2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
günaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar :halay:
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güne Littlestar Littlestar da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun :halay:
Biz ev tasidik temizligin dibine vurdum 37. Haftada dogurdum ondsn mi bilmiyom da bebek iyice asagi iniyodu gunden gune. Hadi siva kollari bakalim :KK9:

@kayacans gözünaydın canım benim çok şükür kavuştun oğluşuna darısı bizim başımıza benle Littlestar Littlestar kaldık :) 1cicek3bocek 1cicek3bocek hani anca beraberdik aldın oğluşu kucağınaaaaaa kıskanıyoruuum :)
Kuzum vakti saati gelmiş yavrusumun:) en şanslı sensin bana göre valla assolist gibi en son getircen yavru kusu :) sağlıkla zamanında gelsin insallah

Biraz is yap kiz yor kendini o zaman gelir allahın izniyle haftan dolunca görüş doktorun ile suni sanci ile başlar belki sağlıkla kavus sende yavrusuna inşallah bir sen birde @jindam kaldi sanıyorum @kayacans dogurdun mu kiz sen

Ah ne işler yapıyorum bir bilsen burdan oğrendiğin her yolu denedim vallahi :110: Ama yok yok yokk oğluşum hala yukarıda kaburgamda sanki :rolleyes:

günaydınnn hepinizee anaaaalaaaaaaaaar :halay:
valla maşallah hepiniz doğurdunuz kaldım ben bi başıma bi iki güne Littlestar Littlestar da pırtlatır kalırım tek başıma hamile hamileee :) ne vardı bende doğuraydıım şimdi :)
ben 1 haftaya doğurmam gerek çünkü oğluşun kafa çapı 10 a çok yakın bana önerileriniz nedir acebaaaaaaaaa???hadi bakalım tecrübeler konuşsun :halay:
Benden hiç öneri yok kuzum ne yaptıysam fırtlatamadım şu oğlanı ne varsa içerde o kadar durucak :ıslık:

Can'ım dün eve gelince duş aldım
Sıcak su tuttum
Sürekli emmek istiyor bin şükür
Ama süt bekliyoruz
Bu arada kaşıkla mama veriyoruz ki aç kalmasın ve sarılık olmasın
Saolsun hastanede ki ebe sakın biberonla vermeyin meme almaz Diye uyardı
Akşam ilk mama verirken Nasıl üzüldüm memeyi ya almazsa diye
İniaallah sütlerimiz bol olur da kuzular Emer hüzelce
Olur kuzum olur daha yeni başladın sen azcık sabır :)

Vayy bee @jindam a dogum icin tavsiye verecegimiz gunler de geldi demek :) hemen bildiklerimi yazayim canım. Merdiven inip cikmak, yuruyus yapmak, yerleri comelip silmek, comelip kalkma hareketi yapmak, dusta bele sicak su tutmak, esle korunmasiz iliski, zeytinyagli bir pamugu vajinaya tampon seklinde koymak, goguslere krem surerek 3-5 dakika masaj yapmak, bol bol hurma yemek... aklima gelenler bunlar canim. İnsallah sen de kolaylikla bebisini dunyaya getirirsin :)
Bunlar bende niye işe yaramıyooooo :confused:

Kizlar bende dogum yaptim 40+3te normal dogumla 2.5 saatte cok cabuk gelisti hersey ne epidurale ne baska biseye zamanim oldu. Allahima bin kere sukurler olsun 2. Kez anneligi tattirdigi icin. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun bize bagislasin insallah

Gozunaydin canim Allah analı babalı büyütsun inşallah

Kızlar bu meme olayının cılkı çıktı ya :KK43: o kadar çok emiyoki kusuyo artık hiç kısmayan çocuk. Bu işe nasıl çözüm bulucam yardım edin :KK43:

Oo onların zamanında sezeryan mı vardı çatır çatır normla doğurdu onlar :rolleyes: Yüzde sıfır ihtimal yanii haftalarca bezle gezecekti bebek heralde :KK70:
Onu da dedi tabi normal doğursaydin hemen kalkardin diye :KK70: normal doguma imkanın yok diye ebe söyledi kemik çok asagida çok dar dedi de kime anlatıRsin eşim bile normal olsaydı keşke diyo ağzımdan cikaracaktim sanırım bebeği :KK70:

Onu da dedi tabi normal doğursaydin hemen kalkardin diye :KK70: normal doguma imkanın yok diye ebe söyledi kemik çok asagida çok dar dedi de kime anlatıRsin eşim bile normal olsaydı keşke diyo ağzımdan cikaracaktim sanırım bebeği :KK70:
Ayy bu insanlar vallahi çıldırtır...Bizde çok meraklıyız sanki sezeryana ,yatmaya :sinirli: Zaten şu Kocaların normal doğum isteği beni öldürüyor çok biliyorlar yaa :KK70:

Kizlar bende dogum yaptim 40+3te normal dogumla 2.5 saatte cok cabuk gelisti hersey ne epidurale ne baska biseye zamanim oldu. Allahima bin kere sukurler olsun 2. Kez anneligi tattirdigi icin. Rabbim hepimizin evlatlarini korusun bize bagislasin insallah
Gözün aydın canım hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütsün maşallah ne güzel:nazar: rabbim biz bekleyenlere de nasip etsin inşallah:KK43:

X