu arada kaçıncı haftada gidim görmek istiyorum bebeğimi kalbini duymak istiyorum erken gidip beklemek istemiyorum

Bu arada dun gece ruyamda altin bilezik gordum..kizimda da altin bilezik gormustum..yine kizim olcak galiba ☺
Benim çocukluğum sarışın dı sapsarı saçlarım vardı eşim de kumral yeşil gözlü rüyamda hem kızım hem oğlum olmuştu :) ikizlerdi :) sabah uyandım rabbim hayırlarlara vesile et dedim :)

Tam 6 haftalik hamileyim bende cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah mide bulantılari başladı midem boş kalmaya gelmiyor ilk gebeligimde 13 kilo almıştım ilk 8 kilo doğumdan hemen sonra gitmişti diğerleri de 8 ay içinde gitmişti ama hamile kalmadan önce 3 kilo aldım malesef şuanda 62 kiloyum hayırlısı inşallah

Canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip olsun :)

Canım hayırlısı olsun gebeliğin rabbim danada hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…