- 3 Eylül 2015
- 65
- 52
- 88
- 39
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.341
kızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?
Ay evet ya bazen resmen gözünün içine bakyrm uyusun die ama nerdeeee. Sonra da üzülyrm o minicik gözlerini görünce. Hem zor hem güzel nasıl bişey tam anlayamadım. Günaydın bu arada aylincmmmm
Merhaba ben de 18 Temmuz pazartesi günü 40+0 da doğum yaptım. Günü dolmasına rağmen bebek hala kanala inmeyince, sanci da olmayınca dr'um doğum için çağırdı. Bebek her zaman önden gidiyordu ve iriydi, ultrasonda 4020 gr ölçtü ve kanala yine inmemisti, yine de suni sancıyla normal doğum yapmak istedim, yaklaşık 5 saat sancı çektikten sonra açılmam 4 cm oldu ama bebek aşağıya inmediği için mecburen spinal sezeryanle 4070 gr 51 cm olarak bebeğimi kucağıma aldım. Hic korktuğum gibi olmadı, neredeyse ağrım hic olmadı diyebilirim. Tek derdimiz süt ama o da yavaş yavaş gelmeye başladı ama bebek emmek istemiyor, meme savaşına kim galip gelecek bakalım :) mama veriyoruz sagdığım sütü de kaşıkla vermeye çalışıyorum. Neyse ki sarılık vs. olmadı.
Bende ayni durumdayım ilk 2 gün sut gelmediği halde memeyi çekiyordu, simdi ağzina bile sokmuyor. Sagip kaşıkla veriyorum o da 10 cl anca cikiyor, sonra mama veriyorum. Ama çok canımı sıkıyor bu durum. Hic emmeyecek gibi geliyor üzülüyorum resmen savaş halimdeyiz. Bir de anne karnında yüzü rahim duvarına yaslanmış burnu tıkalı hep, ağladığında tıkanıyor zorlayamıyorum o yuzden. İnşallah düzelir dua ediyorum sadece
öyle yapmaya çalışıyorum ama gücüm ne kadar yeterse artıkkıyamam canım benimkiler de iltihap kaptı kendine çok dikkat et ki kimseye muhtaç olmayasın
Düğün deilde 2 yaşında mewlüt okuturum sünnet kıyafeti alırım fotoğraf cektiririz hatıra olur ztn kesilen parçayı verdi nüvit hoca hatıra kalsın diyeoyy ekşi suratını yerim ben onunnn geçmiş olsun. hep merak ederim sorayım sünnet düğünü yapacaksan ne zaman yapcan?
N11 den carlson ddrops baby d vitamini aldım ben 365 damla günde 1 damla verilio tam 1 yıllık amerikan markası bitkisel istersen bi bak canimEvet simdi okudum . Bana doktor bu en sagliklisi dedi ... cok saol cnm
Aynen katiliyorum gece gunduz sancidan uyuyamiyo bebegim bizde surekli basinda hem uykusuzum hem basim agriyo hem gogus ucum yara Allahim sukursuzluk etmek istemiyorum ama ilk gunler cok uyoyo diye uyandiriyoduk simdi uyusun diye yapmadigimiz sey yok Allah yardimcimiz olsunBugünlerin tadını çıkar inan ki hamilelik hicbirseymis..doğunca hayatın duruyor bambaşka bir seye dönüşüyor Bebek bakmak cok ams cok zor ben cok zorlanıyırum en azından.. Uyku yok derlerdi de inanmazdım az bile söylemişler su an bas Ağrısindan oluyorum sabahladıgim icin..
Aynen kuzum yaa bende kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum ne zaman gelecek bu minnaklarAy doguranlar bize dua edin de kurtulalım artık bizde çok zorlamaya başladı tuvalette yapacağım artık nerdeyse. Gece kalkmak zor ters dönmüş kaplumbağa gibi ayaklarım havada kalıyor uyanınca da yatmak zorlaşıyor allah yardimcimiz olsun inşallah
30cc az geliyo 60cc dene canim zaten doyunca biberonu cekince birakiyokızlar 23 günlük bebeğe bi öğünde kaç cc mama verilir? 30 verdim yetmedi 20 dk da emdi. hiç emzirmeyip bi öğün mama vercem kaç cc vereyim?
