- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
-
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #1.641
Ben öğrenmeden önce içiyodum canım. Bırakmaya çalıştın bırakamadım eşten dosttan aldım yine içtim yine içtim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim ama hep aklımda.mis gibi kokuyo meret ya keşke tiksinsemKızlar bişi sorucam hamilelik öncesinde sigara içen veya hamile olduğunu öğrendikten sonrada sigara içen var mı aramızda :)
Ben içiyorum günde 5 dalKızlar bişi sorucam hamilelik öncesinde sigara içen veya hamile olduğunu öğrendikten sonrada sigara içen var mı aramızda :)
5 çok be canım 3 yap bariBen içiyorum günde 5 dal
5 çok be canım 3 yap bari
Merhaba bende 7. Haftadayim 4 ay önce ilk bebegim düştü bunda da 2 gün önce ultrasona baktığımızda üçüz olduğunu öğrendik ama şöyle 3 kese var 2 si boş bir tanesinde bebek var ve kalp atışını duyduk şimdi bende bir yandan acaba onlarda oluşur mu diyorum bir yandan da 1 tanesi sağlıklı olsun ona zararı olmasin diye dusunuyorum doktorum olsa şimdiye kadar gozukecegini ve kesenlerin zamanla yok olacağını söyledi zarari olmaz dedi bu konuda bilgisi olan varmı bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık
Buda ilki gibi olmaz insallah
Al benden de o kadar :) burakamıyorum kaç gündür içmiyordum bende sürekli aklımda yatıcam yatamadım elimle taryıştık söylene söylene gitti aldı bşr oaket 1 tane içtim rahatladım :)Ben öğrenmeden önce içiyodum canım. Bırakmaya çalıştın bırakamadım eşten dosttan aldım yine içtim yine içtim. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri hiç içmedim ama hep aklımda.mis gibi kokuyo meret ya keşke tiksinsem
Canım sen gideni bırak kalana bak. Ben de iki ay önce bol gebelik yaşadım doktor 9 ay da dursa bebek oluşmaz dedi ki oluşmadı düştü zaten. Sen sağlam bebeği düşün stres yapma. O keeler gider zamanla.kanaman olabilirMerhaba bende 7. Haftadayim 4 ay önce ilk bebegim düştü bunda da 2 gün önce ultrasona baktığımızda üçüz olduğunu öğrendik ama şöyle 3 kese var 2 si boş bir tanesinde bebek var ve kalp atışını duyduk şimdi bende bir yandan acaba onlarda oluşur mu diyorum bir yandan da 1 tanesi sağlıklı olsun ona zararı olmasin diye dusunuyorum doktorum olsa şimdiye kadar gozukecegini ve kesenlerin zamanla yok olacağını söyledi zarari olmaz dedi bu konuda bilgisi olan varmı bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık
Haklısın ya dolap beygiri gibi döndüm evde dayanamadım eşim uyuyordu kaldırdım bide başırdı biz ne yapmaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun dedi0.5 aldım nikotin oranını varla yok arası bişey sadece sigara hissini yok ediyor insanda benim yengem çok tiryakiydi içmesi stresdrn 4 aylık bebeği öldü icemedigi için doktor keşke günde 5 dal icseydin madem bukadar sinirsel bagimliydin demişti bende istemiyorum ama stresdrn yapcam korkuyorum hayırlısı
Ucuz olsa sevinirdim de su anda tek düşündüğüm kalp atışını duyduğum ona bisi olmasin daIyi düşün Iyi olsun canım daha sonradan kesede gelişen bebeği duymuştum olabiliyormus çoğul gebeliklerde yada o keseden eriyip yok oluyomus .. hakkında hayırlısı olsun inşallah
Haklısın ya dolap beygiri gibi döndüm evde dayanamadım eşim uyuyordu kaldırdım bide başırdı biz ne yapmaya çalışıyoruz sen ne yapıyorsun dedi
Bitanem kötü düşünme doktorunu dinle cnm kötüyü çağırma kötü düşünerek dua et iyi düşün iyi olsun herşeyMerhaba bende 7. Haftadayim 4 ay önce ilk bebegim düştü bunda da 2 gün önce ultrasona baktığımızda üçüz olduğunu öğrendik ama şöyle 3 kese var 2 si boş bir tanesinde bebek var ve kalp atışını duyduk şimdi bende bir yandan acaba onlarda oluşur mu diyorum bir yandan da 1 tanesi sağlıklı olsun ona zararı olmasin diye dusunuyorum doktorum olsa şimdiye kadar gozukecegini ve kesenlerin zamanla yok olacağını söyledi zarari olmaz dedi bu konuda bilgisi olan varmı bana yardımcı olun lütfen kafam çok karışık
Ucuz olsa sevinirdim de su anda tek düşündüğüm kalp atışını duyduğum ona bisi olmasin da
Yapma canım gözünü seveyim ya. Bana da çok zor geliyo ama bebeğime kıyamıyorum. Belki bu vesileyle bırakırız. İnşallah bırakırızAl benden de o kadar :) burakamıyorum kaç gündür içmiyordum bende sürekli aklımda yatıcam yatamadım elimle taryıştık söylene söylene gitti aldı bşr oaket 1 tane içtim rahatladım :)