- 30 Ekim 2015
- 933
- 1.192
- 33
- 40
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.361
Bizimde pipimizi kesip elimize berdi doktor acip acik seviyoruzalem bu adam yaa pipili pilav yaparsınız mevlüte artık hahahayyy kendim söyledim kendim güldüm ya
gündüz 2 gece 3 saatte bir uyandır emzir canım. bi hafta sonra zaten kendi acıkınca uyanmaya başlar
bizde 23 gunluguz.60cc veriyorum ben.kusuyor cunku.bizim icin su an ideal cc bukızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?
Öyle yapıyorum zaten ama hememçn uyuyorZorla canim pes etme bide cene kaslari zayif oluyo isaret parmaginla cenesini alttan destekle uyuyunca hafifce cenesini uyar
Bu arada aynı gün doğmuş bebeklerimiz.. 60 fazla geliyor benimkine çıkarıyor fazla fazlaİlk doğduğunda hastanede 20 verdi hemşireler şimdi 5 günlük 60 cc içiyor bizimki.
Valla ne zaman gelirler bilmem ama yarinida atlatsin benim kI doktor sıkıntımız var çünkü haftaiçi olursa bayan doktor bulmak daha kolay hayırlısı olsun hakkımızda benim brz ağrım ve bugün bebek te az oynuyor tuvalete çıkma olayı 10 dk 1 olmaya başladı gelecek mi ne acaba bilemedimAynen kuzum yaa bende kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum ne zaman gelecek bu minnaklar
Zilli kızıyla uğraşıyor :)@primavera77 nerde kızlar?? denk gelmedim bayadır
Kanala yerleşiyor bence cAnim benim göbek iyice düştü bu arada karnım yağ torbası gibi sarktı resmenKızlar kaşığıma doğru vuruş gibi ağrı oluyor
Aşağı doğru ağrı gibi
Yavrumun hareketleri de gayet iyi
Bel Ağrı'm yok
Acep nedir ki bu
Vajina Alttan da ağrıyor
Ara ara vuruyor böyle
Sizce nedir?
Oooo seninki harekete geçmiş galiba annesi geliyor sankiValla ne zaman gelirler bilmem ama yarinida atlatsin benim kI doktor sıkıntımız var çünkü haftaiçi olursa bayan doktor bulmak daha kolay hayırlısı olsun hakkımızda benim brz ağrım ve bugün bebek te az oynuyor tuvalete çıkma olayı 10 dk 1 olmaya başladı gelecek mi ne acaba bilemedim
Gaz için kiraz çekirdekli bel bantlari ve kimyon çayı tavsiye ediliyor canım bi araştır inşAllahgecerbenimki gazdan uçacak az kaldı o yüzden uyumuyo bütğn gece inledi kuzum
Canım tabiki üşümesin bebeğin ama ben doktordan iyi bilemem tabi niye terlesin ki? Ter soğuduğunda bebeği daha çok üşütür hasta eder, sen hiç kafanı karıştırma bebeğin terlemesin zaten klimalı odada değilsen bu mevsimde üşümez başka türlüDoktorda üşümesin terlesin demişti kafam allak bullak hasta olcak diye ödüm patlıyo valla ya
Canim bizim doktorumuz 25 derecede sifir kol ustune uzun kol giydirebilirsiniz dedi.30 derecede sadecr kisa kol giydirin dediDoktorda üşümesin terlesin demişti kafam allak bullak hasta olcak diye ödüm patlıyo valla ya
Kanala yerleşiyor bence cAnim benim göbek iyice düştü bu arada karnım yağ torbası gibi sarktı resmen
Bende kalın giydiriyor olabilirim ama bana iyi geliyorBi tek ben uzun kollu giydiriyorum galiba ya :/
Bide patikli tayt içine çorap giydiriyorum. Sanırım sıcaktan çükü düşçek oğlumun :))))
Nasıl azaltsam kıyafetlerini bilmiyorm ya offff
ay alemsiniz yaaa :))Bizimde pipimizi kesip elimize berdi doktor acip acik seviyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?