2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Şuan bizdede durum aynı ya :KK43: yerine koyduğum an ağlıyo memede uyuyo emzik almıyo anlamadım bu işten bişey. Dinlenmezsek sütümüz olmazki napcaz :KK43:
Valla bi çözüm bulursanız banada iletin:)) memede meme kafayı yicem doktor 20 dk dursun diyo 20 dakikada doydu diyelim nasıl uyucak bu çocuk yatağına koysam ağlıyo kucağıma alsam kokumu alıyo memeyi arıyo memeyi versem 1 saati buluyoruz of of valla hamilelik bu emzirme sürecinden bin kat daha kolaymış kesinlikle:)boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş ciddi sabır işi annelik :)

Valla bi çözüm bulursanız banada iletin:)) memede meme kafayı yicem doktor 20 dk dursun diyo 20 dakikada doydu diyelim nasıl uyucak bu çocuk yatağına koysam ağlıyo kucağıma alsam kokumu alıyo memeyi arıyo memeyi versem 1 saati buluyoruz of of valla hamilelik bu emzirme sürecinden bin kat daha kolaymış kesinlikle:)boşuna cennet annelerin ayağı altında değilmiş ciddi sabır işi annelik :)
keske benim sütüm olsada bebeğim memede meme dese şükredin canimm ben cok üzülüyorum :KK43:(

hadi gozun aydin canim devlete millete hayirli evlt olur insallah nasil bebis

aman allahim neden boyle acaba can mi dayanir ona allah yardimcin olsun

ustune dusup dtsundukce insan stres yapiyor moralini bozma o sut illa ki gelecek sabret
Valla dün hiç mama vermedim bugün de öyle gecede vermedim hasta ama huzursuzluk açlık yok gibi

Anlamadim tatlim demek istedigini sezeryanla doguranlar anne degilmi :)
Ay nedemek simdiki aklim olsa normal yapardim sezeryan cok zor hala dikislerim agriyo cocugumu kucagimda emzirirken zorlaniyorum dikislerim agriyo sezeryan gunu bebegim normal geliyodu acikligimda sancimda vardi ama dr um bi aksilik olursa diye risk alamak istemedi bende kendimi sezeryana hazirladimsancilar sıklasinca korktum cesaret edemedim keske cesaret etseydim diyorum

Ay hadi inşallah güzelim :halay: Sana da maşallah vallaha çatır çatır doğurmuşsun :)
Valla kızım normal doğmak için elinden gelen herseyi yaptı kesin 4 kiloyu geçecek dedik son 2 hafta kilosu 3400 de sabit bile tuttu. Gittiğimiz de sancılara dayanamayıp epidural fln istedim aslında ama doktorum en başından beri normal doğum yanlisiydi yine ikna etti beni açılmada çok hızlı ilerleyip 10 cm e ulasinca yapacak bişi kalmadi :) ama iyi ki de ole oldu tabi şimdi daha rahatım ister istemez

ben çok karşıydım emziğe ama hata etmişim. uyutmak için verip bırakınca alırsan rahat edersin hiçbi emziği tutmuyor.beni emzik yaptı kızım çok yoruluyorum
Ay canım bizimkisi de öyle uyumak için memede durmak istiyor emzik kullanıyorum biraz da olsa rahat ettim buarada bizim hemşire doyduğunu dusunuyorsan hala aranıyorsa ağzı emzik ver demişti

Canım ben 20şer dakika vermeye çalışıyorum sonra hala aranıyor ya da ağlıyorsa beşiğe koyuyorum ağzına emziği koyuyorum sallıyorum sallanmaya alıştı ama ne yapayım sürekli memede durup psikolojimi bozuyor

B Berna04 canim cok yanlis dusunuyorsun. Normal dogum olarak baslayip aciya dayanamayip dogumhanede "öldürün beni" diye bağıran bile varmış. İstersen biraz forumdaki negatif doğum hikayelerini oku da gör nasil oluyor. Ben o kadar acıya dayanıklıyımdır ama ben bile ebeye epidurol yap dayanamıyorum çok acıyor diye ne kadar cok yalvardım doğumhanede.

B Berna04 canim cok yanlis dusunuyorsun. Normal dogum olarak baslayip aciya dayanamayip dogumhanede "öldürün beni" diye bağıran bile varmış. İstersen biraz forumdaki negatif doğum hikayelerini oku da gör nasil oluyor. Ben o kadar acıya dayanıklıyımdır ama ben bile ebeye epidurol yap dayanamıyorum çok acıyor diye ne kadar cok yalvardım doğumhanede.
Ben öyle oldum işte canım 7 saat sancı çektim kafamı duvara vurmaya başladım yerimde duramıyordum ve sezeryan istedim oldum herkesin acı eşiği farklı ama insanlar bunu anlamıyor ben sezeryan oldum diye çok kötü yorumlara maruz kaldım cevremde bu insanlardan çok var tekdüze düşünen

Ben öyle oldum işte canım 7 saat sancı çektim kafamı duvara vurmaya başladım yerimde duramıyordum ve sezeryan istedim oldum herkesin acı eşiği farklı ama insanlar bunu anlamıyor ben sezeryan oldum diye çok kötü yorumlara maruz kaldım cevremde bu insanlardan çok var tekdüze düşünen
Haklisin canim k bakma dusunemedim oyle. Insan korkuyor dogumu yaklasinca . Ben bile simdi korkuyorum aci cekmeye. Allah hepimizi sag saglim kurtarsin kucagimiza sag saglim versinn bebisimizi tek nefeste kurtuluruz insallah.

X