2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ay evet ya bazen resmen gözünün içine bakyrm uyusun die ama nerdeeee. Sonra da üzülyrm o minicik gözlerini görünce. Hem zor hem güzel nasıl bişey tam anlayamadım. Günaydın bu arada aylincmmmm

Benimki de sabahtan beri anca 1 saat uyudu. Hayir buyume hormonu uyurken salgilaniyomus en cok biz hep minicik mi kalcaz:)

Canim sutunu neyle sagiyorsun? Sut yapan yiyecekler tuket bol sivi tuket yavas yavas gelir sutun moralinizi bozmayin kizlar. Benim goguslerim kucuk dun misafir geldi gogsume bakip senin cocuk acliktan oluyodur senin sutun yok dedi. Cok sinir oldum ama bebegim doyuyo gumde bi kez ya mama takviyesi yapiyom ya yapmiyom. Ilk gunler yoktu cok ama. Yavas yavas bebeginizde siz de alisirsiniz. Bebege yumusak davranarak sinirlenmeden emzirininsallah tutar. Bu arada doydugundan emin olun. Ilk gunler mama verme diye diye bebegim iyice sarilik olmustu acliktan siz dikkat edin :)

oyy ekşi suratını yerim ben onunnn geçmiş olsun. hep merak ederim sorayım sünnet düğünü yapacaksan ne zaman yapcan?
Düğün deilde 2 yaşında mewlüt okuturum sünnet kıyafeti alırım fotoğraf cektiririz hatıra olur ztn kesilen parçayı verdi nüvit hoca hatıra kalsın diye

bebeği emmeyen yada mama veren arkadaşlarım doktorumuz özel bir karışım önerdi ama karşı çıkan olabilir saçma bulan olabilir ama mamadan daha güvenli olduğuna eminim ben veriyorum dünden bu yana çocuğum uyku yüzü gördü bende daha rahatım doyuyor eminim mışıl mışıl uyuyor kaka da yapıyor bolca...büyük kızımdada aynısını önermişti yapmıştım sütede devam ediyorum biraz çenesi güçlensin keseriz sadece sütünü verirsin dedi...isteyen olursa yazarım

Aynen katiliyorum gece gunduz sancidan uyuyamiyo bebegim bizde surekli basinda hem uykusuzum hem basim agriyo hem gogus ucum yara Allahim sukursuzluk etmek istemiyorum ama ilk gunler cok uyoyo diye uyandiriyoduk simdi uyusun diye yapmadigimiz sey yok Allah yardimcimiz olsun

Aynen kuzum yaa bende kendimi kaplumbağa gibi hissediyorum ne zaman gelecek bu minnaklar

Allah anali babali buyutsun gozun aydin.

Kizlar oğlumu 23.gununde sunnet ettirdik yaaa kiyamam bizide iceri aldi doktor annesi senin sesinle iğne vurulurken sakinlesir diye bakmadim hic ama icim gitti neyseki cok ağlamadi ama insallah etkisi gecincedexağlamaz
Gecmis olsun canim Erkek oldu pasa masallah bende 2aylikken yaptirmayi dusunuyorum biryandanda cani aciyacak diye endise ediyo insan insallah cani cok yanmaz seninkide agrisiz acisiz biranonce iyilesir ❤

90 yada 120 diye düşündüm ama bilemedim canım sağolasın 90 deniyim kontrollere götürüyoruz hastanrde sıra oluyo emzirmeye gidince sıramız geçiyor bir de huzursuz oluyor sürekli emmek istiyor hastanede mama vericem hem o rahat etsin hem sıramız geçmesin diye. teşekkür ederim 90 iyidir o zaman.

Çok ağlıydu gazdan zannettim devamlı emiyo die mamayı verince sustu uyudu. 3 saat aralıksız uyudu çok yorulmuştu zaten
oyy kıyamam kuzuya o zaman sütü kalitelendirmek için iyi beslenmen lazım vitaminleri kullanman lazım bide bi göğsü bitene kadar emzir ki yağlı kısmı da alsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…