Allah anali babali buyutsun gozun aydin.Canim duzene giriyo emin ol.bizim sariligimizda tam anlamiyla gecmedi.yuksekti bizimki fototerapi falan gormustuk.uyurken de su sekilde emiyo;aciktigini biliyorum kipirdanmaya basliyo gozu kapali o sekilde verdimmi aliyo.kusma bizdede oldu ve oluyo hala.40 dk bence cok.bir mememi 15 20 dk emiyo.zaten ac olursa birakmak istemez ama tok olunca gayet memnun birakiyo ve guzel uyuyo.sen anlarsin zaten bebeginin emme dk.sini.d vitamininede bugun basladim.gec kaldim biraz ben.sen basla simdi 15.gunden baslaniyomus cunku
Masallah kuzuya Allah damat oldugu gunleri gostersin insallah darisi bizim basimiza❤matsiyahoje @insanbuL @gvn1907 sunnetimiz oldu 30 dk sürdü total.iyi çok şükür oglusumUz 10 güne tamamen gecicek mis inşallah
Gecmis olsun canim Erkek oldu pasa masallah bende 2aylikken yaptirmayi dusunuyorum biryandanda cani aciyacak diye endise ediyo insan insallah cani cok yanmaz seninkide agrisiz acisiz biranonce iyilesir ❤Kizlar oğlumu 23.gununde sunnet ettirdik yaaa kiyamam bizide iceri aldi doktor annesi senin sesinle iğne vurulurken sakinlesir diye bakmadim hic ama icim gitti neyseki cok ağlamadi ama insallah etkisi gecincedexağlamaz
Zorla canim pes etme bide cene kaslari zayif oluyo isaret parmaginla cenesini alttan destekle uyuyunca hafifce cenesini uyarCanım süt sağma ile ucunu çıkarıyorum sütüm var ama bebeğim ememiyo tam uğraşmıyor pes ediyor psikolojim bozuldu mahvoldum
Çok ağlıydu gazdan zannettim devamlı emiyo die mamayı verince sustu uyudu. 3 saat aralıksız uyudu çok yorulmuştu zatenbebeğin aç olduğunu nerden anladın? o kadar süte aç olmaması lazım
90 yada 120 diye düşündüm ama bilemedim canım sağolasın 90 deniyim kontrollere götürüyoruz hastanrde sıra oluyo emzirmeye gidince sıramız geçiyor bir de huzursuz oluyor sürekli emmek istiyor hastanede mama vericem hem o rahat etsin hem sıramız geçmesin diye. teşekkür ederim 90 iyidir o zaman.Cnm benim bebeğim yoğun bakımda kaldığı sürede anne sütü olmadan sadece mama 60 cc vermişler.5 günlükken çıkardık. Şimdi anne sütü veriyorum üzerine bir kaç kez mama verdim almadı. Doyuyo diye düşünüyorum sütümle.
senin 23 günlük bebeğin 90 la başla bence zaten doyunca içmez ordan çıkar ortaya.
bir 90 daha geldi. 90 iyidir o zamanMama kutusunda 3 haftalik bebek icin 90cc yaziyo cnm ben 60 veriyorum bazen bitirmiyo bile cnm sutte verdigim icin
alem bu adam yaa pipili pilav yaparsınız mevlüte artık hahahayyy kendim söyledim kendim güldüm yaDüğün deilde 2 yaşında mewlüt okuturum sünnet kıyafeti alırım fotoğraf cektiririz hatıra olur ztn kesilen parçayı verdi nüvit hoca hatıra kalsın diye
oyy kıyamam kuzuya o zaman sütü kalitelendirmek için iyi beslenmen lazım vitaminleri kullanman lazım bide bi göğsü bitene kadar emzir ki yağlı kısmı da alsınÇok ağlıydu gazdan zannettim devamlı emiyo die mamayı verince sustu uyudu. 3 saat aralıksız uyudu çok yorulmuştu zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?