- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.721
430 benimde perşembe günü değerin gayet guzel dollenmeyle alakali[/QUO
benim günü belli zaten .2 kez ilişki yaşamıştık :) ya 21 ekimde tuttu.yada 25 ekimde :)...oğlumdaki değer.adet gecikmesinin 8. gününde 107 idi değerim.evrakları çıakrdım karşılaştırma yaptım da.demekki oğlum geç döllenmeymiş. bu zamanında..yarın tekrar kan tahliline gidicem.siz 1 kez mi tahlil yaptırdınız?
Nobette falan mi doktorun? Neden o kadar gec saatte randevun ?arkadaslar benim randevum saat kaçta biliyor musunuz 23.20
dojtorum o derece yogun
inşallah uyuyakalmam
ben günde 2 paket aktif iiçiciyim.öğrendğimden beri.3 tane yi içemiyorum.içime çekemiyorum tiksindiğimden değil.çokk istiyorum ama tamamen psikilojik...bişey olacak korkusundanKızlar bişi sorucam hamilelik öncesinde sigara içen veya hamile olduğunu öğrendikten sonrada sigara içen var mı aramızda :)
Bende biliyorum ayin 15i :)
Merhaba hanimlar. Ben konyadan yaziyorum 24 yasindayim 33 aylik bi kizim var 3 4 gun once idrar testiyle hamis olduumu ogrwndigim biraz oncede kan sonucumu aldim hcg.303 cikmis telefonla.ogrendik sonucumuzu rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin hepimize.. sorum su ki ilk muayeneye ne zaman gittiniz. Yada ne zaman gideceksinIz..Intertteki hesaplamalara gore 4+3 um bugun 6 haftalikken falan gitmeyi planliyorum kalp atislarinida duyayim gitmisken diye.
Kizlar bu arada kilolar hakkinda ne dusunuyosunuz?
Ilk hamileligimde 22 kg aldim dogumdan sonra sadece 3 kg su gitmisti ve acayip bunalima girdim oyle dedikleri gibi kolay kilo veremedim hala kalan 5 kg var
hedefim ilk 3 ay kilo almamak sonrasinda da en fazla 7 kilo alcam insallah
eski kadınlar kirpiklerden anlarmış hamileliği. hamilelikte kirpikler birbirine yapışıp çift çift dururmuş. çok bilimsel olmasa da böyle bir inanış var. doğruluğunu sende test edelim. hayırlısı olsun inşallah :)Kizlar kuafore makyaj yaptirmaya gittim. Kirpiklerime maskara surerken sen hamilemisin dedi. Bilme ihtimali yok,beni tanimiyor. Nerden tahmin etmis olabilir? BATa son 4.
İllaki olacaktık :) ama o bulantılar bende ilk gebeliğimdede olmadı :)Aynen oyle canim.senin bulantilarin baslamadigi icin sigaradan tiksinmemissin daha.ben su bile icemiyorum dusun.sende sigaradan kesin tiksinirsin yani insallah oyle olur :)
Valla rabbim bana da basip etsin :)ben günde 2 paket aktif iiçiciyim.öğrendğimden beri.3 tane yi içemiyorum.içime çekemiyorum tiksindiğimden değil.çokk istiyorum ama tamamen psikilojik...bişey olacak korkusundan
Gülüm o nasıl bir kelime tabikide iyi bir anne olacaksın :) at olumsuzlukları kafandan :)Yani nasıl olcak hiç bilmediğim bir şey ya korkutuyo biraz yapabilecek miyim iyi bir anne olabilecek miyim
Hangi doktor bu merak ettim :)arkadaslar benim randevum saat kaçta biliyor musunuz 23.20
dojtorum o derece yogun
inşallah uyuyakalmam
Benim çocukluğum sarışın dı sapsarı saçlarım vardı eşim de kumral yeşil gözlü rüyamda hem kızım hem oğlum olmuştu :) ikizlerdi :) sabah uyandım rabbim hayırlarlara vesile et dedim :)Bu arada dun gece ruyamda altin bilezik gordum..kizimda da altin bilezik gormustum..yine kizim olcak galiba ☺
Canım hayırlısı olsun rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip olsun :)Kızlar güzel hamilelik geçirirsiniz hepiniz inşllah benim baş dönmem ve sık idrara çıkma sıkıntısı var şimdilik inşllah mide bulantısı yaşamam çok zor daha doktora gitmedim bu arada kaçıncı haftada gidim görmek istiyorum bebeğimi kalbini duymak istiyorum erken gidip beklemek istemiyorum
Canım hayırlısı olsun gebeliğin rabbim danada hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin :)Tam 6 haftalik hamileyim bende cuma günü kalp atışlarını duymaya gideceğim inşallah mide bulantılari başladı midem boş kalmaya gelmiyor ilk gebeligimde 13 kilo almıştım ilk 8 kilo doğumdan hemen sonra gitmişti diğerleri de 8 ay içinde gitmişti ama hamile kalmadan önce 3 kilo aldım malesef şuanda 62 kiloyum hayırlısı inşallah
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim sana da :)Canım hayırlısı olsun gebeliğin rabbim danada hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin :)
Aminn cnm :)Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim sana da :)